boş ver gönder gitsin gelenleri sara bacım bekliyo onunla sohbet edecem de Allah Allah ya
tatlım tavuklu bezelye şehriyeli pirinç pilavı cacık yaptım üzerinede cart dor un kesme dondurması varya ondan yedim bugün kendimi ödüllendiriyorum
sen ne yedin öğlende:26::26::26::26::26:
leyloşum hamilelerimiz çoğalıyo darısı başımıza inşallah :81::81::81::81::81::81:
selincim merhaba nasılsın
zelalcim gelmişsin gitmişsin çok hızlısın bacım karşılaşamadık yine özledim seni
edacım bebeğini inşallah bu sefer kucağına alırsın tatlım menim
maonyacım taze annecim bende 9 günlük bebeğinin yanaklarından öper poposundan ısırırım
nehircim iyi olmana sevindim tatlım egemizi öp benim yerime
leyloşum nerdesin gelde sohbet edek
deryacım sende inşallah bebeğini kucağına alacaksın isim düşündünüzmü mercimeğimize
metuuuuuuuuuuş seni çok özledim men
eceem kolay gelsin çok yorma kendini
Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)
LeYLa_21 sara_28+ hznbksl
:80::80:
kııııjlaaaar mutfaktaydım nabersiniz
oh oh afiyet olsun..ben pirinç pilavının tadını bile unuttum saracım ya...doktora dedim hiç kilo almıyorum diye dert yandım..sende arada kaçamak yap dedi..bebek iyi kilosu ama sen yerinde sayıyorsun olsun dedi..çıtı pıtı bir anne olacan sen dedi...doğumun kolay olur endişe etme dedi...geçen ay gittiğimle aynı kilodayım..Allahtan busem kilo alıyor...tek tesellim o ..doktor diyet yaptığın için kilo almıyorsun dedi...millet şimdiden 10-15 kilo aldı ben zorla 5 kilo aldım ya...sinir oluyorum...doktor endişe etme dedi ama birazcıkta ben alsam iyi olur ama...sebze yemeklerinden bıktım artık..cumartesi kendimi ödüllendirdim..2 tabak iskender yedim valla..ohhhhhhhhhhh missss..yarasın buseme...alışveriş yaptım..bir kaç tane hamile kıyafeti aldım..yazlık yoktu giyeceğim..hoşuma gitti..çok dolaştık öyle yorulmuşum..iki gün yataktan çıkamadım valla ya...
ohhhhh yarasın buseme iyi yapmışsın canım afiyet olsun leyloşum.bizde dün akşam eşimle yemeğe çıkmıştık bende iskender yedim.cicilerinin güle güle giyin canım menim sen yeni kal onlar eskisin bidaha yenilerini al.canım boş ver kilo alma busem alsın o tombik olsun daha iyi kilo almıyorum diye dertlenme
ohhhhhh afiyet olsun tatlım yarasın canım benim...destek ve moral için teşekkürler saram....
canım ben 4 yıllık evliyim ve pcoluyum,eşimdede sorunlar vardı ama şimdilik iyi benim regl düzenim iyice bozuldu,doktora bakarsan sizin çocuk olmaması için bi sebeb yok ama 4 yıldır uğrasıyoz tüp deneyin dedi araştırıyoz bakalım
saol tatlım...hg aramıza sen yenisin sanırım..kendini biraz tanıtırmısın?seni biraz tanıyalım...biz iyiyiz edacım..umarım sende iyisindir canım?
evet canım yeni arkadaşlar var taze kan taze can demek hoşgelmişler sefa getirmişler
canım ben 4 yıllık evliyim ve pcoluyum,eşimdede sorunlar vardı ama şimdilik iyi benim regl düzenim iyice bozuldu,doktora bakarsan sizin çocuk olmaması için bi sebeb yok ama 4 yıldır uğrasıyoz tüp deneyin dedi araştırıyoz bakalım
sen hamişşin sanırım ALLAH cc bağışlasın inşallah tatlım melek kokulunu
ayyyy inşallah şans getiririm
[ı]tatlım inşallah sen bize bizde sana şans getiririz.bak sen dün gelir gelmez diğer eda arkadaşımız hamile haberiyle geldi demekki uğurlu geldin bize canım bacım darısı başımıza inşallah.[/ı]
kızzz yavrumun poposu yokki dahaaaselincim merhaba nasılsın
zelalcim gelmişsin gitmişsin çok hızlısın bacım karşılaşamadık yine özledim seni
edacım bebeğini inşallah bu sefer kucağına alırsın tatlım menim
maonyacım taze annecim bende 9 günlük bebeğinin yanaklarından öper poposundan ısırırım
nehircim iyi olmana sevindim tatlım egemizi öp benim yerime
leyloşum nerdesin gelde sohbet edek
deryacım sende inşallah bebeğini kucağına alacaksın isim düşündünüzmü mercimeğimize
metuuuuuuuuuuş seni çok özledim men
eceem kolay gelsin çok yorma kendini
hoş geldinherkese güzel günler arkadaşlar nasılsınız ?
leylaaaaaaaasara topicimize yeni arkadaşlar gelmiş ne güzel?epey kalabalık olduk yani...
kızlar bişey soracam
liptonun yeni kiraz saplı çayını aldım zayıflamak için
ama içinde bulunan bitkilerden sinameki falan var acaba olası bi hamilelikte düşüğe neden olabilirmi bilginiz var mı:26::26::26::26::26::26::26:
inş. benim temiz kalpli arkadaşımözlemişim seni pozitifliğini demek c.tesi manisadaydın bende ordaydım desene hafta sonu kendimizi manisaya attık oralar güzel gerçekten havası yeşilliği çok izmir öle değil inş. nehirim bu yaz iyi başladı inş. iyi biter hepimize hayırlar güzellikler iyilikler mutluluklar getirir
kızzz yavrumun poposu yokki dahaaa
hoş geldin
leylaaaaaaaa
cnm tam bilmemekle birlikte gebe olduğun anda bırakırsınnn iç bence bişi olmaz.
ayy bu sıpaları düşünmekten hayatımızı yarım yaşıyoruz.bende lazere gidicem ama eşşek sıpamı bekliyrm yarım kalır gelirde die.ama başlasaydım şimdiye bütün tüylerimden kurtulmuştummm.ohala gelmediii.inatçı keçiiisporada gidemiyrmm olurda tutar bi zarar veririm die.ben kendini bu kadar düşünürken o beni oyum oyum oynatıoooo:86::86::86:
çok haklısın maonyam ya ne yapsak ne etsek acaba hamilemiyim diye korkarak yapıyoruz.veletler gelmiyodu bizde hiç bişey yapamamnın sıkıntısıyla oturuyoruz.aslında herşeyi boş verip bildğin gibi yaşayacaksın gelirlerse gelir gelmezlerse işlerimiz yarım kalmamış olur.kısmeti olan ne yaparsak yapalım düşme kısmeti yoksa 24 sat yatsak yine gider.
selam sarammm nasılsın?
maonyammm gözün aydın seninde. transferin sağsalim gerçekleşmiş. çok sevindim. 30unda güzel haberler ver bize hayırlısıyladualarımız seninle.
inşş çabuk zamanda gelirlerdeeee bizde artık atacamız adımları bilerek ve güvenerek atarız
selam sarammm nasılsın?
maonyammm gözün aydın seninde. transferin sağsalim gerçekleşmiş. çok sevindim. 30unda güzel haberler ver bize hayırlısıyladualarımız seninle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?