Sabırla Bebeğini Bekleyenler

ne demek her zaman tam destek hep destek
canımsınız ya...
saol bitanem..Allah razı olsun güzel duaların için...Rabbim inşallah darısı başınıza olsun edacım...Rabbim sizlerede cennet kokulularını yollasın inşallah gülüm... seni tanıdığıma sevindim canım..tekrar hg aramıza...
kesinlikle bitki çaylarının hepsi düşük nedenidir saracım..hamile olduğunuzdan şüphe duyarsanız sakın içmeyin...ben hamileylen doktorum yasaklamıştı...
maonyaaaaaaa tatlım sabah yazmıştım ama tekrar yazayım..sen görmedin sanırım..transferin hayırlı olsun...Rabbim mercimeğini sana bağışlasın...sende hamiş olsun tatlım benim... sonucun pozitif olsun inşallah...

idare ediyorum nehirim bahar havası beni fena çarptı anlayacağın.senden naber egemeizin keyfi yerinde mi

kıyamammm dikkat et kendine kuşum. biz iyiyiz. hafta sonu yorucu oldu ama sağolsun eşim ben gelesiye evi temizlemiş camlarımı kapılarımı silmiş koltuklar mis gibi olmuşşş herbiyeri temizlmiş bende mis gibi eve gelmenin tadını çıkarıyorum ege gece çok güzel uyudu doğal olarak bende çoook güzel uyudum. keyfimiz yerinde bugün

kız leylaaaa napıonnnnnnnnn
canım ya gelen giden bir yandan yoğunum..bir yandanda topice yazmaya çalışıyorum..sen ne yapıyorsun bakalım...?
selam sarammm nasılsın?
maonyammm gözün aydın seninde. transferin sağsalim gerçekleşmiş. çok sevindim. 30unda güzel haberler ver bize hayırlısıyla dualarımız seninle.

nehirrrrrrrrrr hg tatlişim...egemiz nasıl annesi...

içmeyeyim dimi leylacım hoş hamilelik falan yok henüz ama ne bileyim insan korkuyo yinede aldığım çaylar elimde kaldı adaçayı,kiraz saplı çay,böğürtlen çayı,rezene,ıhlamaur yeşil çay alıp alıp evi aktar dükkanına çeviriyorum.içemeyincede canım sıkılıyo

içme tatlım boşver...

ohhhh sevindim canım hep iyi olun egemize deki sara teyzen seni çok seviyomuş ve kokluyomuş

biliyomusun ben bebekleri öpmeye kıyamam onları koklamayı severim mis gibi süt kokarlarya bayılırım onlara.

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 1 ziyaretçi)
LeYLa_21 sara_28+ nehir1001+ maonyaaa+

canım ya gelen giden bir yandan yoğunum..bir yandanda topice yazmaya çalışıyorum..sen ne yapıyorsun bakalım...?

nehirrrrrrrrrr hg tatlişim...egemiz nasıl annesi...

saol tatlıımm.ben napayımm oturuyrm yatıyrmmm.ıstırahatttayım yani test günümü bekliyrmm heycanlaa

ohhhh sevindim canım hep iyi olun egemize deki sara teyzen seni çok seviyomuş ve kokluyomuş

biliyomusun ben bebekleri öpmeye kıyamam onları koklamayı severim mis gibi süt kokarlarya bayılırım onlara.

bende öyleyim. öpmeye pek kıyamıyorum ama bol bol koklarım

nehiiiiir leylaaaaa niye konuşmuyosunuz :26::26::26::26::26:
canım ya gelen giden oluyor...sohbetimiz sekteye uğruyor...başım biraz kalabaydı..yazamadım canım..
saol tatlıımm.ben napayımm oturuyrm yatıyrmmm.ıstırahatttayım yani test günümü bekliyrmm heycanlaa
inşallah pozitif çıkacak maonyacım...dinlen bol bol...
hoşbulduk canımmmm. iyiyiz çok şükür. sen nasılsın busem nasıl
iyi olmana sevindim tatlım...bende iyiyim çok şükür...busede iyi teyzesi..cumartesi doktordaydık... haziranın sonunda doğum iznine ayrılıyorum..doktor haziranın son haftasından sonra doğumu bekleyecez dedi..başı falan aşağı dönmüş busemin...zamanını bekliyor yavrum...hayırlısıyla birde doğurabilseydim canım ya..şimdiden korkmaya başladım..biraz tırsıyorum:18::18:..gerçi Rabbim kolaylığını verir inanıyorum ama duanızı eksik etmeyin canlarım...

canım nevresimi falan değiştirdim. o yüzden koptum gittim. ben şimdide ütümü yapayım sonra birikmesin zor oluyo görüşürüz akşam öpüyorum bool boool

tatlım ya benimde ütülerim birikti akşam yapacam şimdi canım istemiyo sana kolay gelsin

sara gittin mi kuşummmm...?:26::26::26::26:

yok be tatlım telefondaydım

kızlarrr hep soruyrm ama cvp alamıyrmm yeterrrrr garısı nerdeeeeee:26:

tatlım yeter eşini yeniden hastaneye yatırdı epeydir haber alamadık ecede teli varmış bugün arayacaktı ama ondan da bi ses yok daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…