Sabırla Bebeğini Bekleyenler

günaydın canım...endişe etme...tüp yaptıran bir arkadaşımdan biliyorum..doktor ona demişki zaten bu jelin birazı dışarı çıkar demiş...endişelenme normal bir durum yani...:nazar::38::38:
cnm jel dışarı çıkıo biliyrm ama rengi beni korkutann.bi yıkımı daha kaldıramam die korkuyrmmm:59:
merhaba maonyacım nasılsın yarın büyük gün değilmi inşallah sonuç istediğin gibi olur.

bu arada bi geçmiş olsun bile demediğin için sana biraz kırıldım açıkçası gerçi demek zorunda değilsin ama seninle aramızda bi sorun olmadığı için neden görmezden geldiğini anlamadım doğrusu ama olsun canın sağolsun.
:93::93::93::93::93::93:

cnm hayırıdrrr sünizitin içinse yazdım die biliyrm.başka bişeyin varsada inan görmedim.görsem demezmiyim cnmmmmm:48:

inşallah herşey yolunda gider leyloşum sen hiç merak etme dualarımız seninle güzel dileklerin içinde teşekkür ediyorum canım menim.

inşallah bitanem...hiç endişelenme herşey güzel olacak inşallah saram...Rabbim daima sağlık versin cümlemize inşallah...:nazar::38::38:

saracım test tarihim yrn değil cnm pazartesiii.
ama ben bugünden idrar testi alabilirsem yapacammm:52:

cnm jel dışarı çıkıo biliyrm ama rengi beni korkutann.bi yıkımı daha kaldıramam die korkuyrmmm:59:

cnm hayırıdrrr sünizitin içinse yazdım die biliyrm.başka bişeyin varsada inan görmedim.görsem demezmiyim cnmmmmm:48:

endişe etme canım...ama yinede şüphe duyuyorsan doktoruna bir tel aç sor istersen..için rahat eder en azından ama ben normal diye biliyorum...:nazar::38::38:

kızlar benim süt saatim geldi...sütümü içeyim meyvemide yiyeyim gelirim inşallah..öğleden sonra yokum..toplantım var..merak etmeyin canlarım...:nazar::38::38::38:

evet sinüzit için hemde gözüm için ama olsun canım önemli değil :93::93::93::93::93::93:

inşallah bitanem...hiç endişelenme herşey güzel olacak inşallah saram...Rabbim daima sağlık versin cümlemize inşallah...:nazar::38::38:

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

kızlar netim açık ben iğnemi yaptırıp geliyr mmm.bekleyin beni, anacımmmmm:94:

hadi yap bekliyoz canım

kızlar benim süt saatim geldi...sütümü içeyim meyvemide yiyeyim gelirim inşallah..öğleden sonra yokum..toplantım var..merak etmeyin canlarım...:nazar::38::38::38:

afiyet olsun leylacım toplantı falan yorma kendini:20::20::20::20::20:

cnm çok geçmiş olsunnn.iltihaptaaa zor illetttttt:48:inşş çabuk zamanda iyleşirsin.görmemiştim cnm görsem nie yazmayayımmm ki

sağol canım menim iyi niyetinden şüphem yok zaten ama ne bileyim işte insan sevdiklerinden ilgi bekler ya onun için yani.:70::70::70::70::70::70:sende haklısın bu ara teleşın sana yetiyodur ama merak etme herşey yolunda gidecek Allahın izniyle

saracım test tarihim yrn değil cnm pazartesiii.
ama ben bugünden idrar testi alabilirsem yapacammm:52:

beni dinlersen azıcık daha sabırlı ol derim pazartesine daha çok var hamile olsan bile şu anda negatif çıkabilir o yüzden boşu boşuna moral bozukluğu yaşama tatlım.inşallah hamilesindir şimdi kendini fazla kaptırmadan bunun hayalini kur canım.

evet sinüzit için hemde gözüm için ama olsun canım önemli değil :93::93::93::93::93::93:

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

hadi yap bekliyoz canım

afiyet olsun leylacım toplantı falan yorma kendini:20::20::20::20::20:

saol tatlım..içtim geldim sütümü meyvemide yedim..yarasın buse hanıma...valla canım mecbur yapacak bişey yok...fazla yorulmam sen merak etme...kendime dikkat ediyorum saracım...ilgine teşekkürler bacım...:nazar::38::38:

saol tatlım..içtim geldim sütümü meyvemide yedim..yarasın buse hanıma...valla canım mecbur yapacak bişey yok...fazla yorulmam sen merak etme...kendime dikkat ediyorum saracım...ilgine teşekkürler bacım...:nazar::38::38:

afiyet bal şeker olsun buseme sana da tabiiiiii:34::34::34::34::34::34:

:70::70::70::70::70::70::70::70:

afiyet bal şeker olsun buseme sana da tabiiiiii:34::34::34::34::34::34:

:70::70::70::70::70::70::70::70:

edacım hoşgeldin tam kaçacaktım seni gördüm nasılsın taze anne hamilelik nasıl gidiyo:nazar::nazar::nazar::nazar:

Back
X