Sabırla Bebeğini Bekleyenler

saracım gecmiş olsun canım gözün iltihaplanmış allah şife versin

maonyacım test gününü bekle tatlım bence hayal kırıklşıgına ugrama sonra inşallah bebişin seninledir tatlım

leylacım nasılsın canım buse nasıl? ohhh ohhh sütler içilmiş meyveler yenmiş bende basladım artık süte:)

kızlar aslında zeyno gelip hamile listesini güncellese hamiş lerimiz çoğaldı hem bizede umut olur dimi

maonyacım test gününü bekle tatlım bence hayal kırıklşıgına ugrama sonra inşallah bebişin seninledir tatlım

leylacım nasılsın canım buse nasıl? ohhh ohhh sütler içilmiş meyveler yenmiş bende basladım artık süte:)

çok sağol canım hani bi laf varya güzelden yar çirkinden dert eksik olmaz diye benden dert hiç eksik olmuyo şimdide gözüm iltihaplandı bunada şükür ne yapalım canım.

süte başlaman iyi olmuş eferrim kız sana şimdi gözüme daha çok girdin

edacım hoşgeldin tam kaçacaktım seni gördüm nasılsın taze anne hamilelik nasıl gidiyo:nazar::nazar::nazar::nazar:

hoşbulduk canım ii allaha sükür şimdilik bişi yok ama keseyi görmeye gidecem inşallah p.tesi ozaman daha da rahatlıycam suan pek bişi anlamıorum iğnelerimi yapıorum göbegimden bugün 4.iğnemi yaptım inşallah faydası olur bebşime

:nazar::38::38::38::38: saol bitanem...:70::70::70::70:

hg edacım...hamilelik nasıl gidiyor..alışabildin mi taze anne seni :nazar::emir_bebek::38::38:

canım daha hamile gibi bile hissetmiorum kendimi ne zaman keseyi görüp kalp atısını duyarsam allahın izniyle ozaman iyi hissedecem kendimi

canım pazartesi gidiyim ondan sonra yapalım ticker ı olurmu

hoşbulduk canım ii allaha sükür şimdilik bişi yok ama keseyi görmeye gidecem inşallah p.tesi ozaman daha da rahatlıycam suan pek bişi anlamıorum iğnelerimi yapıorum göbegimden bugün 4.iğnemi yaptım inşallah faydası olur bebşime

canım daha hamile gibi bile hissetmiorum kendimi ne zaman keseyi görüp kalp atısını duyarsam allahın izniyle ozaman iyi hissedecem kendimi

inşallah herşey yolunda gidecek canım sen iğnelerini ihmal etme aman ha gerisi Allaha kalmış O korur senide meleğinide inşallah canım.

çok sağol canım hani bi laf varya güzelden yar çirkinden dert eksik olmaz diye benden dert hiç eksik olmuyo şimdide gözüm iltihaplandı bunada şükür ne yapalım canım.

süte başlaman iyi olmuş eferrim kız sana şimdi gözüme daha çok girdin

herseyin bası saglık tatlım hem ben sigara içmiorum süt içiyorum yogurt yiyorum yumurta yiyorum hergün meyve yiyorum artık bebğim iyi olsun baska hiç bişi istremiorum hersey oun için

kızlar benim şimdi cıkmam lazım hepinizi öpüyorum kaynanam gelecek evi söle bi toparlayayım sonrada işe gidecem....fırsat buldukca gelirim yarın aksamda arkadasımın düğünü var bu arada gelemem
herkese hayırlı günler...

kızlar benim şimdi cıkmam lazım hepinizi öpüyorum kaynanam gelecek evi söle bi toparlayayım sonrada işe gidecem....fırsat buldukca gelirim yarın aksamda arkadasımın düğünü var bu arada gelemem
herkese hayırlı günler...

güle güle tatlım kendini çok yorma dikkatli ol taam mı öptüm byyyyy

sağol canım menim iyi niyetinden şüphem yok zaten ama ne bileyim işte insan sevdiklerinden ilgi bekler ya onun için yani.:70::70::70::70::70::70:sende haklısın bu ara teleşın sana yetiyodur ama merak etme herşey yolunda gidecek Allahın izniyle
:70::70::70::70:
beni dinlersen azıcık daha sabırlı ol derim pazartesine daha çok var hamile olsan bile şu anda negatif çıkabilir o yüzden boşu boşuna moral bozukluğu yaşama tatlım.inşallah hamilesindir şimdi kendini fazla kaptırmadan bunun hayalini kur canım.
haklısın cnmmmmm

saol tatlım..içtim geldim sütümü meyvemide yedim..yarasın buse hanıma...valla canım mecbur yapacak bişey yok...fazla yorulmam sen merak etme...kendime dikkat ediyorum saracım...ilgine teşekkürler bacım...:nazar::38::38:
ohhhh yarasın buseme:48:
slm kızlar nasılsınız fazla giremiorum eşim gündüzde oldugu için ama özledim sizi
hoş geldin tatlım nasılsın

inş tatlım
herseyin bası saglık tatlım hem ben sigara içmiorum süt içiyorum yogurt yiyorum yumurta yiyorum hergün meyve yiyorum artık bebğim iyi olsun baska hiç bişi istremiorum hersey oun için

cnmmmmmm inşşşşşşşşşş sağlıkla kucağına alırsınnnn bitanem

saol tatlım iyiyiz çok şükür..gelen giden sayfa açık anca yazabildim..birden yoğunlaştı burası ya..offfffffff bunaldım valla...:nazar::38::38:
kızlar aslında zeyno gelip hamile listesini güncellese hamiş lerimiz çoğaldı hem bizede umut olur dimi
bencede iyi olur saracım...:nazar::38::38:

tamam tatlım sen nasıl istersen...hem doğum nezaman olur onuda sor doktora tarihini ona göre ayarlayalım tickerini...hadi bakalım...:nazar::38::38:

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 2 ziyaretçi)
LeYLa_21 kardelen5233+ maonyaaa+

kardelennnnnnnn hg tatlım..spor nasıl gidiyor..görüşemez olduk valla...:nazar::38::38:

kaydelen kaydelen
baksana
hadi ama
artık bana
cevap yazsana....:nazar::1::1::1::1::1::1::1:
:66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66: gelen giden kafam gitti ya ..sapıttım valla...:nazar::82::82::82::82::60::60::60::60::60:

kardelenim sportmenim sen nicesin halin nicedir antrenmandan sonra senide seviyem men kız:70::70::70::70::70::70:
mende seni seviyorum tatlım menim:73:
çok geçmiş olsun,dikkat et,gözünü dinlendir
günaydınnnn:52::52::52::52::52::52:

umarımm bugün topiğe gelirsiniz kızlarrrrrrrrr:57:

kızlar benim vajinal jelim pembe sarı bazende kahve şeklinde dışarı çıkıo.ama küçük küçükler bi bilgisi olan varmı:18::18::18:
bende bu durumun çok normal olduğunu duymuştum.
Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 2 ziyaretçi)
LeYLa_21 kardelen5233+ maonyaaa+

kardelennnnnnnn hg tatlım..spor nasıl gidiyor..görüşemez olduk valla...:nazar::38::38:
selam tatlım,spor değilde,beni bu klavye mahvetti:27:

mende seni seviyorum tatlım menim:73:
çok geçmiş olsun,dikkat et,gözünü dinlendir

bende bu durumun çok normal olduğunu duymuştum.

selam tatlım,spor değilde,beni bu klavye mahvetti:27:

neden değiştirdin tatlım klavyeyi bozuldumu eskisi?:nazar::26::26:

Back
X