- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
slm kızlar nasılsınız fazla giremiorum eşim gündüzde oldugu için ama özledim sizi
sen dinlenmene bak yorma kendini önemli olan bu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kızlar nasılsınız fazla giremiorum eşim gündüzde oldugu için ama özledim sizi
afiyet bal şeker olsun buseme sana da tabiiiiii
![]()
saracım gecmiş olsun canım gözün iltihaplanmış allah şife versin
maonyacım test gününü bekle tatlım bence hayal kırıklşıgına ugrama sonra inşallah bebişin seninledir tatlım
leylacım nasılsın canım buse nasıl? ohhh ohhh sütler içilmiş meyveler yenmiş bende basladım artık süte:)
edacım hoşgeldin tam kaçacaktım seni gördüm nasılsın taze anne hamilelik nasıl gidiyo![]()
saol bitanem...
hg edacım...hamilelik nasıl gidiyor..alışabildin mi taze anne seni![]()
hoşbulduk canım ii allaha sükür şimdilik bişi yok ama keseyi görmeye gidecem inşallah p.tesi ozaman daha da rahatlıycam suan pek bişi anlamıorum iğnelerimi yapıorum göbegimden bugün 4.iğnemi yaptım inşallah faydası olur bebşime
canım daha hamile gibi bile hissetmiorum kendimi ne zaman keseyi görüp kalp atısını duyarsam allahın izniyle ozaman iyi hissedecem kendimi
canım pazartesi gidiyim ondan sonra yapalım ticker ı olurmu
çok sağol canım hani bi laf varya güzelden yar çirkinden dert eksik olmaz diye benden dert hiç eksik olmuyo şimdide gözüm iltihaplandı bunada şükür ne yapalım canım.
süte başlaman iyi olmuş eferrim kız sana şimdi gözüme daha çok girdin
herseyin bası saglık tatlım hem ben sigara içmiorum süt içiyorum yogurt yiyorum yumurta yiyorum hergün meyve yiyorum artık bebğim iyi olsun baska hiç bişi istremiorum hersey oun için
kızlar benim şimdi cıkmam lazım hepinizi öpüyorum kaynanam gelecek evi söle bi toparlayayım sonrada işe gidecem....fırsat buldukca gelirim yarın aksamda arkadasımın düğünü var bu arada gelemem
herkese hayırlı günler...
sağol canım menim iyi niyetinden şüphem yok zaten ama ne bileyim işte insan sevdiklerinden ilgi bekler ya onun için yani.sende haklısın bu ara teleşın sana yetiyodur ama merak etme herşey yolunda gidecek Allahın izniyle
haklısın cnmmmmmbeni dinlersen azıcık daha sabırlı ol derim pazartesine daha çok var hamile olsan bile şu anda negatif çıkabilir o yüzden boşu boşuna moral bozukluğu yaşama tatlım.inşallah hamilesindir şimdi kendini fazla kaptırmadan bunun hayalini kur canım.
ohhhh yarasın buseme
saol tatlım..içtim geldim sütümü meyvemide yedim..yarasın buse hanıma...valla canım mecbur yapacak bişey yok...fazla yorulmam sen merak etme...kendime dikkat ediyorum saracım...ilgine teşekkürler bacım...![]()
hoş geldin tatlım nasılsınslm kızlar nasılsınız fazla giremiorum eşim gündüzde oldugu için ama özledim sizi
inş tatlımsaracım gecmiş olsun canım gözün iltihaplanmış allah şife versin
maonyacım test gününü bekle tatlım bence hayal kırıklşıgına ugrama sonra inşallah bebişin seninledir tatlım
leylacım nasılsın canım buse nasıl? ohhh ohhh sütler içilmiş meyveler yenmiş bende basladım artık süte:)
herseyin bası saglık tatlım hem ben sigara içmiorum süt içiyorum yogurt yiyorum yumurta yiyorum hergün meyve yiyorum artık bebğim iyi olsun baska hiç bişi istremiorum hersey oun için
saol tatlım iyiyiz çok şükür..gelen giden sayfa açık anca yazabildim..birden yoğunlaştı burası ya..offfffffff bunaldım valla...saracım gecmiş olsun canım gözün iltihaplanmış allah şife versin
bencede iyi olur saracım...kızlar aslında zeyno gelip hamile listesini güncellese hamiş lerimiz çoğaldı hem bizede umut olur dimi
hoşbulduk canım ii allaha sükür şimdilik bişi yok ama keseyi görmeye gidecem inşallah p.tesi ozaman daha da rahatlıycam suan pek bişi anlamıorum iğnelerimi yapıorum göbegimden bugün 4.iğnemi yaptım inşallah faydası olur bebşime
canım daha hamile gibi bile hissetmiorum kendimi ne zaman keseyi görüp kalp atısını duyarsam allahın izniyle ozaman iyi hissedecem kendimi
canım pazartesi gidiyim ondan sonra yapalım ticker ı olurmu
mende seni seviyorum tatlım menimkardelenim sportmenim sen nicesin halin nicedir antrenmandan sonra senide seviyem men kız![]()
bende bu durumun çok normal olduğunu duymuştum.günaydınnnn
umarımm bugün topiğe gelirsiniz kızlarrrrrrrrr
kızlar benim vajinal jelim pembe sarı bazende kahve şeklinde dışarı çıkıo.ama küçük küçükler bi bilgisi olan varmı:18::18::18:
selam tatlım,spor değilde,beni bu klavye mahvettiToplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 2 ziyaretçi)
LeYLa_21 kardelen5233+ maonyaaa+
kardelennnnnnnn hg tatlım..spor nasıl gidiyor..görüşemez olduk valla...![]()
mende seni seviyorum tatlım menim
çok geçmiş olsun,dikkat et,gözünü dinlendir
bende bu durumun çok normal olduğunu duymuştum.
selam tatlım,spor değilde,beni bu klavye mahvetti![]()