kızlar ben geldim bitti ayrılık yettime canıma garı
çokkkk düsel olmuş atkın,ellerine sağlık canım.
metuşum,selem canım
teşekküy edeyim canım:78::78::78::78::78::78:
tatlım kaç gündür erteliyodum bugün bitireyim dedim bayağıda biriktirmişmişim neyseki bitti ama bende bittim
sağol kardelen cim teşekküy edeyim
buydayım geydim ama sen gitmişsin
çaya hayır diyemem valla çok iyi olur ellerine sağlık metuşum zelal limonlu çay seviyo benim çayımada bi dilim limon koyarmısın hem içip hem zelalın kulaklarını çınlatalım.
merhaba kızlar,
2 yumurta toplandı. ikisi de döllenmiş ve bugün için 4 hücreliymiş. kalitesi iyi dediler. yarın 9.30 da transferim yapılıyor... lütfennnnnn, yalvarıyorum benim için dua edin.
tüp yaptıran arkadaşlar önerileriniz olursa lütfen yazın. bu benin ilk denemem olacak.
günaydıııııııııın kızlaaaaaaaaar
herkese mutlu,huzurlu,sağlıklı ve tüm dileklerimizin gerçekleşeceği bir hafta diliyorum.
hep birlikte güzel günlere yelken açalaım bugünden itibaren tüm olumsuzluklar bizden uzak olsun gözyaşlarımız sadece mutluluktan olsun
AMİN
kızlar ben geldim bitti ayrılık yettime canıma garı
selam kızlar.
maonyacım,inşallah pozitif çıkar sonucun,o saatte bende burda olamıcam ama,merakla bekliyorum.
zelalcim,seni burda görmek ne güzel,hoş geldin bacım.
saracım,temizlik yapcam diye çok yorma kendiniiii
veeeeeeeeeeeee ben regl oldum.
saracım ben de zelalı görünce alıntı yaptığım mesajlara cevap yazamadım valla..
kimse alınmasın,,, anladınız siz onu....
ama zelall gene gitmişşşş
kızlar ben çıkıyorum,daha evimin işleri duruyo.
metuşum sende mi gittin
ayyy kızlar ben gelince niye birer birer gittiniz ya yoksa siz meni sevmirmisinizoysa men sizi çok sevmiştim mende küztüm gidiyom işte
ben seni çokkkk seviriimmmm...ditmeee..işlerim vardı onlara bakıyodummm:84::84::84::84:
ayyyyyyy gözüyaşlı olmasın nazlıda olmasın deryacım ya...annesine çekmesin o konuda valla...yengeç burcu olcak o zaman,çok nazlı,çok gözüyaşlı olcak,ama çok şirin
hg zeloşum..özlettin kendini ya...kızlar ben geldim bitti ayrılık yettime canıma garı
kardelen bize bişey yokmu? geçmiş olsun canım...inşallah birdahaki sefere yüzün güler...selam kızlar.
maonyacım,inşallah pozitif çıkar sonucun,o saatte bende burda olamıcam ama,merakla bekliyorum.
zelalcim,seni burda görmek ne güzel,hoş geldin bacım.
saracım,temizlik yapcam diye çok yorma kendiniiii
veeeeeeeeeeeee ben regl oldum.
ayyyyyyy gözüyaşlı olmasın nazlıda olmasın deryacım ya...annesine çekmesin o konuda valla...
ben de yengecim ondan dedim,çok ilgi bekler çokkk,nazlıdır,kırılgandır,ama şirindir
saol bitanem...siparişi verdik..yapılıyor canım...güzel duan için Allah razı olsun gülüm..darısı başınıza olsun bitanem...leyyloşuum beşik almışsın tatlım..Rabbim güzel günlerde kullandırsınnnn
ayyyyyyy gözüyaşlı olmasın nazlıda olmasın deryacım ya...annesine çekmesin o konuda valla...
ben de yengecim ondan dedim,çok ilgi bekler çokkk,nazlıdır,kırılgandır,ama şirindir
evet canım yengeçler çok tatlı olur iyi kalplidir...Rabbim kuldan utanan Allahtan korkan ahlaklı dindar evlat nasip etsin...herşeyin hayırlısını versin deryacım...
saracımmmmmmmmmleylaaaaaaa deryaaaaa
uhuuuuuuu fistiklar nasilsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?