Sabırla Bebeğini Bekleyenler

evet canım...sipariş üzerine yapılacak beşiğimiz inşallah...güzel dualarına yürekten amin diyorum saracım..darısı başınıza olsun güzel arkadaşım benim...bende seni çok öpüyorum bitanem...

leylaaaaaaaaaa ve bıdığıııııııııııı nasılarmış baklaımmm

leylaaaaaaaaaa ve bıdığıııııııııııı nasılarmış baklaımmm

yetercimmmmmmmm sorma ya..iki gündür beni yatırmıyor bıdık...iyice büyüdü teyzesi geceleri beni uyutmaz oldu...göğüs kafesimin altına bir giriyor nefes aldırmıyor bana...zaman yaklaştıkça zorlamaya başladı canım ya...sen nasılsın tatlım..eşin nasıl?umarım herşey yolundadır...

yengeç burcu olcak o zaman,çok nazlı,çok gözüyaşlı olcak,ama çok şirin

zelallllllllllllll nerdeisn yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

selam kızlar.
maonyacım,inşallah pozitif çıkar sonucun,o saatte bende burda olamıcam ama,merakla bekliyorum.
zelalcim,seni burda görmek ne güzel,hoş geldin bacım.
saracım,temizlik yapcam diye çok yorma kendiniiii
veeeeeeeeeeeee ben regl oldum.

saol cnm hayırlı olsun inş.

geçmiş olsun her ay yeni bi umut demek ne diyelim

merhaba kardelencim.... Allah'ın izni ile insallah sen de yavrunu kucağına alıcaksın insallah tatlım...
üzülmesin arkadasım benim...

hb bacım gerçekten gelmek çok güzel

kızlar görüşürüz şekerler gerçi kimse yok kendi kendime yazıyomda olsun kuyruğum dik indirmiyom aşşağı

saat 13.42 olmuş bileee.

şimdiden yemek yapımda olası bi kriz anında yemek yapacak takadi bulamam belkiii

kızlar ben yemek yapıcam snr grşrz.internetim bozulduu yineee.düzelirrrr inşş.kalbim cızz cız edio

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…