Sabırla Bebeğini Bekleyenler

canım,o an altta olanlara yazdım sadece,moralim çok bozuk.

saol canım...çalışıyorum valla..ne yapayım..doğum iznini 4 gözle bekliyorum...sen neler yapıyorsun?

bende gun sayiyorum tedaviye baslamak icin hersey yeniden.....baska bel arisi kolum ariyo bende sorunlar bitmez canim cuma aksami yuksek tansyonla acile kaldirdilar sabaha kadar ordaydim bugun biraz iyim sizleri cok ozledim ama doktorlara kosmaktan zamanim yok zamanim oldukca gelirim ..........hadi hayirlisiyla iznine cik bebisinide salikla dor kucana al ALLAHIN izniyla darisi bizim basimiza

canım,o an altta olanlara yazdım sadece,moralim çok bozuk.
canım ya bozma moralini..Rabbim büyüktür...inşallah tez vakitte sizleride sevindirecek kardelencim...öpüyorum seni bitanem benim...

geçmiş olsun cadıcım...ne oldu birden bire canım ya...nazar mı değdi sana...bizde seni özledik tatlım...inşallah tedavin başarılı olurda bebişin gelir cadıcım..güzel duaların için de Allahım razı olsun gülüm benim...darısı hepinizin başına olsun inşallah..Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın bitanem..hepinizi mutlu etsin...

canım çok geçmiş olsun neden olduki tansiyon aman dikkat et kendine

canımm geçmiş olsun yaa.bu topiğin kızları hepimiz nazara geldik valla

cadım çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine tam tedavi öncesi aman balım inş. bunlar hep geçicek canım

cok saol canim ne oldunu bende anlamadim hersey ust uste geldi stersmi uzuntumu ne oldu bilmiyorum ama insalla hersey gecer tedavime baslarim hayirlisiyla

leyloşum balım nasılsınız canlarım leyloşum senle busemizi çok özledim Allaha emanet olun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…