Sabırla Bebeğini Bekleyenler

merhaba kızlar nasılsınız ben iyiyim bugün tomografi sonucumu aldım çok şükür temiz çıktı önemli bi sorun yokmuş.

canımmmmmmm gözümüz aydın çok şükür güzel haber aldık senden. bende misafir vardı anca gitti evi toparlamadan bi bakayım dedim benm zuzularım neler yapıyor... çok sevindim sonuçlarının güzel çıkmasına

canlar iyi akşamalrrr ben bu gün gelemedim yoğundum
yarında has gideceğiz eşim has yatacak biliyorsunuz bir kaç gün gelemessem merak etmeyinnn
inşşşş çok güzel haber alım döndüğümde

Son düzenleme:
[COL OR="red"]saram gözün aydın canımmm en kısa zamanda bebişin için halay çekmeyi nasipetsin rabbim saraaaaaa diyeeeeeeee çığlık çığlığa bağıramak nasip olsun inşşş bizlerede [/COLOR]

Son düzenleme:

çok sağol nehircim yüreği güzel arkadaşım bacım menim evi toplayacam diye egemizi yorma annesi tamam mı

canlar iyi akşamalrrr ben bu gün gelemedim yoğundum
yarında has gideceğiz eşim has yatacak biliyorsunuz bir kaç gün gelemessem merak etmeyinnn
inşşşş çok güzel haber alım döndüğümde

yetercim Allah yardımcınız olsun inşallah eşin bu sefer hastaneden çıktığında tamamen iyileşmiş olur

saram gözün aydın canımmm en kısa zamanda bebişin için halay çekmeyi nasipetsin rabbim saraaaaaa diyeeeeeeee çığlık çığlığa bağıramak nasip olsun inşşş bizlerede

amiiiiiin yetercim çok sağol iyi yürekli bacım menim

sraaaa cnm gözün aydınnnnnnnnallaha şükür

sağol maonyacım canım bacım menim gönlü güzel kendi güzel bacım

kızlar hepinizi çok seviyorum men iyiki varsınız iyiki tanımışım sizleri

zelaaaaaaaaaaaal , metuuuuuuuuuuuuuuş , zeynooooooooom leylaaaaaaaaaaa,nehiiiiiiiiiiiiiiiir,edaaaaaaaaaaaa, eceeeeeeeeeeeeeeee hadi geliiiiiiiiiiiiiiin

semicim az önce burdaydın kk çok ağırlaştı ben mesaj yazana kadar sen gitmişsin

merhaba kardelencim ama sen şu anda topiktede yoksun hiç durmuyosunki burada

böyle dersen hakkımı yersin saracım,ben hemen her girdiğimde topiğe uğruyorum,geneldede yorum yazıyorum,eğer kimse yoksa,nadiren yazmadan çıkıyorum.
ve o adı yazılı,çağırdığın arkadaşların hepside her saat burda olmuyo,ama genede çağırıyosun.
neyse önemli değil.

kardelencim kimse her saat burda durmak zorunda değil ayrıca topikte kimse olmadığı için çağırdığım kızlar o anda aklıma gelenler ama bu demek değilki çağırdıklarımı çağırmadıklarımdan fazla seviyorum herkesle aynı şekilde ilgilenmeye çalışıyorum. sen diğer topikte sohbetler ediyosun burayada sadece selam veriyosun seninde söylediğin gibi sadece uğruyosun sonra çıkıyosun genellikle ben bunu kastetmiştim bilmem anlatabildim mi bundada hak yiyecek bi durum yok bence.

herkeze hayırlı geceler,rabbim mübarek üç ayları ve regaip kandilini,en güzel,gn hayılı,en nasipdar olarak geçirebilmeyi nasib etsin inşallah.

evet uğruyorum,çünkü benim geldiğim saatte kimse olmuyo,yazılanlara cevap veriyorum,dönen dönüyo ama kimiside görmüyo bile.
kimse yokken kendi kendime nereye kadar sohbet edebilirim ki?
ben o topic,bu topic diye ayırmıyorum,bazen beğenilerden,bazende son yazdığım mesajdan giriyorum,hangisi denk gelirse ve o an hangisinde sohbet ortamı varsa orada kalıyorum çünkü klavyem değişti,eskisi kadar hızlı yazamadığım için,aynı anda iki yere birden yetişemiyorum,zatende son bir aydır pc başına nal ve mıh arası oturuyorum desem yeridir.
neyse saracım,dedim ya önemli değil,bi daha yazmadığnda sormam bile,bu ilk olmuyo,biliyorum ki bana tavır olarak yapılıyo,en azından öyle hissediyorum,yanılıyoda olabilirim,eğer gerçekten yanılıyosamda özür dilerim şimdiden.
artık çıkmalıyım.

ben kendi adıma bana yazılan her mesaja cevap vermeye çalışıyorum ama kimseye özelliklede sana karşı yaptığım bi tavır yok bu konuda kesinlikle yanılıyosun.
ben ki kimseyle kavga etmemeye kimseyi kırmamaya o kadar özen gösterirken bi kaç arkadaşın ismini yazdım bazılarınıda yazmadım diye böyle bi tavırın ortaya çıkmasına cidden çok üzüldüm.bilsem kimseyi çağırmazdım birini çağırınca topikte bugüne kadar kim var kim yoksa herkesin ismini yazmak mı gerekiyo yani.o anda o arkadaşlar aklıma geldi onları yazdım.bunda nasıl bi art niyet olabilir veya nasıl bi tavır olabilir anlamıyorum.
ama bu mübarek gecede tartışmak istemiyorum.sana karşı bir tavrım yok sadece bunu bil yeter kardelencim.iyi akşamlar

önemli olan isim yazılması değil canlarım benim. her derdimizde birbirimize sığınıyoruz kardeş gibi oluyoruz çözüm arıyoruz ağlaşıyoruz sevinci üzüntüleri paylaşıyoruz dualarımızı yolluyoruz birbirimize yetmezmi bazen insan alınmak istemesede alınıyor olabilir hoşgörün birbirinizi. öpüşün sarılın tavır yapmayın birbirinize arkadaşlık güzel şey. heleki yakınınızdakilerden kazık yedikçe yanyana olmanın değil cancana olmanın önemini anlıyoruz. bugün evim misafir doldu taştı gündüz ayrı gece ayrı misafirler. hepsi yaşıtım hepsi tanıdığım. eşimin iş yerinden ark.ları ve eşleri. kalabalıktık. ama inanın hiçbirinde burdaki sıcaklığı samimiyeti bulamadım. e bulmuşuz birbirimizi kaybetmenin kırılmanın anlamı yok bence

günaydın şekerler...

hepinizin Regaib Kandili mübarek olsun canlarım...bu güzel günde birbirimizden dualarımızı eksik etmeyelim...Rabbim cümlemizin dualarını kabul etsin bu mübarek günde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…