canım iyi dileklerine yürekten amiiiiiiiiiiiin diyorum
ama olumsuz düşünmek yok kötü düşünme bu sefer Allahın izniyle kucağına alacaksın yavrunu kesesinide görecek kalp atışlarınıda duyacaksın sen böyle güzel hayaller kur başka türlü düşünmek yasak sana tamam mı
saol canım bacım allahım sana öle tatlı bir evlat versinki bugünler aklına bile gelmesin...bütün kötü anıları unuttursun
hoşbulduk canım nsılsın egemiz nasıllar inşallah allahım izin verirse ona bir arkadas getircem:)
tamam canım yazarım tabi, nasıl olsun karnıma bakıorum hep ama cok korkuorum nehircim ya kese görünmezse ya kalp atışını duyamazsam die kafamda bir sürü soru su 10- 15 gün hemen gecsin istiorum rabbim bu sefer nasip etsin kucagıma almayı inşallah
evet tatlım bazen düşünmek istemiorum hamile oldugumu unutayım diorum günler gecsin iyi olsun öle kaptırayım kendimi diorum....
saol tatlı bacım menim valla rahatlatıosun beni beta hcg 5000 olunca kese gözüküomuş ben p.tesi gittim dr a 2400 falandı bugün 4800 cuma gel dedi o zamnda 9600 olcam inşallah acaba kalp atışınıda duyarmıyım ki
iyiyiz canım egede maşallah gayet iyi. hadi bakalım inşallah gelsin oğluşuma arkadaş. yanlız kalmasıncanımmm sen içini ferah tut. bende aynı şeyleri düşünmüştüm hep. ama allahın izniyle annesini hiç üzmücek benim yeğenim. pıtırdıcak kalbi en kısa sürede. işi çok şimdi onun kesesi olcak kaju gibi olcak büyücek hergün bi yeri gelişçek şaşırcak yorulcak ohooo annesi sen fazla yorma kendinide işi kolaylaşsın miniğimizin
evet tatlım bazen düşünmek istemiorum hamile oldugumu unutayım diorum günler gecsin iyi olsun öle kaptırayım kendimi diorum....
saol tatlı bacım menim valla rahatlatıosun beni beta hcg 5000 olunca kese gözüküomuş ben p.tesi gittim dr a 2400 falandı bugün 4800 cuma gel dedi o zamnda 9600 olcam inşallah acaba kalp atışınıda duyarmıyım ki
tabiki seni düşünecez sen bizim hem bacımız hem arkadaşımız hemde mini prensimizin annesisin nehir hanım
kızlar ben çıkıyorum size iyi geceler tatlı rüyalar öptüm byyyy
ben kalp atışını duyduğumda 7 haftalıktı. hatta alt sınır 120 egenin 121 di atışı doktor 1 hafta sonra tekrar çağırmıştı. biraz düşük dedi. ama sonra gittiğimizde gayet net bişekilde tıp tıp duyduk
kızlar ben çıkıyorum size iyi geceler tatlı rüyalar öptüm byyyy
nehircim şiir gibi anlatmışsın insan okuyunca ister istemez hayal kuruyo valla
ayy ne güzel insallah bebim bebğimin kalbide pıt pıt atar valla aglarım ben onu duydugumda...
tatlım bu arada saraya katılıyorum ne güzel anlattın öle zaten bir mucize bu bebeğin anne karnında büyümesi
nehircim bende cıkıorum tatlım sana iyiy geceler banyodan cıktım daha sacımı tarayıp kurutacam öptüm seni bye egeye ii bak
merhaba kızlar nasılsınız ben iyiyim bugün tomografi sonucumu aldım çok şükür temiz çıktı önemli bi sorun yokmuş.
cok gecmiş olsun saracım... canım benim en birinci iyi olsun bacımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?