günaydın şekerler...
hepinizin Regaib Kandili mübarek olsun canlarım...bu güzel günde birbirimizden dualarımızı eksik etmeyelim...Rabbim cümlemizin dualarını kabul etsin bu mübarek günde...
günaydın kızlaaaaaaaaaaar
herkesin Regaib Kandili mübarek olsun Allah herkesin gönlüne göre versin evlerimizi sağlık,huzur ve mutlulukla kucaklarımızıda hayırlı sağlıklı akıllı eli ayağı düzgün evlatlarımızla doldursun.
AMİN
canlarımmm günaydınn...hepimizin regaip kandili mübarek olsun..bir sonraki regaip kandilinde anne olmak dileğiyle..
hepinizi çok seviyorumm benim güzel arkidişlerimmm
anneler ve anne adaylarıı
metukaaaaaaaam hoşgeldin canım nasılsın
Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)
LeYLa_21 metuka+
metuşşşşşşşşşşşşşşşşşş:79::79:
canlarımmmm sizi sefiyomm bennn
bizde seni çok seviyossssssss tatlişim...nasılsın metuşum?
saracım nereye kayboldu.....seslensem gelirmi ki?saraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa huuuuuuuuuuuu
leyloşumm busee nasıl annesi?
önemli olan isim yazılması değil canlarım benim. her derdimizde birbirimize sığınıyoruz kardeş gibi oluyoruz çözüm arıyoruz ağlaşıyoruz sevinci üzüntüleri paylaşıyoruz dualarımızı yolluyoruz birbirimize yetmezmibazen insan alınmak istemesede alınıyor olabilir hoşgörün birbirinizi. öpüşün sarılın tavır yapmayın birbirinize arkadaşlık güzel şey. heleki yakınınızdakilerden kazık yedikçe yanyana olmanın değil cancana olmanın önemini anlıyoruz. bugün evim misafir doldu taştı gündüz ayrı gece ayrı misafirler. hepsi yaşıtım hepsi tanıdığım. eşimin iş yerinden ark.ları ve eşleri. kalabalıktık. ama inanın hiçbirinde burdaki sıcaklığı samimiyeti bulamadım. e bulmuşuz birbirimizi kaybetmenin kırılmanın anlamı yok bence
nehircim canım bacım menim benim kimseye küslüğüm yok ama yanlış anlaşıldığım için kırgınlığım var oda geçer
burdayım leyloşumsen çağırırsında ben gelmezmiyim
bizde seni çok seviyossssssss tatlişim...nasılsın metuşum?
saracım nereye kayboldu.....seslensem gelirmi ki?saraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa huuuuuuuuuuuu
bende seni seviyooom metuşum
buse önceki gece beni biraz endişelendirdi metuş teyzesi..yaramazlıklara şimdiden başladı...karnımın bir tarafına toplanıyor sertleşiyordu..meğer bunlar normalmiş..insan tecrübesiz olunca endişeleniyor..gittikçe büyüdüğünden yerine sığmamaya başladı sanırım...bende korktum...araştırdım sonra normalmiş..normale döndü çok şükür...11 inde doktor randevumuz var..bir an önce gitmek istiyorum doktora bakalım ne durumda kızım...büyüdümü iyice merak ediyorum ya...sen neler yapıyorsun metuşcum...?
canım kardeleninde hassas bir anına denk geldi sanırım...yoksa biz ikinizide biliyoruz ve çok seviyoruz...lütfen birbirinize kırılmayın saracım...insanlık hali alınganlık olabiliyor...geçen seferde benim adımı yazmamıştım e şimdi bendemi alınayım yani...olabilir..o anda insanın aklına ne geliyorsa insan onu yazıyor..sen zaten kasıtlı yapacak bir insan değilsin ki..kardelencimde yanlış anlamış sanırım..bu mübarek günlerde kırılmayın lütfen bitanem...ikinizide öpüyorum...ikinizide çok seviyorum...
canım kardeleninde hassas bir anına denk geldi sanırım...yoksa biz ikinizide biliyoruz ve çok seviyoruz...lütfen birbirinize kırılmayın saracım...insanlık hali alınganlık olabiliyor...geçen seferde benim adımı yazmamıştım e şimdi bendemi alınayım yani...olabilir..o anda insanın aklına ne geliyorsa insan onu yazıyor..sen zaten kasıtlı yapacak bir insan değilsin ki..kardelencimde yanlış anlamış sanırım..bu mübarek günlerde kırılmayın lütfen bitanem...ikinizide öpüyorum...ikinizide çok seviyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?