sorma sorma leyla ben ne hallere giriyorum inanamazsın. doğum korkusu boyumdan büyük:18: zaman yaklaştıkça endişelerim artıyo her konuda... allahım yardımcımız olsun inşallah. herkesi sağsalim kurtarsın. allahım bütün arkadaşlarımıza da nasip etsin inşallah en kısa zamanda.
sorma sorma leyla ben ne hallere giriyorum inanamazsın. doğum korkusu boyumdan büyük:18: zaman yaklaştıkça endişelerim artıyo her konuda... allahım yardımcımız olsun inşallah. herkesi sağsalim kurtarsın. allahım bütün arkadaşlarımıza da nasip etsin inşallah en kısa zamanda.
hayır canım,hassa zamanıma gelmedi,sayfayı açıp herkezin çağırıldığını görünce(bu ilk olmuyo çünkü,acaba bana tavır mı diya düşündüm) ve
canım kardeleninde hassas bir anına denk geldi sanırım...yoksa biz ikinizide biliyoruz ve çok seviyoruz...lütfen birbirinize kırılmayın saracım...insanlık hali alınganlık olabiliyor...geçen seferde benim adımı yazmamıştım e şimdi bendemi alınayım yani...olabilir..o anda insanın aklına ne geliyorsa insan onu yazıyor..sen zaten kasıtlı yapacak bir insan değilsin ki..kardelencimde yanlış anlamış sanırım..bu mübarek günlerde kırılmayın lütfen bitanem...ikinizide öpüyorum...ikinizide çok seviyorum...
hepimiz hassas zamanlardan geçiyoruz zaman zaman ama bunu başkalarına yansıtmamak önemli olan leylacım bende seni seviyorum hem seni hem buseyi
tatlımm tabiki herkesi hatırlamak zorunda değilsin..çoğu kez benim adımın yazılmadığı zamanlar da oldu...
saramm HZ. Mevlananın çok sevdiğim bir sözü vardır..
küsmek ve darılmak için bahaneler arıyacağınıza ,sevmek ve sevilmek
için çareler arayın... derr
hadi lütfen üzülme.....kuzumm....
merhaba canlar nasılsınz?
Arkadaslar sizlerin ve cümlemizin Regaip kandili mübarek olsun... hamileler saglıla dogursun, hamile kalmak isteyenler hayırlısıyla kavussun yavrularına insallah...
Regaip KANDİLİNİZ Mubarek Olsun, BÜ gunun FEYZİNİ UNUTUP DÜNYA İŞLERİNE DALMAYALIM, HERZAMAN GELMİYOR BOYLE Günler ....
Ya Rabbi! Sana açılan Elleri, sana yönelen gönülleri, sana bükülen boyunları, sana yalvaran met dilleri, ne Olur Boş çevirme.AMİN
sara tatlım nasıl oldun? ozledim bacımı nerdesin..........Ayrca da cok seviyommmmmmmmmm
biliyorum hayatım anladım ben seni... kırılma sen kuzzzzzzzuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmm nasılsın bakalım bugün?
kızlar benim dün gece kanamm oldu
yani adet oldum
slm şekerler biz geldik...:79::79::79::79:
Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)
pikepolat
sara_28+
Hosgeldin tatlımmmmmmmmmm
slm şekerler biz geldik...:79::79::79::79:
iyiyim tatlımmm...merhaba zeynebim zeynebim allı zeynebim nasılsın bakim
iyiyim canım mende seni özledimveeee mende seni çok seviyooooom
hayır canım,hassa zamanıma gelmedi,sayfayı açıp herkezin çağırıldığını görünce(bu ilk olmuyo çünkü,acaba bana tavır mı diya düşündüm) ve
ben gene yokum yazdım ki
kardelen5233 kullanıcısından alıntı
bak gene ben yokum burda yazdım
merhaba kardelencim ama sen şu anda topiktede yoksun hiç durmuyosunki burada
zaten hiç durmuyosun ki kelimesi canımı acıttı sadece,eğer gene sadece unuttum deseydi bu kadar kırılmazdım.
bende istemem özelleklede şu mübarek günde kırgınlık olmasını,amacım kırmakta değil zaten.
böyle bişeye sebebiyet verdiğim içinde hepinizden özür diliyorum ama kırılıp kırılmamak insanın elinde değil ve sara nın beni anlayacağını düşünerek dile getirdim,eğer ki umrumda olmayan biri olsaydı,zaten beni hatırlayıp hatırlamaması önemli olmazdı.
ben herhangi bi hasaslığımı sana yansıtmadım saracım,senin yazdığndan sonra üzüldüm sadece.
hosgeldiniz minnos guzellerii
iyiyim tatlımmm...sen nasılsın? ya sara bize gelsende otursak birass ya muhabbet etsek sole karsılıkla yanimmm
olur valla geliyom bacım çayı demle gelirken bende kek börek alıyım
ikinizinde üzülmesini hiç istemiyoruz canım...önceki yazımdada yazmıştım..insan sevdiğinin sözüne alınırmış...sende sarayı sevdiğin için alınmışsın kardelencim..bizler konu içinde değiliz ama yinede sizi sevdiğim için kendimi yazmak zorunda hissettim...ikinizide çok seviyoruz..birbirinize kırılmanızı ve küsmenizi asla istemiyorum...çok öptüm canım...hayır canım,hassa zamanıma gelmedi,sayfayı açıp herkezin çağırıldığını görünce(bu ilk olmuyo çünkü,acaba bana tavır mı diya düşündüm) ve
ben gene yokum yazdım ki
kardelen5233 kullanıcısından alıntı
bak gene ben yokum burda yazdım
merhaba kardelencim ama sen şu anda topiktede yoksun hiç durmuyosunki burada
zaten hiç durmuyosun ki kelimesi canımı acıttı sadece,eğer gene sadece unuttum deseydi bu kadar kırılmazdım.
bende istemem özelleklede şu mübarek günde kırgınlık olmasını,amacım kırmakta değil zaten.
böyle bişeye sebebiyet verdiğim içinde hepinizden özür diliyorum ama kırılıp kırılmamak insanın elinde değil ve sara nın beni anlayacağını düşünerek dile getirdim,eğer ki umrumda olmayan biri olsaydı,zaten beni hatırlayıp hatırlamaması önemli olmazdı.
ben herhangi bi hasaslığımı sana yansıtmadım saracım,senin yazdığndan sonra üzüldüm sadece.
Toplam 1 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 0 ziyaretçi)
kardelen5233
bundan sonra her geldiğimi kanıtlamak için kopyalayıp yapıştırcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?