Sabırla Bebeğini Bekleyenler

kızlar herkesin kandili mübarek duaları kabul olsun inşallah.. metuş şimdi çıkmam lazım. yine gelirim ben. herkesi teker teker öpüyorum görüşürüz:3::3::3::3::3::3:

sorma sorma leyla ben ne hallere giriyorum inanamazsın. doğum korkusu boyumdan büyük:18: zaman yaklaştıkça endişelerim artıyo her konuda... allahım yardımcımız olsun inşallah. herkesi sağsalim kurtarsın. allahım bütün arkadaşlarımıza da nasip etsin inşallah en kısa zamanda.:70:

amin bitanem...ister istemez korku oluyor bitanem..haftaya hastane çantamı hazırlayacam inşallah nehircim..sen nasılsın ?egemiz nasıl annesi...kandilinde mübarek olsun canım...:nazar::38::38:

sorma sorma leyla ben ne hallere giriyorum inanamazsın. doğum korkusu boyumdan büyük:18: zaman yaklaştıkça endişelerim artıyo her konuda... allahım yardımcımız olsun inşallah. herkesi sağsalim kurtarsın. allahım bütün arkadaşlarımıza da nasip etsin inşallah en kısa zamanda.:70:

ya hiç demeyin ben şimdiden tırsmaya başladım,ama bi yandan da diyom derya korkma normal yaparsın sen,çünkü bazen kendi kendine o bölge genişliyo,kocaman oluyo,hatta korkmuştum,bu hep böyle mi kalcak diye,duyarsız koca bi kuyu sanki,sonra 1 gün sonra eski haline döndü,ara ara böyle oluyo,bu normalmiş,daralıp genişleyerek kendini doğuma hazırlıyomuş,inş. 1 avaz da doğurruz,sezeryan istemiyom kesinlikle,inş. herşey yolunda gider,sağ salim bebelerimize kavuşuruz

canım kardeleninde hassas bir anına denk geldi sanırım...yoksa biz ikinizide biliyoruz ve çok seviyoruz...lütfen birbirinize kırılmayın saracım...insanlık hali alınganlık olabiliyor...geçen seferde benim adımı yazmamıştım e şimdi bendemi alınayım yani...olabilir..o anda insanın aklına ne geliyorsa insan onu yazıyor..sen zaten kasıtlı yapacak bir insan değilsin ki..kardelencimde yanlış anlamış sanırım..bu mübarek günlerde kırılmayın lütfen bitanem...ikinizide öpüyorum...ikinizide çok seviyorum...:nazar::38::38:
hayır canım,hassa zamanıma gelmedi,sayfayı açıp herkezin çağırıldığını görünce(bu ilk olmuyo çünkü,acaba bana tavır mı diya düşündüm) ve
ben gene yokum yazdım ki
kardelen5233 kullanıcısından alıntı
bak gene ben yokum burda yazdım

merhaba kardelencim ama sen şu anda topiktede yoksun hiç durmuyosunki burada

zaten hiç durmuyosun ki kelimesi canımı acıttı sadece,eğer gene sadece unuttum deseydi bu kadar kırılmazdım.
bende istemem özelleklede şu mübarek günde kırgınlık olmasını,amacım kırmakta değil zaten.
böyle bişeye sebebiyet verdiğim içinde hepinizden özür diliyorum ama kırılıp kırılmamak insanın elinde değil ve sara nın beni anlayacağını düşünerek dile getirdim,eğer ki umrumda olmayan biri olsaydı,zaten beni hatırlayıp hatırlamaması önemli olmazdı.

hepimiz hassas zamanlardan geçiyoruz zaman zaman ama bunu başkalarına yansıtmamak önemli olan leylacım bende seni seviyorum hem seni hem buseyi:16::16::16::16::16::16::16:

ben herhangi bi hasaslığımı sana yansıtmadım saracım,senin yazdığndan sonra üzüldüm sadece.

Toplam 1 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 0 ziyaretçi)

kardelen5233
bundan sonra her geldiğimi kanıtlamak için kopyalayıp yapıştırcam.:91:

ama çook erken oldum yaa
17 mayısta yıkanmıştım yaaa
çok çabuk oldum kürtaj sonrası
benim adet düzenim bozuldu
:84::84::84::84::84::84::84::84:

:84::84::84::84::84::84::84::84:

tatlımm tabiki herkesi hatırlamak zorunda değilsin..çoğu kez benim adımın yazılmadığı zamanlar da oldu...

saramm HZ. Mevlananın çok sevdiğim bir sözü vardır..

küsmek ve darılmak için bahaneler arıyacağınıza ,sevmek ve sevilmek

için çareler arayın... derr

hadi lütfen üzülme.....kuzumm....

çok güzel bi söz paylaşımın için sağol metuşum

merhaba canlar nasılsınz? :16::16:

merhaba zeynebim zeynebim allı zeynebim nasılsın bakim

Arkadaslar sizlerin ve cümlemizin Regaip kandili mübarek olsun... hamileler saglıla dogursun, hamile kalmak isteyenler hayırlısıyla kavussun yavrularına insallah...

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin canımın içi

Regaip KANDİLİNİZ Mubarek Olsun, BÜ gunun FEYZİNİ UNUTUP DÜNYA İŞLERİNE DALMAYALIM, HERZAMAN GELMİYOR BOYLE Günler ....

Ya Rabbi! Sana açılan Elleri, sana yönelen gönülleri, sana bükülen boyunları, sana yalvaran met dilleri, ne Olur Boş çevirme.AMİN

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

sara tatlım nasıl oldun? ozledim bacımı nerdesin..........Ayrca da cok seviyommmmmmmmmm

iyiyim canım mende seni özledim :91::91::91::91::91::91: veeee mende seni çok seviyooooom:69::69::69::69::69:

biliyorum hayatım anladım ben seni... kırılma sen kuzzzzzzzuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmm nasılsın bakalım bugün?

sağol nehircim iyiyim canım sen nasılsın egemiz nasıl

kızlar benim dün gece kanamm oldu
yani adet oldum
:14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:

edancım üzülme canım inşallah bi dahaki aya gelir bebişin

slm şekerler biz geldik...:nazar::79::79::79::79:

hosgeldiniz minnos guzellerii:38::38:

merhaba zeynebim zeynebim allı zeynebim nasılsın bakim

iyiyim canım mende seni özledim :91::91::91::91::91::91: veeee mende seni çok seviyooooom:69::69::69::69::69:
iyiyim tatlımmm... :38::38: sen nasılsın? ya sara bize gelsende otursak birass ya muhabbet etsek sole karsılıkla yanimmm

hayır canım,hassa zamanıma gelmedi,sayfayı açıp herkezin çağırıldığını görünce(bu ilk olmuyo çünkü,acaba bana tavır mı diya düşündüm) ve
ben gene yokum yazdım ki

zaten hiç durmuyosun ki kelimesi canımı acıttı sadece,eğer gene sadece unuttum deseydi bu kadar kırılmazdım.
bende istemem özelleklede şu mübarek günde kırgınlık olmasını,amacım kırmakta değil zaten.
böyle bişeye sebebiyet verdiğim içinde hepinizden özür diliyorum ama kırılıp kırılmamak insanın elinde değil ve sara nın beni anlayacağını düşünerek dile getirdim,eğer ki umrumda olmayan biri olsaydı,zaten beni hatırlayıp hatırlamaması önemli olmazdı.

ben herhangi bi hasaslığımı sana yansıtmadım saracım,senin yazdığndan sonra üzüldüm sadece.

kardelencim ben bunu dedim sen bunu dedin şekline dönersek bu tartışma uzar gider ben bunu istemiyorum canını acıtmak istememiştim burada durmuyosun derken herneyse bu mübarek günde bunları boşverelim sen benim umurumdasın her zaman kandilin mübarek olsun öpüyorum byyyyy

ben gene yokum yazdım ki

ikinizinde üzülmesini hiç istemiyoruz canım...önceki yazımdada yazmıştım..insan sevdiğinin sözüne alınırmış...sende sarayı sevdiğin için alınmışsın kardelencim..bizler konu içinde değiliz ama yinede sizi sevdiğim için kendimi yazmak zorunda hissettim...ikinizide çok seviyoruz..birbirinize kırılmanızı ve küsmenizi asla istemiyorum...çok öptüm canım...:nazar::38::38:
Toplam 1 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 0 ziyaretçi)

kardelen5233
bundan sonra her geldiğimi kanıtlamak için kopyalayıp yapıştırcam.:91:

:nazar::1::1::1: tamam sen hergeldiğinde yaz kardelencim...:9::9::9::9::9:

Back
X