Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
leyloşum başka bi şey yapayım ağlamaleyloşum sende buseme azcık yer veriyon az yede yiğenime çok yer kalsın
![]()
sara nire gitti bacım gelseneeeeeeee
Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 1 ziyaretçi)
LeYLa_21 pikepolat+
zeynommmmmmmm başbaşa kaldık hayatım...:79::79:
Toplam 1 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 0 ziyaretçi)
LeYLa_21
gelin kızlar![]()
amin bitanem...ister istemez korku oluyor bitanem..haftaya hastane çantamı hazırlayacam inşallah nehircim..sen nasılsın ?egemiz nasıl annesi...kandilinde mübarek olsun canım...![]()
ya hiç demeyin ben şimdiden tırsmaya başladım,ama bi yandan da diyom derya korkma normal yaparsın sen,çünkü bazen kendi kendine o bölge genişliyo,kocaman oluyo,hatta korkmuştum,bu hep böyle mi kalcak diye,duyarsız koca bi kuyu sanki,sonra 1 gün sonra eski haline döndü,ara ara böyle oluyo,bu normalmiş,daralıp genişleyerek kendini doğuma hazırlıyomuş,inş. 1 avaz da doğurruz,sezeryan istemiyom kesinlikle,inş. herşey yolunda gider,sağ salim bebelerimize kavuşuruz
hastane çantana 2 tane hastane çıkışı yeter diyolar ya sen 3-4 tane koy şekerim. herkes bana onu hatırlatıyo sürekli. e tecrübeliler bi bildikleri var heralde. aklında olsun seindeege iyi de bugün birazkeyifsiz gibi.hareketleri çok yavaş. temizlik yaptım şimdi duşa giricem çıkıp azcık uzanınca başlar yine kıpırdanmaya
busem nasıl annesi
![]()
Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 1 ziyaretçi)
LeYLa_21 nehir1001+
nehircimmmmmmmm nerdesin sen tontişim...hg tatlım..kandilin mübarek olsun...![]()
iyi kandiller kızlar inş. Rabbim bu kandilde bütün dualarımızı kabul eder![]()
ben temizliğe giriştim öğle yemeğinden sonra anca bitti işim bi dinleneyim dedim ondada baktım ne var ne yok diye. seninde kandilin mübarek olsun hayatım. allah hepimizin dualarını kabl etsin inşallah![]()
valla canım bende birazdan çıkacam..mesai bitti bitecek...5,30 gözlüyorum...oturmaktan belim ağrıdı pc başında...egeyi yorma annesi...kız ne temizliği yapıyorsun ya...dikkat et kendine...busede iyi nehir teyzesi...egeye selam söylüyor...öptüm tatlım seni ve egemizi...![]()
amin bitanem...kendini yorma nehircim...temizlik falan yapma ya...bak hamilelik bayağı ilerledi canım...sıkıntı yaşama lütfen...temizlik ne zaman olsa yapılır...kendini zorlama anlaştıkmı?bende 11 haziranda doktor randevum var...ondan sonraki hafta kadın tutup dip köşe temizletecem...evi götürüyor inan ki?üstün körü yapıyorum ama dip köşe olmayınca insanın içi rahat etmiyor...![]()