Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mrb kızlar buaralar gelemiyorum kocişin işi çok b ilgisayarla bana vakit kalmıyo:82: tedaviye başladım yeniden klomenle inşallah bu defa gelir![]()
mrb kızlar buaralar gelemiyorum kocişin işi çok b ilgisayarla bana vakit kalmıyo:82: tedaviye başladım yeniden klomenle inşallah bu defa gelir![]()
bende ayın 14ünden sonra boya yaptırcam.halıları yıkamaya göndericem aynı zamanda. sonra dip temel temizlik yaptırcam. sonra yine böyle üstten üstten yaparım. sonrada oğlumun gelmesine 10 gün kala falan yine bi kadın çağırcam mis gibi karşılayalım bebişlerimizi.benimde 14 haziranda kontrolüm. aynı zamanda evlilik yıldönümümüz. oğlum heeeyyy bende varım artık dedi yani karıştı kutlamamıza
![]()
amin tatlım bizleri daha fazla bekletmesin bebişlermerhaba tatlım..insallah gelir bebisin seker, hayırlı olsun tedavi...
amin canım sizden de dua istiyorum hem hamilelerin de duası kabul olurmuşhayırlısı olsun canım. inşallah son ilaçların olur bebişin hemencecik gelir. dua et bol bol. allah en kısa zamanda göbüşünüzü doldursun inşallah![]()
ivet canım doğru gördüniyi akşamlar kızlargerçi bi selinimi gördüm ama
selincim nasılsın canım
kuzu bu net beni sinir etti çok ağır bugün
![]()
selinim tedavin hayırlı olsun bebiş getirsin inş.![]()
amin tatlım bizleri daha fazla bekletmesin bebişler
amin canım sizden de dua istiyorum hem hamilelerin de duası kabul olurmuş
ivet canım doğru gördünben iyiyim tatlım sen nasılsın
bu da nete gelsin
![]()
evet kuzum gelsin du bitanede ben vurayımbende iyiyim balım eh işte ne olsun hep aynı şeyler iş yemek uyku
Rabbim bu mübarek günde hepimizi sevindirsin inş.
![]()
kuzu ben kaçtım eşim gelir birazdan sofrayı hazırlayayım görüşürüz öpt.byyyyyyyyy
inş. net düzelir akşama kadar![]()
kuzu ben kaçtım eşim gelir birazdan sofrayı hazırlayayım görüşürüz öpt.byyyyyyyyy
iyi akşamlar kızlargerçi bi selinimi gördüm ama
selincim nasılsın canım
kuzu bu net beni sinir etti çok ağır bugün
![]()
evet kuzum gelsin du bitanede ben vurayımbende iyiyim balım eh işte ne olsun hep aynı şeyler iş yemek uyku
Rabbim bu mübarek günde hepimizi sevindirsin inş.
![]()
sarammmmmmmmm kuşum geliyom geliyom yoksun![]()
kolay gelsin tatlım..netin de bozulmasın düzelsin, uzak kalmasın arkadişimiz.....
saraaaaaaaaaa.... nasılsın gülümmmmm![]()
tedavin hayırlı olsun selincim
bende buydayııııım
amiiiiiiiiiiiiiiiin
geldim ama şimdide sen yoksun canım
afiyet olsun canım![]()