Sabırla Bebeğini Bekleyenler

mrb kızlar buaralar gelemiyorum kocişin işi çok b ilgisayarla bana vakit kalmıyo:82: tedaviye başladım yeniden klomenle inşallah bu defa gelir

mrb kızlar buaralar gelemiyorum kocişin işi çok b ilgisayarla bana vakit kalmıyo:82: tedaviye başladım yeniden klomenle inşallah bu defa gelir

hayırlısı olsun canım. inşallah son ilaçların olur bebişin hemencecik gelir. dua et bol bol. allah en kısa zamanda göbüşünüzü doldursun inşallah

iyi akşamlar kızlar gerçi bi selinimi gördüm ama selincim nasılsın canım kuzu bu net beni sinir etti çok ağır bugün

nehirim nasılsınız canlarım egemi öp zeloş teyzesinin yerine Allahıma emanet olun canım kuzu kolay gelsin ya temizlik olmasa evler hiç kirlenmese ne güzel olurdubende bıktım şu temizlikten yap yap bitmiyoaman boş ver öyle yada böyle mecbur yapıyoz evlilik yıldönümünüz yaklaşıyo hı şimdiden tebrik ederim canım oğluşunuzla beraber nice yıllar görün inş.

merhaba tatlım.. insallah gelir bebisin seker, hayırlı olsun tedavi...
amin tatlım bizleri daha fazla bekletmesin bebişler
hayırlısı olsun canım. inşallah son ilaçların olur bebişin hemencecik gelir. dua et bol bol. allah en kısa zamanda göbüşünüzü doldursun inşallah
amin canım sizden de dua istiyorum hem hamilelerin de duası kabul olurmuş
iyi akşamlar kızlar gerçi bi selinimi gördüm ama selincim nasılsın canım kuzu bu net beni sinir etti çok ağır bugün
ivet canım doğru gördün ben iyiyim tatlım sen nasılsın bu da nete gelsin

amin tatlım bizleri daha fazla bekletmesin bebişler

amin canım sizden de dua istiyorum hem hamilelerin de duası kabul olurmuş

ivet canım doğru gördün ben iyiyim tatlım sen nasılsın bu da nete gelsin

evet kuzum gelsin du bitanede ben vurayım bende iyiyim balım eh işte ne olsun hep aynı şeyler iş yemek uyku Rabbim bu mübarek günde hepimizi sevindirsin inş.

kuzu ben kaçtım eşim gelir birazdan sofrayı hazırlayayım görüşürüz öpt.byyyyyyyyy
inş. net düzelir akşama kadar

tedavin hayırlı olsun selincim

bende buydayııııım

evet kuzum gelsin du bitanede ben vurayım bende iyiyim balım eh işte ne olsun hep aynı şeyler iş yemek uyku Rabbim bu mübarek günde hepimizi sevindirsin inş.

amiiiiiiiiiiiiiiiin

sarammmmmmmmm kuşum geliyom geliyom yoksun

geldim ama şimdide sen yoksun canım

kuzu ben kaçtım eşim gelir birazdan sofrayı hazırlayayım görüşürüz öpt.byyyyyyyyy
inş. net düzelir akşama kadar

afiyet olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…