slmmmmmmmm:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:metuka kişisel rütbeni çok beğendim
hg tatlım...[/B][/I][/COLOR]
kimse yokmu immmmmdat imdat imdat
iyi akşamlar ortadoğu ve balkanların en güzel anne adayları nasılsınız
yettim gari hayırdır canım benim :)
hg canımbiz iyiyiz sen nasılsın şeker anne
nasıl olayım karışık duygular içerisindeyim yanlız kalınca kafam karışıyor sizinle görüşünce kendimi iyi hissediyorum geçiyor bağımlılık yaptı burası bende çok ilginç :26::26::26:
nasıl olayım karışık duygular içerisindeyim yanlız kalınca kafam karışıyor sizinle görüşünce kendimi iyi hissediyorum geçiyor bağımlılık yaptı burası bende çok ilginç :26::26::26:
hg tatlım...[/B][/I][/COLOR]
canım kafanın karışacağı bi şey yokki rahat olevet tatlım o bizdede var buradaki arkadaşlığımız çok güzel o yüzden kopamıyoz Allah bozmasın
bu bizim sevtun un yazısı muhtemelen,bu yazıdaki bebeğinide kaybetti malesef,ama şimdşi hamileymiş,inşallah bu sefer kucağınada alır.ben 10 senedir bebek sahibi olamıyodum 7 sen önce bebegimi erken dogumdan kaybettim ben 7 senedir olmuyodu doktora gittim bana pkolusun dedi bende diyet yaptım spora gittim kür yaptım kendime paylasmak istedim sizlerle ebegümeci ve ısırgan otu toplandı benim için erzurumdan geldi ban özel o otları ayrı olarak kaynattım kulorsuz suyla bilendırdan geçirdim sabah ikisindedde fosasıyla birer bardak içtim 1 gün yaptım maydonoz suyu yaptım bir hafta 5 günde sogan kürü yaptım o ay hamile kaldım ben tedavilere gittim olmadı kendiliginden hamile kaldım rabbime şükürler olsun 6 haftalık hamileyim düşük teylikem var ne yazık yatıyorum malesef denetyim arkadaslar ne kaybedersiniz sogan kürünü adetten 15 gün önce yapıcaksınız haberiniz olsun bilgi verdiysem ne mutlu bana
kızlarr bir topikte bunu buldum yahu ne dersiniz???
evet yaaa,çok şekerler.çok şekerler dimi kızlar Eki Görüntüle 148377
buradayız bebğimkimse yokmu immmmmdat imdat imdat
bu bizim sevtun un yazısı muhtemelen,bu yazıdaki bebeğinide kaybetti malesef,ama şimdşi hamileymiş,inşallah bu sefer kucağınada alır.
çok üzüldüm Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin :'( bende başka bir topikte buldum sizinle paylaşmak istedim belki faydası olur diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?