Sabırla Bebeğini Bekleyenler

buradayız bebğim :92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

vayyyyyyyyy havaya girdim bunlarda sana

yeterim hg canım eşin nasıl oldu canım inş. daha iyidiryeterim bi şey sorcam edaya cevap yazarken çiçekler öpücükler bana yazarken donlar tütyenler hayırdır yoksa sen bana asılıyonmu

Kızlar merhaba ya ben klomen kullanıyordum bu ay yumurtam gelişmedi v eben buayda çökmüş durumdayım ve birileriyle paylaşmazsam çatlayacam dr 3 gün sonra gel birdaha bakayım dedi ama umudum yok

Kızlar merhaba ya ben klomen kullanıyordum bu ay yumurtam gelişmedi v eben buayda çökmüş durumdayım ve birileriyle paylaşmazsam çatlayacam dr 3 gün sonra gel birdaha bakayım dedi ama umudum yok

hoşgeldin canım bizde burda dertleşip anlatıyoruz gülüp sohpet edip rahatlıyoruz senin yumurta gelişme sorunun mu var yaş kaç?

cnm ben hem klomen tarzı bi hap hemde tüp bebekte kullanılan iğne puregon kullanıyrm ancak öyle yumurtluyrmmm oda bir tane oluşuyoooo

Son düzenleme:
yeterim hg canım eşin nasıl oldu canım inş. daha iyidiryeterim bi şey sorcam edaya cevap yazarken çiçekler öpücükler bana yazarken donlar tütyenler hayırdır yoksa sen bana asılıyonmu
edaya önce çiçek sonra tütyen don ne eeeehhhhh biraz yapayım güzel kızlarsınız
canım eşimin genel durumu iyi ama dr bir kaç gün daha yoğun bakımda klamasını uygun gördü :26::26::26:

hg canım hemen umutsuzluğa kapılma canım 2. tüpümde dr yumoşun gelişmemiş bu ay tedavin iptal olabilir demişti ve ben yüksek dozda ilaç alıyodum buna rağmen yavaş büyüyodu git 3 gün sonra gel bakalım dedi ve ben 3 gün sonra gittiğimde yumoşumun geliştiğini ve tedavime devam ediceğimizi söledi inş. seninkide öyle olur canım

edaya önce çiçek sonra tütyen don ne eeeehhhhh biraz yapayım güzel kızlarsınız
canım eşimin genel durumu iyi ama dr bir kaç gün daha yoğun bakımda klamasını uygun gördü :26::26::26:

ne zaman eve gelcek canım Rabbim yüzünüze baksın yuvanızı bi bebişle süslesin bu günleri unuttursun canım

ne zaman eve gelcek canım Rabbim yüzünüze baksın yuvanızı bi bebişle süslesin bu günleri unuttursun canım

canım sağol inşşşşşş yaaa rabbim inşş hepimize anne olmayı nasip etsin
canım serviste 1 hafta kalırsınız dedi yani 10 günü bulacak eve çıkmamız

canım sağol inşşşşşş yaaa rabbim inşş hepimize anne olmayı nasip etsin
canım serviste 1 hafta kalırsınız dedi yani 10 günü bulacak eve çıkmamız

yeterim sayılı gün geçer sonu güzel olsun Rabbim bu çektiklerinizin mükafatını versin canım inş.

hg canımnasılsın maonyacım bugün keyifler iyi bebek sevmeye gitmişsin bizim yerimizede sevseydin tombişi maşallah

çok tatlı bişeyyy.herşeye gülüoo.ben kuzenimle konuşıyrmm kendiyle konuşuyrm sanıo aklıda kalmıo gülmeden

ya benim ilk kullanışımda 2 tane yumurtam gelişmişti şimdi olmayınca çook üzüldüm

cnmm ok zor bişi biliyrm ama stres yaptıkçaa hiç gelişmio.ben her gitmemde çatalda yatarken doktoru beklerken odada tek oluyrmm.nasıl ağlıyrm anlatamam.doktordan çıkıyrm eve gelene kadarrr.noluooo sanki stres yapıncaa gelişiyomu daha beter oluyorrr:2:

yeterim sayılı gün geçer sonu güzel olsun Rabbim bu çektiklerinizin mükafatını versin canım inş.

sağol canım
inşşşşşşşşşşşş kuzum
sonsuz hazinesinden bizleride sevindirsin işşşş

Allah bağışlasın canımRabbim bizlerin evlerinide inş. bebişlerle süslesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…