buradayız bebğim:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
vayyyyyyyyy havaya girdimbunlarda sana
yeterim hg canımeşin nasıl oldu canım inş. daha iyidir yeterim bi şey sorcam edaya cevap yazarken çiçekler öpücükler bana yazarken donlar tütyenler hayırdır yoksa sen bana asılıyonmu
Kızlar merhaba ya ben klomen kullanıyordum bu ay yumurtam gelişmedi v eben buayda çökmüş durumdayım ve birileriyle paylaşmazsam çatlayacam dr 3 gün sonra gel birdaha bakayım dedi ama umudum yok
Kızlar merhaba ya ben klomen kullanıyordum bu ay yumurtam gelişmedi v eben buayda çökmüş durumdayım ve birileriyle paylaşmazsam çatlayacam dr 3 gün sonra gel birdaha bakayım dedi ama umudum yok
edaya önce çiçek sonra tütyen don ne eeeehhhhh biraz yapayım güzel kızlarsınızyeterim hg canımeşin nasıl oldu canım inş. daha iyidir yeterim bi şey sorcam edaya cevap yazarken çiçekler öpücükler bana yazarken donlar tütyenler hayırdır yoksa sen bana asılıyonmu
edaya önce çiçek sonra tütyen don ne eeeehhhhh biraz yapayım güzel kızlarsınız
canım eşimin genel durumu iyi ama dr bir kaç gün daha yoğun bakımda klamasını uygun gördü :26::26::26:
ben geldim kızlar
cnm ben hem klomen tarzı bi hap hemde tüp bebekte kullanılan iğne puregon kullanıyrm ancak öyle yumurtluyrmmm oda bir tane oluşuyoooo
ne zaman eve gelcek canımRabbim yüzünüze baksın yuvanızı bi bebişle süslesin bu günleri unuttursun canım
canım sağol inşşşşşş yaaa rabbim inşş hepimize anne olmayı nasip etsin
canım serviste 1 hafta kalırsınız dedi yani 10 günü bulacak eve çıkmamız
hg canımnasılsın maonyacım bugün keyifler iyi bebek sevmeye gitmişsin bizim yerimizede sevseydin tombişi maşallah
ya benim ilk kullanışımda 2 tane yumurtam gelişmişti şimdi olmayınca çook üzüldüm
yeterim sayılı gün geçer sonu güzelolsun Rabbim bu çektiklerinizin mükafatını versin canım inş.
çok tatlı bişeyyy.herşeye gülüoo.ben kuzenimle konuşıyrmm kendiyle konuşuyrm sanıo aklıda kalmıo gülmeden
cnmm ok zor bişi biliyrm ama stres yaptıkçaa hiç gelişmio.ben her gitmemde çatalda yatarken doktoru beklerken odada tek oluyrmm.nasıl ağlıyrm anlatamam.doktordan çıkıyrm eve gelene kadarrr.noluooo sanki stres yapıncaa gelişiyomu daha beter oluyorrr:2:
ya benim ilk kullanışımda 2 tane yumurtam gelişmişti şimdi olmayınca çook üzüldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?