Sabırla Bebeğini Bekleyenler

hoşbuldum

bende 1,5 yıllık evliyim evlendik 3 ay kadar bebek düşünmedik sonra düşünmeye başladık ufak tefek kistler çıktı o temizlendi...eşimde biraz sıkıntı var ama inşallah oda geçicek ve bebeğimiz olacak...çok istiyoruz...tabi hayırlısını istiyoruz[/QUOTE]
İnşallah Canım...Rabbim tez vakitte hayırlısıyla nasip eder inşallah...kaç yaşındasın sen?
saraaaaaaaaaaaaaaa bunlar harika canım ya...bayıldım....
[/B][/I][/COLOR]

Toplam 1 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 0 ziyaretçi)
LeYLa_21

nere gittiniz ya...yalnız kaldım...

slm ayşegül hanım..hiç hal hatır sormaz oldunuz hayırdır?

slm ayşegül hanım..hiç hal hatır sormaz oldunuz hayırdır?

bacım açıyorum yazıyorum ben geldim diye bakıyorum ses yok gelen ya cevap yazmıyo yada geçmişi okuyor oluyo bende sessiz sedasız gidiyorum şimdide baktım sen online gözükmüyordun bende yazmadım

bacım açıyorum yazıyorum ben geldim diye bakıyorum ses yok gelen ya cevap yazmıyo yada geçmişi okuyor oluyo bende sessiz sedasız gidiyorum şimdide baktım sen online gözükmüyordun bende yazmadım
bazen yazmayınca online gibi gözükmüyor..kapatmış gibi gözüküyor tatlım...
bu arada buse geliyormuş çok sevindim ben sana ne demiştim

evet teyzesi cinsiyetimiz belli oldu...sağlıkla gelir inşallah busem...teşekkür ettik...

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 1 ziyaretçi)
metuka tume maonyaaa derya2807

kızlar nasılsınız..............

canım beni de ekler misin?
11 şubatta kürtaj oldum.. doktor bir ay sonra adet olursun dedi ama benim hep gecikir zaten..
listeye 15 mart yazarsan sevinirim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…