Sabırla Bebeğini Bekleyenler

ben de seni merak etmiştimm..filmini çektirdin mi..canın acıdı mıı

acımak ne kelime inlettim orayı çünkü rahimim tersmiş benim ilaç geri tepti o aleti takarken acımadıda sonrası bir felaketti sol tarafımda yapışıklık varmış çok şükür açıldı ama bende açıldım rüyalarıma giriyordu artık işlem bittikten sonra artık sinirlerim mi boşaldı ne 1 saat ağladım ALLAH'TAN herkes tanıdıktı ama çıktıktan sonra bekleyenler tuaf tuaf suratıma baktı

neyse atlattın yaaa....çok şükürr

çok geçmiş olsun zeynepcim.

nerdesiniiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
sarı şekerim ağlama bak biz burdayız

zeynepcim çok geçmiş olsun flimden sonra hamiş kalanları çok okudum inş. darısı senin başına canım

Hepinizden allah razı olsun kızlar. Pazartesinden beri kayınvalidem bana bakıyor. Allah razı olsun yerimden kaldırmıyor. Biraz önce muhallebi yapmış getirdi yattığım yerden eliyle yedirdi. Kalkmayayım diye. Kendi annem de kıyamam kardeşimin düğün telaşında kayınvalidem sen işine bak ben kızıma bakarım dedi. Allah razı olsun ikisinden de. Ikisini de çok seviyorum......

allah razı olsun kayınvalidenden.

bayılırım limona.l,monu meyva niyetine yiyorum zatennnnn bennnnn.şimdi bitane soydum yedimm
kızlaaaaarrrrrrr herkeslere mutlu günler:82: hava çok sıcak yanıyorum kavruluyorum anaaaammmmm yerlerde sürünüyorum:118::118::118::118::118:
ayy kıyamam sanaaaaa
slm kızlar nasılsınız uzun zamandır giremedim var mı hamişlerimiz
cnm nerelerdesin sen

çok şükür atlatmışsın.cnm.allaha şükür.peki rahim tersliğinde ne gibi teddavi uyguluyacaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…