Sabırla Bebeğini Bekleyenler

anaaammmm yayıldım buraya size geldim komşum seslendi kahve içmeye gelcekmiş çıkayım ben gelir şimdi görüşürüz kızlar

evet sen şanslısın. ben ağustosta doğurcam allah kolaylık versin banada tüm yaz annelerinede. ağırlaştım valla sıcak basıyo cıbıl cıbıl dolanıyorum evde

cnm ben karpuz portakal ve limonun beyaz yerlerini çok severim.

o güzel yemekleri yiye yiye bu hale geldim zatenevlendikten sonramı 40gün oturdun antepte cnm tam anlamadım

evet canım,evlendim evimizi antep te kurduk,sürpriz bi şekilde 2008 puanıyla 2010 son atamada atandm,çok büyük bir uğur odu evlenmem,evi taşıdık hatay a artık burdayız,geleli 11 ay oldu

evet sen şanslısın. ben ağustosta doğurcam allah kolaylık versin banada tüm yaz annelerinede. ağırlaştım valla sıcak basıyo cıbıl cıbıl dolanıyorum evde

Allah yardımcın olsun canım,benim annem de haziran,temmuz,ağustos,eylülde,5 çocuğu doğurmuş,çok zor evet,hangi şehirdesin,hele de mersin,adana,antalyadaysan hiççç çekilmez o sıcaklar,bura mersine göre iyi,orda okudum,yaz okuluna kalmıştım,öldüm bittim sıcaktan ayyyyyyyyyyyyy,bi de kapalıyım,yolda yürürken ter boşanıyo,etek üstüne yapışıyo,günde 3 defa yıkansan boş

sonuçlarım temiz çıktı kardelencim bi sorun yokmuş
maşallah saracım..çok sevindim iyi olmana tatlım...
ohhhhhhhh afiyet olsun canım. arada olur okadar iyi yapmışsın yarasın busemizede sanada
saol bitanem...
kızlaaaaarrrrrrr herkeslere mutlu günler:82: hava çok sıcak yanıyorum kavruluyorum anaaaammmmm yerlerde sürünüyorum:118::118::118::118::118:
offffffff biz donuyoruz...bir yağmur bir yağmur....yaz gelmeyecek bu sene...
leyloooooş,sana bişey sorcem,nerdesin?
buydayımmmmmmmmm... tatlım cevap yazdım özeline kardelenim....
maşallah kuzuna tatlım...
leylaaaaaaa cnm nasılsınnnnn

saol tatlım..gelen gidenden zor bakıyorum topice tugbacım...sen nasılsın hayatım?

Çare/siz'lik Allah'tan gelen en gûzel işarettir.

Dua vaktinin geldiğini gösterir.

Kula kulluğunu hatırlatır.
...
Ve Rabbiyle buluşma vaktidir aslında...

Sûzülüyorsa gözünden yaşlar,
Ahlar içindeyse yûregin,
Hüzünlüyse güzel yüzün
Rabbin seni özlemiş sesini duymak istemiş demektir.

Son düzenleme:
Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)
LeYLa_21 metuka+

metuşcummmmmmmmmmm ne yapıyorsun kuşum benim...:79::79::79:

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)
LeYLa_21 eda33+ metuka+

edacımmmmm hamilelik nasıl gidiyor canım ya...görüşemez olduk...gelişmeleri yaz bize tatlım...

slm kızlar nasılsınız leyloşum nasılsın busecik nasıl?

metukam sen nasılsın tatlım?

bana gelince bugün dr a gittim keseyi gördük cok şükür hatta ultrasyona bakar bakmaz dr bu cocuk canlanmış dedi yani kalp atışı oldugunu söledi bende bi heycan bi heycan ama sonra yanlış gördüm galiba dedi haftaya cuma belli olur allah izin verirse... igne,folikasit,b12 vitamini ve coraspirin kullanıorum suanda karnım şimdiden mosmor oldu ama olsun sağlıklı olsunda bebişim ben herseye katlanırım...

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)
LeYLa_21 eda33+ metuka+

edacımmmmm hamilelik nasıl gidiyor canım ya...görüşemez olduk...gelişmeleri yaz bize tatlım...

leylosum geldim kimse yoktu bende gecişi okudum biraz sonra seni ve metukayı gördüm altta haber vereyim size dedim o ara sende bana yazmışsın canım

leylosum geldim kimse yoktu bende gecişi okudum biraz sonra seni ve metukayı gördüm altta haber vereyim size dedim o ara sende bana yazmışsın canım
maşallah bitanem... Rabbim sonuna kadar böyle güzel gelişmeler nasip etsin edacım...darısı tüm kızların başına olsun canım benim...kendine dikkat et...hep böyle güzel haberler alalım inşallah....

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)
LeYLa_21 metuka+

metuşcummmmmmmmmmm ne yapıyorsun kuşum benim...:79::79::79:

leyloşum yeni gördüm bebeğim ama çıkmışsın sen de

tatlım taze hamişimm...hoşgeldinnn...canım Allah güç kuvvet versin sana..bebişin hep seninle olsunnn

amin tatlım evet darısı burdaki tüm arkadaşlarıma...dikkat etmezmiyim tatlım dr tez canlı olma diyor mesela bugün gittigimizde önce odada oturduk sonra ultrasyona gecelim dedi ben hemen fırladım bana yavas yavs dio agır cekim film gibi olacaksın artık dio en azından tamamen tutunana kadar dio

leyloşum yeni gördüm bebeğim ama çıkmışsın sen de

tatlım taze hamişimm...hoşgeldinnn...canım Allah güç kuvvet versin sana..bebişin hep seninle olsunnn

metusum canım arkadasım allah sanada hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim evini kucagını boş bırakmasın eşinle ve cocuklarınla mutlu bir hayatın olsun tatlım

metusum canım arkadasım allah sanada hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim evini kucagını boş bırakmasın eşinle ve cocuklarınla mutlu bir hayatın olsun tatlım

sağol edacım..sen ne iyi bir kızsın.... duana canı gönülden amin diyorummm tatlı arkidişimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…