teşekkür ederim canım,deli gibi su içiyom,içim yanıyo,günlük 1 kilo meyve yiyom,yine benimki iyi ağustos,eyülde doğurmuyom,karnım daha yeni yeni çıkıyo,doğum kısmetse aralıkta,son zamanlar serin havalarda olcak:79::79::79:
cnm ben karpuz portakal ve limonun beyaz yerlerini çok severim.
o güzel yemekleri yiye yiye bu hale geldim zatenevlendikten sonramı 40gün oturdun antepte cnm tam anlamadım
evet sen şanslısın. ben ağustosta doğurcam allah kolaylık versin banada tüm yaz annelerinede. ağırlaştım valla sıcak basıyo cıbıl cıbıl dolanıyorum evde
sonuçlarım temiz çıktı kardelencim bi sorun yokmuş
saol bitanem...ohhhhhhhh afiyet olsun canım. arada olur okadar iyi yapmışsın yarasın busemizede sanada
offffffff biz donuyoruz...bir yağmur bir yağmur....yaz gelmeyecek bu sene...kızlaaaaarrrrrrr herkeslere mutlu günler:82: hava çok sıcak yanıyorum kavruluyorum anaaaammmmm yerlerde sürünüyorum:118::118::118::118::118:
buydayımmmmmmmmm...leyloooooş,sana bişey sorcem,nerdesin?
maşallah kuzuna tatlım...meraba kızlar nasılsınız:79::79::79::79: kontrolden geliyom,bizim bebiş gittiğimizde sırtını dönmüş yatıyodu,dr. dürttü dürttü,bacakları bitişik halde yan döndü,bacaklarını kendine doğru çekmişti,ensesi 1.13 mm çıktı,çok çok iyi dedi,3mm üzeri şüpheleniyolarmış,boyu 70.1mm,haftasına ulaşmasına sadece 2 gün kalmış,geçen hafta 6 gündü fark,süt içe içe kapatmış çoğunu,dr. hareketleri çok iyi,çok çok sağlıklı gözüküyo dedi,tartıldım geçen haftaya göre 1 kilo vermişim,eşime dedi yengeye bakmıyon mu hiç,ben de oldukça iyi yiyom,ama benim tsh 1 civarına düştüğü için metabolizmam hızlandı,kendi kendine gidiyo dedim,haklısın ondan olmalı dedi,daha neler duyacaz öğrenecez dedi,bol bol su iç dedi,dedim 3 lt içiyom günlük 2-3 bardak ta süt,iyi dedi,suyun zararı olmaz ne kadar içsen o kadar iyi dedi,2li test 80 iraymş,bizimki vır vır söylendi,ne gereği var diye ama neyseee,içim rahat etmiş olcak en azından,cinsiyet için büyük ihtimalle kız,ama %100 diyemem,diğer aya geldiğinizde kesinleşir dedi,bundan sonra ayda bir gelin,herşey yolunda dedi,demir değerime baktı,tahlil sonuçlarımı götürmüştüm,doğuma kadar kullanacan dedi,böyle işte,yine cd verdi,bundan sonra her geldiğinizde eskisini getirin birleştirelim dedi
leylaaaaaaa cnm nasılsınnnnn
Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)
LeYLa_21 eda33+ metuka+
edacımmmmm hamilelik nasıl gidiyor canım ya...görüşemez olduk...gelişmeleri yaz bize tatlım...
slm kızlar nasılsınız leyloşum nasılsın busecik nasıl?
metukam sen nasılsın tatlım?
bana gelince bugün dr a gittim keseyi gördük cok şükür hatta ultrasyona bakar bakmaz dr bu cocuk canlanmış dedi yani kalp atışı oldugunu söledi bende bi heycan bi heycan ama sonra yanlış gördüm galiba dedi haftaya cuma belli olur allah izin verirse... igne,folikasit,b12 vitamini ve coraspirin kullanıorum suanda karnım şimdiden mosmor oldu ama olsun sağlıklı olsunda bebişim ben herseye katlanırım...
maşallah bitanem...leylosum geldim kimse yoktu bende gecişi okudum biraz sonra seni ve metukayı gördüm altta haber vereyim size dedim o ara sende bana yazmışsın canım
Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)
LeYLa_21 metuka+
metuşcummmmmmmmmmm ne yapıyorsun kuşum benim...:79::79::79:
slm kızlar nasılsınız leyloşum nasılsın busecik nasıl?
metukam sen nasılsın tatlım?
bana gelince bugün dr a gittim keseyi gördük cok şükür hatta ultrasyona bakar bakmaz dr bu cocuk canlanmış dedi yani kalp atışı oldugunu söledi bende bi heycan bi heycan ama sonra yanlış gördüm galiba dedi haftaya cuma belli olur allah izin verirse... igne,folikasit,b12 vitamini ve coraspirin kullanıorum suanda karnım şimdiden mosmor oldu ama olsun sağlıklı olsunda bebişim ben herseye katlanırım...
maşallah bitanem...Rabbim sonuna kadar böyle güzel gelişmeler nasip etsin edacım...darısı tüm kızların başına olsun canım benim...kendine dikkat et...hep böyle güzel haberler alalım inşallah....
maşallah bitanem...Rabbim sonuna kadar böyle güzel gelişmeler nasip etsin edacım...darısı tüm kızların başına olsun canım benim...kendine dikkat et...hep böyle güzel haberler alalım inşallah....
leyloşum yeni gördüm bebeğim ama çıkmışsın sen de
tatlım taze hamişimm...hoşgeldinnn...canım Allah güç kuvvet versin sana..bebişin hep seninle olsunnn
metusum canım arkadasım allah sanada hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim evini kucagını boş bırakmasın eşinle ve cocuklarınla mutlu bir hayatın olsun tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?