Sabırla Bebeğini Bekleyenler

slm yeterim nasılsın.eşin nasıl???
arkadaşının sorunu ney
canım kaç defa tüp bebk tedavisinde yumurtalar belli bir süreden sonra gelişimi duruyordu
çok sıkıntı çekti kuzum yaa çok üzüldü ama bir anda hiç beklemiyordu kiiii
kuzum eşim daha iyi çok şükür has şimdi beni yanına almıyorlar (erkek has yannda kadın refaktçı olmazmış)

korkun benden kilolarrrrr

bencedeeeeeeeeeeeeee

allahım kucağına almayı nasip etsinnnn cnm.darısı bizlerin başına canım.

ben şimdi çıkıyrm yrn grşrzz

ilk

içimden öyle geçtii bu gün bir arkadaşım çok uğraşlardan sonra hiç umadığı bir anda doğal yoldan hamiş kaldı çok sevindimmm bende bebğinin ilk hediyesin gönderdimmmm

iyi yürekli bacım menim inşallah içine doğan gerçek olur tatlım

aaaaa ne güzel darısı başımıza canım hepimiz birer birer hamiş olup peşpeşe doğuralım inşallah

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 1 ziyaretçi)

kardelen5233 AnaToLia_+
selam tutişim,sen adet mi oldun canım?

kızlar iyi geceler herkese,
daha onceden sizlerle paylaşmıştım doktor deneyimlerimi,yumurta takibi ve doktor kontrolune başladım diye..
bugun adetten sonraki 10. gunum ve yumurtam 17,5 mm olmus doktor iyi bir buyuklukte oldugunu soyledi , bu salı (4 gun sonra)beni tekrar muaneye çağırdı ve tabiki cumartesi ve pazartesi eşimle ilişkiye girmemizi soyledi..geçen ay yumurtalarım hiç buyumemişti bu ay boyle bir haber aldıgım için çok sevindim,inşallahh sonucu iyi olur...
benim bi kaç sorum olucak ilki yumurta normalde kaç mm'de çatlar ve çatlama gerçekleşip cinsel ilişkiyede girilirse eşlerde hiç bir sorun yoksa hamile kalma oranı nedir bilen varmı?ve son sorum yumurta çatlamazsa ,çatlama iğnesi olunursa iğne olduktan ne kadar sonra hemen cinsel ilişkiye girilmeli? bilen varsa veya aynı şeyleri yaşayanlar paylaşırsa çoook sevinirim...

canım ben aydının ilçesinde oturuyorum. burasıda aşırı sıcak oluyo valla. başağrıları başladı bile herkeste. klimayıda açmıyorum hasta olurum diye. ilk kez bugün yazı yaşadık bu yıl. bi anda bastırınca şaşırdım valla.

hadş bakalım göstersin kendini artık mercimeğimiz sabırsızlıkla onun güzel haberini bekliyoruz

canım inşallah bu ay gelir bebişin valla sorularına cevap veremiyorum çünkü tamamen aklımdan çıktı bunlar. ama ilişkiyide senin yumurtalarının durumuna göre söylüyor doktorlar onu hatırlıyorum. inşallah yakında güzel haberlerle gelirsin bize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…