canım istikrarlı oluran başarırsınn
kiloda neymiş biz nelerle savaştık
canım kaç defa tüp bebk tedavisinde yumurtalar belli bir süreden sonra gelişimi duruyorduslm yeterim nasılsın.eşin nasıl???
arkadaşının sorunu ney
korkun benden kilolarrrrr
canım kaç defa tüp bebk tedavisinde yumurtalar belli bir süreden sonra gelişimi duruyordu
çok sıkıntı çekti kuzum yaa çok üzüldü ama bir anda hiç beklemiyordu kiiii
kuzum eşim daha iyi çok şükür has şimdi beni yanına almıyorlar (erkek has yannda kadın refaktçı olmazmış)
bencedeeeeeeeeeeeeee
allahım kucağına almayı nasip etsinnnn cnm.darısı bizlerin başına canım.
ben şimdi çıkıyrm yrn grşrzz
ilk
içimden öyle geçtiibu gün bir arkadaşım çok uğraşlardan sonra hiç umadığı bir anda doğal yoldan hamiş kaldı çok sevindimmm bende bebğinin ilk hediyesin gönderdimmmm
hatta az önce sara da görünüyodu altta,ama şimdi herkessss gitmiş.
kardelenim nasılsın gece kuşu
Allah yardımcın olsun canım,benim annem de haziran,temmuz,ağustos,eylülde,5 çocuğu doğurmuş,çok zor evet,hangi şehirdesin,hele de mersin,adana,antalyadaysan hiççç çekilmez o sıcaklar,bura mersine göre iyi,orda okudum,yaz okuluna kalmıştım,öldüm bittim sıcaktan ayyyyyyyyyyyyy,bi de kapalıyım,yolda yürürken ter boşanıyo,etek üstüne yapışıyo,günde 3 defa yıkansan boş
slm kızlar nasılsınız leyloşum nasılsın busecik nasıl?
metukam sen nasılsın tatlım?
bana gelince bugün dr a gittim keseyi gördük cok şükür hatta ultrasyona bakar bakmaz dr bu cocuk canlanmış dedi yani kalp atışı oldugunu söledi bende bi heycan bi heycan ama sonra yanlış gördüm galiba dedi haftaya cuma belli olur allah izin verirse... igne,folikasit,b12 vitamini ve coraspirin kullanıorum suanda karnım şimdiden mosmor oldu ama olsun sağlıklı olsunda bebişim ben herseye katlanırım...
korkun benden kilolarrrrr
kızlar iyi geceler herkese,
daha onceden sizlerle paylaşmıştım doktor deneyimlerimi,yumurta takibi ve doktor kontrolune başladım diye..
bugun adetten sonraki 10. gunum ve yumurtam 17,5 mm olmus doktor iyi bir buyuklukte oldugunu soyledi , bu salı (4 gun sonra)beni tekrar muaneye çağırdı ve tabiki cumartesi ve pazartesi eşimle ilişkiye girmemizi soyledi..geçen ay yumurtalarım hiç buyumemişti bu ay boyle bir haber aldıgım için çok sevindim,inşallahh sonucu iyi olur...
benim bi kaç sorum olucak ilki yumurta normalde kaç mm'de çatlar ve çatlama gerçekleşip cinsel ilişkiyede girilirse eşlerde hiç bir sorun yoksa hamile kalma oranı nedir bilen varmı?ve son sorum yumurta çatlamazsa ,çatlama iğnesi olunursa iğne olduktan ne kadar sonra hemen cinsel ilişkiye girilmeli? bilen varsa veya aynı şeyleri yaşayanlar paylaşırsa çoook sevinirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?