metukam gel yawyum ben sana denemeyi göstereyimzelooooooooooooooooooooooooo
deneme deneme
iyiyim tatlım, bildigin gibisen nasılsın balummmmmm?
renk mi deniyosun minnosssssbu renk nasıl
benimki bu renk
saranın ki bu mu
[/COLOR][/B]leylanin ki bu
renk mi deniyosun minnosssssbu renk nasıl
benimki bu renk
saranın ki bu mu
[/COLOR][/B]leylanin ki bu
metukam gel yawyum ben sana denemeyi göstereyim
tatlım aslında ben bugün gergin kalktım ama şimdi iyiyim dün akşamüstü aniden eşimin manisadaki amcasıgil geldi biliyosun onların oğlu down sendromu çocuk sandelyeyi bizim buzdolabına fırlatmazmı dolapta 3 tane göçük oldu daha taksiti bitmemiş dolap ne dicez bi şeyde diyemedik ama eşimle çok üzüldük dolabımızıda çok severek almıştık
tatlım aslında ben bugün gergin kalktım ama şimdi iyiyim dün akşamüstü aniden eşimin manisadaki amcasıgil geldi biliyosun onların oğlu down sendromu çocuk sandelyeyi bizim buzdolabına fırlatmazmı dolapta 3 tane göçük oldu daha taksiti bitmemiş dolap ne dicez bi şeyde diyemedik ama eşimle çok üzüldük dolabımızıda çok severek almıştık
kuzular eşim geldi ben çıkıyom sonra görüşürüz öpt.byyyyy
nasıllllllllllllllllllllllllllllllll deneme deneme
tatlım güzelde bold yap bide pembis kayboluyo zor okunuyo , bold la dene istersen..
metuska
metuka
metuşşş
kuzular eşim geldi ben çıkıyom sonra görüşürüz öpt.byyyyy
Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 0 ziyaretçi)
pikepolat metuka+ zelalca+ sara_28+
kızlar dittim sütüm ılınmıştı yoğurdumu mayaladım çayımı demledim geldim siz neler yaptınız bakim
waaaaooowwwwwwwwwwwwwwwww
banane banane ben de isteremmmmmmmmm
iste canımın içi gelin beraber çay içek valla ohhhh ne güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?