Sabırla Bebeğini Bekleyenler

zelooooooooooooooooooooooooo
deneme deneme
metukam gel yawyum ben sana denemeyi göstereyim
iyiyim tatlım, bildigin gibi sen nasılsın balummmmmm?

tatlım aslında ben bugün gergin kalktım ama şimdi iyiyim dün akşamüstü aniden eşimin manisadaki amcasıgil geldi biliyosun onların oğlu down sendromu çocuk sandelyeyi bizim buzdolabına fırlatmazmı dolapta 3 tane göçük oldu daha taksiti bitmemiş dolap ne dicez bi şeyde diyemedik ama eşimle çok üzüldük dolabımızıda çok severek almıştık

ayyy zelalımm üzüldüm inanki yaaaaaaaa

ayyyyy kıyamam men ya geçmiş olsun canım.ama canım böyle dorunlu çocuğu olanlar ya biyere gitmeyecek yeda gittilermi çok dikkatli olacak Allah kimseye vermesin zor bidurum yani.sende üzülme sen herşeyin en iyisine layıksın daha güzellerini alırsın yeterki sana ve eşine bişey olmasın.garantisi bitmemişse servisiyle konuşun belki değişirler

geçmiş olsun tatlım , tabii siz birsey diyemezsiniz, onların engel olması gerekiyordu, neyse nazar cıksın ordan tatlım....

kızlar dittim sütüm ılınmıştı yoğurdumu mayaladım çayımı demledim geldim siz neler yaptınız bakim

kızlar benim kadar sakarı varmı bugün balık temizlerken dikenini elime batırdım çok acıyo ya :96::96::96::96::96::96::96::96:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…