valla egede müsade etti aylarca uyumadığım kadar uyumuşum. nasıl mutluyum anlatamam :118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118: akşam girerim zaten kesin eşimde yok dizimde
sağlıklı olsun ama bir bebeğim olsun bende idrar testlerine güvenmiyorum ama kliniktekiler her ay bıktılar benden artık utanıyorum gitmeye..
bu kez beklemeyi yeğledim idrar testi aldım çift çizgi var ama...bilmiyorum.
rabbim tüm isteyenlere nasip etsin
bugünü de atlatrsam inşallah gidicem belki havalrdan gecikme olmuşte yada stresten diye gitmedim tuttum kendimi ama belirti hiç yok
tamam tatlım gel sohbet edek bende şimdi komşularım çağırıyo onlara gidecem bahçede çay içecez
bugünü de atlatrsam inşallah gidicem belki havalrdan gecikme olmuşte yada stresten diye gitmedim tuttum kendimi ama belirti hiç yok
tamam canım afiyet bal şeker olsungörüşürüz kendine çoooooooook iyi bak iyi günler
yanlız şunuda söyliyim benimde hiç belirtim olmamıştı adet gecikmesinden başka
sağol canııııııım
hiçmi belirti olmadı nehircim sadece adetinmi geciktidi bide kaç gün gecikince öğrendin kanda
akıntın varmı tatlım,göğüslerde ağrı kasık batması göğüslerde şişlik falan
yanlız şunuda söyliyim benimde hiç belirtim olmamıştı adet gecikmesinden başka
az akıntım var hani yumurtlamadan 2 3 önce olurya ıslaklık onun gibi kasık ağrısını anlayamıyorum ben arada oluyor sanırım o psikolojik.
valla içimi rahatlatıyorsnzz çok sağolun
cevap veren arkadaşlar sağolun gerçekten..
canım ben tüp bebek denemiştim negatif sonuç aldık. sonra ara verelim dedik. ertesi ay gelmiş ege haberimiz yoktu tabi doğal olaraKTA hiç beklemiyoduk. sonra bi baktık adetim gecikmiş 4-5 gün. aradım doktoru evde tahlil yaptım sabah kalkınca çıkmadı tek çizgi vardı. sonra kan verdim ertesi gün onda pozitif çıktı. tam 5 haftalıktı öğrendiğimde.gittiğimde kesesi falan oluşmuştu egenin kalp atışınıda 7. haftasında duyduk.
az akıntım var hani yumurtlamadan 2 3 önce olurya ıslaklık onun gibi kasık ağrısını anlayamıyorum ben arada oluyor sanırım o psikolojik.
valla içimi rahatlatıyorsnzz çok sağolun
cevap veren arkadaşlar sağolun gerçekten..
maşallah canım Allah hayırlsıyla kurtarsın seni ve egemizi sana bağışlasın darısı başımıza nehircim.
canım ne demek hepimiz aynı dertten muzdaribiz inşallah yarın mutlu sonucu alırsın bizede müjde verirsin canım ağır kaldırma kendini yorma en azından sonucunu öğrenene kadar tamam mı
ben kaçtım kızlar görüşürüz öptüm byyyyy
kıyamam sanaaakendine dikkat et canımmmm. kardeşininde ellerine sağlık güzel güzel ilgilenir seninle bişeyciğin kalmaz hayatım. eşin nasıl?
bir insana zorla sevdiremezsin kendini,bana güven diyemezsin,o bunu hissetmiyorsa tek bir söz
söyleyebilirsin:'sen bilirsin'
''c.YÜCEL''
bir insana zorla sevdiremezsin kendini,bana güven diyemezsin,o bunu hissetmiyorsa tek bir söz
söyleyebilirsin:'sen bilirsin'
''c.YÜCEL''
inşallah hayatımmm. amin dualarıma hiç ara vermiyorum gelcek benim güzel yeğenlerim gelcek az kaldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?