Trabzon'lu bir işçi ıstanbul'a çalışmak için gelmiş ama memleketini çok özlemiş. gel zaman git zaman işleri bayağı bir kötüleşmiş ve memlekete gidecek para bulamamış. bir gün yol kenarında 61 plakalı bir araç görmüş ve hemen gitmiş arabaya dokunmuş sonra lastiklerine doğru eğilerek lastik sibobunu çıkarmış ve ağzını siboba dayamış ve tam bu sırada arabanın sahibi gelmiş..
ula neydeysun burada kot kafali demiş
bizim karadenizli de yaw iki dk durda memleket havasını içime çekeyim demiş
şimdiii aklıma iğnelere verdim paralarıı iğnelerin acısını getirdimmmyaptım ve 1 çay kaşıyı yedim.önce çoçuk gibi ağzımda tuttum yutamadım sonra burnumu tutupp yuttum üylerim diken diken olduuu 5dk burnumdan nefes almıyrmmm
canım sen bide inciri gör ben 10 gündür içiyom ööö diye diye ne yapalım HERŞEY BEBEK İÇİN değer ama deme
ay yeterim Allahım ne muradın varsa versin canım daha 5 dakka önce zırlıyodum şimdi gülüyom
bi kaç ay önce onuda yapmıştımmm cnm.çok şekerliii oluyorrrr.ama bu daha kötü geldiii bana.midemmm bulanıo hala.tarçını hiç sevmem.kokusu başımı ağrıtır
kuzum inşşşşşşş neden olmasın rabbim istedikten sonraaayy bende hıçkıra hıçkıra ağladımmmm.bizde yaşarmıyız acaba bu duygularıı hayırlısıylaa.ne sulu gözz oldummm.herşeye zırlıyrmm
kızlarr bal çörek otu tarçın karışımını daha önce yapmıştım ama yiyememiştimmm aylar önce.
şimdiii aklıma iğnelere verdim paralarıı iğnelerin acısını getirdimmmyaptım ve 1 çay kaşıyı yedim.önce çoçuk gibi ağzımda tuttum yutamadım sonra burnumu tutupp yuttum üylerim diken diken olduuu 5dk burnumdan nefes almıyrmmm
inşşşşşşşşşşşşş canımamin yeterim amin
inşşşşşşşşşşşşş canım
emeğine sağlık çok güzeller
kızlarr ben çıkıyrmm.yrn sabah temizlik yapacam.akşamada misafirim varrrr.yrn vakit bulursam uğrarımmm.iyi sohbetler sizeee
kızlarr ben çıkıyrmm.yrn sabah temizlik yapacam.akşamada misafirim varrrr.yrn vakit bulursam uğrarımmm.iyi sohbetler sizeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?