saramız kayıp...
zeynomuz nerdekı?
hg canımonlar şincik yemek çaydı derken anca gelirler birazdan onlar bizden ayrı kalamazlar
tatlım niye hemen tüpe geçtiniz çok masraflı klomenle çatlatma iğnesiyle tedavi görüyo kızlar sizde bi deneyin hiç belli olmaz bi baktın bebişin gelmiş
bence de bızden ayrılamaz onlar değil mı
canım ya biz onu çok denedik 4 sene tedavi gördüm 2 aşılama çok özellerde süründüm yoruldum 6 senedirde dinlenmedeydim artık son olarak tüp bebekte karar kıldık normal yoldan olmuyo 12 sene oldu evleneli daha fazla kaldıramayacak durumdayım tedaviyi kısmetse bakalım bu son olacak tüp
güzeliklerrrrrrrr benim akıl devre dışı şu andayorgunluktan uyuyor valla ellerimde ne yazıyor size bilmiyorum
neyse gidip yatayımda gözlerim dinlensin
yarın bu günden kat kat güzel olsun hepiniz için
canım ya biz onu çok denedik 4 sene tedavi gördüm 2 aşılama çok özellerde süründüm yoruldum 6 senedirde dinlenmedeydim artık son olarak tüp bebekte karar kıldık normal yoldan olmuyo 12 sene oldu evleneli daha fazla kaldıramayacak durumdayım tedaviyi kısmetse bakalım bu son olacak tüp
valla yeterim helal olsun bütün kk yle bizi boynuzluyon telefon açtılar taaaaaa edirneden görünüyomuş
hadı canım ınsallah bu tupun tutar...ucret olarak nekadar tutar dedıler
güzeliklerrrrrrrr benim akıl devre dışı şu andayorgunluktan uyuyor valla ellerimde ne yazıyor size bilmiyorum
neyse gidip yatayımda gözlerim dinlensin
yarın bu günden kat kat güzel olsun hepiniz için
canım inş. bu tüp son tedavin olur artık bebişin gelir annesini daha fazla bekletmez
kızzzzzzzz 18 tane abonesi olduğum topik var işte onlara giriyorum bir kaçtanede gezerken görüp daldıklarım var tabi
ya aslında bu benim ki şans diyebilirim bizim şuan tüp bebek yapma bile imkanımız yoktu nette bi hastane kampanya yapmış görmüşünüzdür belki akay hastanesi ona başvurmuştum onlarda aradılar neyse ilaçlarla beraber 4 000 tl
sizi bıraka bilsem gideceğim amaamin canım hadi git sen dinlen canım öpt.kocaman byyyyyyyy
neeeeeeee 18 mi desene edirne sınırlarınıda aştı artık taaaaaaa bulgaristandan görünüyodur
inş. canım şansın bebişini kucağına alana kadar devam eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?