Sabırla Bebeğini Bekleyenler

nehirim desene bizim oğlan da akşamcı tıpkı biz

Bir gün hayatındaki engelleri aşamamaktan yakınan bir adam bilgenin yanına geldi ve:

“Efendim ben, önüme çıkan engellerin hiçbirini aşamıyorum. Ne yapmam gerekiyor?”

Bilge adamı da yanına aldı ve pencerenin önüne geldi. Cam da kanatlarını açmış çırpınan bir kelebek vardı. Dışarı çıkmaya çalışıyor ama devamlı camlara çarpıyordu. Bilge kelebeğin çıkışını kolaylaştırmak için yavaşça camı açtı. Ama bu da işe yaramadı. Kelebek yine çırpınıyor ve cama çarpmaya devam ediyordu. Bunun üzerine bilge yanındaki adama döndü ve:

“Kelebek dışarı çıkması için gerekli olan tek yolun, şeffaf olduğu için dışarıyı gösteren, ama gerçekte kapalı olan camların olduğunu sanıyor... Oysa birazcık geri çekilip şöyle bir baksa, dışarı çıkması için kocaman bir camın açıldığını kolayca görecektir. Ne var ki, bütünü göremeyip sadece bir noktaya odaklandığı için, kendisini odanın içinde tutsak kalmaya mahkum etmektedir. İşte hayat ta böyledir.! Bazen önümüze aşılmayacak engeller çıkar ve hayatı bize dar eder. Bu durumda yapılması gereken şey, bir adım geri çekilmek ve sakin bir kafa ile çıkış yolunu aramaktır.”

alıntıdırrr

Son düzenleme:

nasıl becerdim bilmiyorum ama kulağıma duş alırken su kaçırdım ben çok büyük yeteneğim ben değerimi kimse bilmiyo doktora gittim gliserin verdi kullanıyorum cuma günü kulağım temizlencekmiş

nasıl becerdim bilmiyorum ama kulağıma duş alırken su kaçırdım ben çok büyük yeteneğim ben değerimi kimse bilmiyo doktora gittim gliserin verdi kullanıyorum cuma günü kulağım temizlencekmiş

kuzu geçmiş olsun kulağa su kaçınca kurumuyomu bunu hep merak etmişimdir :44::44:temizletmek çok kolay canım hem fenamı kulakları bakıma alıyon artık senden hiç bi şey kaçmaz ha nehirim

harika

metukam çok güzel bi kısadan hisse çok beğendim eline yüreğine sağlık bebemmmmmmmmm

kuzu geçmiş olsun kulağa su kaçınca kurumuyomu bunu hep merak etmişimdir :44::44:temizletmek çok kolay canım hem fenamı kulakları bakıma alıyon artık senden hiç bi şey kaçmaz ha nehirim

kuruyomu bilmiyom da iltihap oluşturuyomuş öyle dedi doktor temizlenmesi gerekiyo dedi. enfeksiyon oluşursa antibiyotik kullanman şart diyo oda mümkün değil. ağrı kesici de içemiyorum ağrıları çekiyorum bol bol
ohooooo korkun bundan sonra benden herşeyi duyarım ona göre konuşun

süperrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…