Sabırla Bebeğini Bekleyenler

kızlar ben de gidip yatayım, sıcaklar cok yoruyor insani...
kendinize iyi bakın, görüsürüz inş. byeeee :79::79::79::79::79:

kızlar ben de gidip yatayım, sıcaklar cok yoruyor insani...
kendinize iyi bakın, görüsürüz inş. byeeee :79::79::79::79::79:

güle güle bbeğimmmmmmmmm

kızlar bende çıktım başım çok ağrıyor iyi geceler

iyi geceler hanımlar bu ali kaptan kıjlar yalnışlıkla elini birine çarpsa hamile bırakıyo

selam şekerler
naber? DİZİ bitti koştum geldim

nehirim hg canım bende tam çıkıyodum kimseler yoktunasılsınız canım egemi öp annesi zeloş teyzesinin yerine sıcaklar nasıl zorluk çekiyomuşsunuz kıyamam kendinize dikkat edin canlarım serinleyeyim derken üşütmeyin

öperimmmmmmmmmm de yerimdeeeeee sen iste yeter şekerim. valla sorma yanıyoruz yavrum içerde daha kötü durumda. dikkat ediyorum ama pişik olcam yakında o kadar kötü durumdayım kulağımda geçti diyodum bugün yine ağrımaya başladı. yüne tıkandı hiç bişey duymuyo sağ kulağım sen naslsın? nasıl gidiyo

uykumm geldi nehirimmm.sen uyuyamadın mııı

şimdi git yatağına mışıl mışıl uyu canım. ben uyumadım dizi izledim. birazdan yatarım heralde bende. oğlum uyanık o uyusun yatıcam bende. o uuyumadan yatınca pek hoşlanmıyo rahatsız oluyo hep oturayım istiyo

aaaaaaaaaaaaaaaaa zeloşuum sen burda mısınnnn

nehirimmmmmmmmmmmmm
sarı şekerim hg nasılsın balımmmm
ovvvvvv kıyamam canıma tatlım elinden geldiğince gündüz dışarı çıkmayın akşam git bi işin olursa acaba sıcakda etkiliyo olabilirmi kulağını nehirim
zeloşumm bırak artık şu avatar değiştirmeyiii....

kuzu sendende bi şey kaçmıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…