hoşgeldin canım nasılsın
hosbulduk kuzum... tekrar gecmis olsun seker kulagın icin.. ya sıcaktan uyuyamıyorum, yat kalk bir hal oldum.. acayipte uykum var...
hadi gidip gene deneyeyim belki bu sefer basarırım uyumayı....iyi geceler sekerler... :80::80::80::80::80:
Bir gün hayatındaki engelleri aşamamaktan yakınan bir adam bilgenin yanına geldi ve:
“Efendim ben, önüme çıkan engellerin hiçbirini aşamıyorum. Ne yapmam gerekiyor?”
Bilge adamı da yanına aldı ve pencerenin önüne geldi. Cam da kanatlarını açmış çırpınan bir kelebek vardı. Dışarı çıkmaya çalışıyor ama devamlı camlara çarpıyordu. Bilge kelebeğin çıkışını kolaylaştırmak için yavaşça camı açtı. Ama bu da işe yaramadı. Kelebek yine çırpınıyor ve cama çarpmaya devam ediyordu. Bunun üzerine bilge yanındaki adama döndü ve:
“Kelebek dışarı çıkması için gerekli olan tek yolun, şeffaf olduğu için dışarıyı gösteren, ama gerçekte kapalı olan camların olduğunu sanıyor... Oysa birazcık geri çekilip şöyle bir baksa, dışarı çıkması için kocaman bir camın açıldığını kolayca görecektir. Ne var ki, bütünü göremeyip sadece bir noktaya odaklandığı için, kendisini odanın içinde tutsak kalmaya mahkum etmektedir. İşte hayat ta böyledir.! Bazen önümüze aşılmayacak engeller çıkar ve hayatı bize dar eder. Bu durumda yapılması gereken şey, bir adım geri çekilmek ve sakin bir kafa ile çıkış yolunu aramaktır.”
alıntıdırrr
günaydın şekerleeeeeeeeer
bugün herşey gönlünüzce olsun
günayydınnn gençlerr ve genç kalacaklarrrrrrr
hiçççççççççç üzerime almıyorummmmm,
hem yaşlıyım hemde yaşlı hisediyorummmmmm
owwwwwwwwwwwwwww olmadı ama yeterimmm...
sen gençsinnn bacımmmmmmmmmmmmm
günayydınnn gençlerr ve genç kalacaklarrrrrrr
hiçççççççççç üzerime almıyorummmmm,
hem yaşlıyım hemde yaşlı hisediyorummmmmm
herkese merhaba kızlar
metuşuuuuum canım menim meni merak etmişsin iyiyim ben evde işlerim vardı onlarla uğraşıyorum
zeloşum adıma besteler yazmış kız sen benim biricik bacımsın
edacım gelmiş hoşgelmiş nasılsın taze annemiz mercimeğiiz nasıl
leylaaaacım nasılsın canım
nehirim kulağın bugün nasıl
zeynooom sıcaktan bunalmış kıyamam men sana bol bol ılık duş al rahatlarsın canım bacım
meleğim ayağını ayyakkabi vurmuş geçmiş olsun ayaklarımdan bende çok çekerim benim ayaklarımda sorunlu yani
yetercim sen nasılsın canım eşin daha iyi inşallah
maonyaaa temizlikle boğuşuyodur şimdi allah kolaylık versin
eceem sen neler yapıyon kuzum
kardelen sanırım bugün gelmemiş nasılsın kardelencim
kızlar unuttuğum varsa kusura bakmasın nolur hepinizi çok seviyom men
biri banamı seslendi ne
olmadı yetercim öyle olmaz tızım bizler 35 lik çıtırlarız
günaydın saracım...valla bugün uykusuzum tatlım...buse hanım annesini yatırmaz oldu...çok yaramaz olacak kızımız teyzesi...sen nasılsın tatlım?
hiç sormaaa mitat can o 35 lik lolita şarkısı bana yapıtı
biri banamı seslendi ne
olmadı yetercim öyle olmaz tızım bizler 35 lik çıtırlarız
günaydın saracım...valla bugün uykusuzum tatlım...buse hanım annesini yatırmaz oldu...çok yaramaz olacak kızımız teyzesi...sen nasılsın tatlım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?