Sabırla Bebeğini Bekleyenler

hosbulduk kuzum... tekrar gecmis olsun seker kulagın icin.. ya sıcaktan uyuyamıyorum, yat kalk bir hal oldum.. acayipte uykum var...

sağol tatlım. valla sorma ben şekilden şekile girdim bugün duşa gir çık mahvoldum. hava birden ısındı tam ısındı. kavruldum bütün gün yerlerde süründüm vallahi. allah kalp tansiyon gibi rahatsızlığı olanları korusun... bide hamişleri. göbüşüm kıpkırmızı oldu kaşınmaktan valla. kremde süremiyorum dasha çok terletiyo diye pişik olmazsam iyidir

günaydın şekerleeeeeeeeer

bugün herşey gönlünüzce olsun

Son düzenleme:

metuuuşuuuuuum çok güzel ve anlamlı bi kıssadan hisse keşke hepimiz bunu başarabilsek

günaydın saracım...valla bugün uykusuzum tatlım...buse hanım annesini yatırmaz oldu...çok yaramaz olacak kızımız teyzesi...sen nasılsın tatlım?

günaydın saracım...valla bugün uykusuzum tatlım...buse hanım annesini yatırmaz oldu...çok yaramaz olacak kızımız teyzesi...sen nasılsın tatlım?

iyiyim leyloşum sağol yaramz olsun fıstığımız daha tatlı olur öyle olunca peşinden seni çok koşturacak desene buse sultan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…