olabilir balım gerçi bugün çok girmedim ama
merhaba kızlaaaaaaaaaar kimse yokmuuuuuuuu
biz buydayız sara teyzesi...
hoşgeldiniz leyloşum ve buse sultanım nasılsınız bakim
saol tatlım iyiyiz çok şükür...sen nasılsın saracım?
iyiyim tatlım ama biraz yorgunum yemek yedik inanırmısın daha sofrayı toplamadım topiğe bakayım dedim
al benden o kadar..bende kocama toplattım sofrayı ...calıs dıdımmmmm..
iyiyim tatlım ama biraz yorgunum yemek yedik inanırmısın daha sofrayı toplamadım topiğe bakayım dedim
neden yoruldun saracım?çok mu iş yaptın bugün yoksa...kendini yorma güzelim...
iremmmmmmmmmmm hg tatlım...hamilelik nasıl gidiyor canım?
hem ev işi yaptım hemde kendimi çok yorgun hissediyom leyloşum ya
ay kıyamam sana saracım ya...yavaş yavaş yap güzelim kendini yormadan...valla benide iş yapamamazlık hasta ediyor saracım ya...ev uçtu uçacak...öbür hafta kadın tutacam...dip köşe temizlik yaptırcam inşallah canım...
iyi yaparsın leyloşum sen sakın yorma kendinide busemizide havalarda sıcak zaten oda insanı bunaltıyo misler gibi yap evini buse sultanı ağırlayacaksın kolay değil senin işinde zor
merhaba iremcim nasılsın canım iyi yapmışsın azıcıkta kocişler çalışsın dimi
ah canım ya insanın kendi yaptığı temizlik gibi olurmu...?birde kadının ardında dolan işin yoksa...böyle şeyleri hiç sevmiyorum ama mecburum ne yapayım...evet sara teyzesi inşallah buse sultanı ağırlayacam canım...inşallah sağlıkla ana kız kavuşuruz birbirimize canım..duanızı eksik etmeyin saracım...Rabbim inşallah sizlerede hayırlı evlatlar nasip etsin kuşum benim...
amiiiiiiiiiin leyloşum .canım haklısın insan kendi yaptığı zaman daha bi özeniyo ama ne yapacaksın buda iyi başında durursun dediğini yaptırırsın.yada temizlik şirketini çağırsan onlarda daha temiz yapıyo.
bide leyloşum doğum anında bizi hatırlamaya çlışırmısın o anda yapılan dualar kabul olurmuş biliyomusun.
valla yazık calısıyoır ama bıde bana hızmet edıyor..ayaklarım agrır masaj yapar,karnım agrır su kaynatır getırr,sabah dedım okuldan gelınce adam ısten gelmıscabuk doyur benıi,kızım acıktı hemen balkonu yıkadı sofrayı kurdu oraya..sıcaktan hararet yapıyorum dıye ..ahh ahh ayaklarına paspas olsam odeyemem hakkını...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?