Sabırla Bebeğini Bekleyenler

iyiyim tatlım ama biraz yorgunum yemek yedik inanırmısın daha sofrayı toplamadım topiğe bakayım dedim

neden yoruldun saracım?çok mu iş yaptın bugün yoksa...kendini yorma güzelim...

iremmmmmmmmmmm hg tatlım...hamilelik nasıl gidiyor canım?

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 1 ziyaretçi)
LeYLa_21 sara_28+ iremguzum+

hem ev işi yaptım hemde kendimi çok yorgun hissediyom leyloşum ya

ay kıyamam sana saracım ya...yavaş yavaş yap güzelim kendini yormadan...valla benide iş yapamamazlık hasta ediyor saracım ya...ev uçtu uçacak...öbür hafta kadın tutacam...dip köşe temizlik yaptırcam inşallah canım...

iyi yaparsın leyloşum sen sakın yorma kendinide busemizide havalarda sıcak zaten oda insanı bunaltıyo misler gibi yap evini buse sultanı ağırlayacaksın kolay değil senin işinde zor

iyi yaparsın leyloşum sen sakın yorma kendinide busemizide havalarda sıcak zaten oda insanı bunaltıyo misler gibi yap evini buse sultanı ağırlayacaksın kolay değil senin işinde zor

ah canım ya insanın kendi yaptığı temizlik gibi olurmu...?birde kadının ardında dolan işin yoksa...böyle şeyleri hiç sevmiyorum ama mecburum ne yapayım...evet sara teyzesi inşallah buse sultanı ağırlayacam canım...inşallah sağlıkla ana kız kavuşuruz birbirimize canım..duanızı eksik etmeyin saracım...Rabbim inşallah sizlerede hayırlı evlatlar nasip etsin kuşum benim...

merhaba iremcim nasılsın canım iyi yapmışsın azıcıkta kocişler çalışsın dimi

valla yazık calısıyoır ama bıde bana hızmet edıyor..ayaklarım agrır masaj yapar,karnım agrır su kaynatır getırr,sabah dedım okuldan gelınce adam ısten gelmıs cabuk doyur benıi,kızım acıktı hemen balkonu yıkadı sofrayı kurdu oraya..sıcaktan hararet yapıyorum dıye ..ahh ahh ayaklarına paspas olsam odeyemem hakkını...

amiiiiiiiiiin leyloşum .canım haklısın insan kendi yaptığı zaman daha bi özeniyo ama ne yapacaksın buda iyi başında durursun dediğini yaptırırsın.yada temizlik şirketini çağırsan onlarda daha temiz yapıyo.

bide leyloşum doğum anında bizi hatırlamaya çlışırmısın o anda yapılan dualar kabul olurmuş biliyomusun.

hatırlamazmıyım saracım...tek tek isimlerinizi sayacam inşallah canım...sen hiç merak etme...

eferrim enişteme kıymetini biliyo senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…