Sabırla Bebeğini Bekleyenler

Toplam 1 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 0 ziyaretçi)
pikepolat

ziyaretçi bilem yokkkkkkkk.... kızlar burda sıcaklık 36 derecelere geldi bildiginiz firin ici, daha da haziran başı... amaninnnnnnnnnnnnn....

Toplam 1 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 0 ziyaretçi)
pikepolat

ziyaretçi bilem yokkkkkkkk.... kızlar burda sıcaklık 36 derecelere geldi bildiginiz firin ici, daha da haziran başı... amaninnnnnnnnnnnnn....

slm canım nasılsın bub arada sen nerdesin ki sıcaklık o kadar yüksek

selammmmmmmmm kızlar hava çok sıcakkkkkkkkk işler çok yogunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn offffffffff offffffffffffffffffff :82::82::82::82::82::82::82::82:

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)
LeYLa_21 melegimnerdesin son_ece+

slm kızlar...nasılsınız?

selam tatlım sen nasılsınnnn çalışıyoruz iş hali işte
saol canım bende iyiyim çok şükür...çalışmaktan bende bıktım bir an evvel doğum iznime ayrılmak istiyorum...az kaldı ama...belim çok ağrıyor koltukta oturmaktan...ayaklarımı uzatıp yatmak istiyorum...
Hayırlı günler kızlar

zeloşşşşşşşşşşşşşşşşşş

:) hepimiz senin yerinde olmak için can atıyoruz tatlım ... hamilelelrin duası kabul olurmuş bizi de dualarında unutma olurmu ?

iyidir güzelim. sen nezamandır bebis istiyosun seker? benim 1 -1,5 yıl oluyor...

bi de ben... + pikepolat. ehehhe biz iyiyiz, siz nasılsınız seker?

zeynommmmmmmmmmmm yirim seni ben kızzzzzzzzzzzzzz...sensiz olurmu hiç şekerim...?iyi olmana sevindim canım benim...

kızımın şekerleri gelmiş...kargo yarın getirir herhalde...netten sipariş vermiştim...

zeynommmmmmmmmmmm yirim seni ben kızzzzzzzzzzzzzz...sensiz olurmu hiç şekerim...?iyi olmana sevindim canım benim...

kızımın şekerleri gelmiş...kargo yarın getirir herhalde...netten sipariş vermiştim...

minnosummmmmm yerim senin kızını da sekerlerinide... ayy..süperrrrrrr tatlıdır simdi hersey masallah canım.... Leylos dogunca inş. resim isterükk ona göre...

selam tatlım sen nasılsınnnn çalışıyoruz iş hali işte
meleğim nasılsın canım kuzu inan çalışmak daha iyi evde bi iş yapmadan pestilimiz çıktı sıcaklardan sanki dağ dağ üstüne koymuş gibi yorgun hissediyom kendimi
Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)
LeYLa_21 melegimnerdesin son_ece+

slm kızlar...nasılsınız?
leyloşum balım nasılsınız leyloşum şimdiden mızmızlanıyoz asıl sıcaklar başlayınca ne yapcaz bilmiyom
merhaba hosgeldin topigimize...
zeynom çiçeğim nasılsın kuzu dayan bacım şunun şurasında kışa ne kaldıki
slm canım nasılsın bub arada sen nerdesin ki sıcaklık o kadar yüksek
ececim yawyum kaç gündür görünmüyosun nasılsın neler yapıyosun eşin burdamı yoksa yine gurbetemi gitti
günaydın cnm.nasılsın.ben ağda yapıyrm baktım kızlar gelmio.
adetim bitti ya.biter bitmez ağda yapmazsam mantar gibi kaşıntım başlıo.

kadın olmakkkk

maonyam yani hiç özelin kalmadı herşeyini biliyoz bak iyi yol kendini balım nasılsın bu arada senle uğraşmaktan yeni sorabildim

oleyyyy minnosum da gelmiş....

leyloşum sen şekermi dedin sorsana buseme zeloş teyzesinede verirmi şekerlerinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…