Toplam 1 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 0 ziyaretçi)
pikepolat
ziyaretçi bilem yokkkkkkkk....kızlar burda sıcaklık 36 derecelere geldi bildiginiz firin ici, daha da haziran başı... amaninnnnnnnnnnnnn....
slm canım nasılsın bub arada sen nerdesin ki sıcaklık o kadar yüksek
selammmmmmmmm kızlar hava çok sıcakkkkkkkkk işler çok yogunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn offffffffff offffffffffffffffffff :82::82::82::82::82::82::82::82:
merhaba hosgeldin topigimize...
Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)
LeYLa_21 melegimnerdesin son_ece+
slm kızlar...nasılsınız?
merhaba canımm nasılsınz keyifler nasıl ?
Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)
slm kızlar...nasılsınız?
saol canım bende iyiyim çok şükür...çalışmaktan bende bıktım bir an evvel doğum iznime ayrılmak istiyorum...az kaldı ama...belim çok ağrıyor koltukta oturmaktan...ayaklarımı uzatıp yatmak istiyorum...selam tatlım sen nasılsınnnn çalışıyoruz iş hali işte
Hayırlı günler kızlar
saol canım bende iyiyim çok şükür...çalışmaktan bende bıktım bir an evvel doğum iznime ayrılmak istiyorum...az kaldı ama...belim çok ağrıyor koltukta oturmaktan...ayaklarımı uzatıp yatmak istiyorum...
zeloşşşşşşşşşşşşşşşşşş
iyidir güzelim.sen nezamandır bebis istiyosun seker? benim 1 -1,5 yıl oluyor...
bi de ben... + pikepolat. ehehhebiz iyiyiz, siz nasılsınız seker?
zeynommmmmmmmmmmm yirim seni ben kızzzzzzzzzzzzzz...sensiz olurmu hiç şekerim...?iyi olmana sevindim canım benim...
kızımın şekerleri gelmiş...kargo yarın getirir herhalde...netten sipariş vermiştim...
meleğim nasılsın canımselam tatlım sen nasılsınnnn çalışıyoruz iş hali işte
leyloşum balım nasılsınızToplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)
slm kızlar...nasılsınız?
zeynom çiçeğim nasılsın kuzumerhaba hosgeldin topigimize...
ececim yawyum kaç gündür görünmüyosun nasılsınslm canım nasılsın bub arada sen nerdesin ki sıcaklık o kadar yüksek
günaydın cnm.nasılsın.ben ağda yapıyrm baktım kızlar gelmio.
adetim bitti ya.biter bitmez ağda yapmazsam mantar gibi kaşıntım başlıo.
kadın olmakkkk
iyidir güzelim.sen nezamandır bebis istiyosun seker? benim 1 -1,5 yıl oluyor...
bi de ben... + pikepolat. ehehhebiz iyiyiz, siz nasılsınız seker?
oleyyyyminnosum da gelmiş....
saol canım bende iyiyim çok şükür...çalışmaktan bende bıktım bir an evvel doğum iznime ayrılmak istiyorum...az kaldı ama...belim çok ağrıyor koltukta oturmaktan...ayaklarımı uzatıp yatmak istiyorum...
zeloşşşşşşşşşşşşşşşşşş
meleğim nasılsın canımkuzu inan çalışmak daha iyi evde bi iş yapmadan pestilimiz çıktı sıcaklardan sanki dağ dağ üstüne koymuş gibi yorgun hissediyom kendimi
zelalcam canım benim yerimeded dinlen allah ım evimde oturacagım günler gelicekmi acaba
tatlım 3 yıldır istiyoruz . ama kavuşamadık henüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?