Sabırla Bebeğini Bekleyenler

sağol tatlım inşallah

valla leylacım benimde acayip acıktı oburlaşıyorum günden güne

canımın çektiğini yiyemiyorum ki nehircim...2 gün önce pirinç pilavı yaptım.doktor haftada bir kez yiyebilirsin demişti...mübarek akşamına şeker 192 ye fırladı ya...inanılmaz bişey...bende artık bulgur pilavı yiyorum...az kaldı zaten...yavrum için sabrediyorum herşeye...tatlı namına ağzıma hiç bir şey girmedi...dayanmak öyle zorki...Rabbim yavrularımızı sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin nehircim..bu kadar çile çekiyoruz sonu hayırlı olsun inşallah canım...

sorma tatlım benimde yükseliyo diye yasak banada çoğu şey. mesela son gittiğimde karpuz kiraz ve kavun yasakladı dünyam yıkıldı. yaz günü yememek mümkün değil. ama napalım dayanıyorum işte. zor oluyo çok. yasak olunca iyice de canım çekiyo. allah sabrını veriyo ama alışıyo insan. çevremde kimse yanımda yemiyo bana yasak olanları öyle idare ediyoruz. amin canım sağsalim gelsinlerde hiç önemi yok

leylacım ben çıkıyorum uzanayım azcık. seninde mesai bitiyo az kaldı. dikkat et kendine. öpüyorum çok çok. busemi dahada kocamaaaaaaaan öpüyorum görüşürüz

offff kızlarrrr,,,beni afaganlarrr bastıı...çoookkkk sıkıldımmmmmmmmmmmm

nerdesinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…