tam cevap yazdım elektrik gitti geldi canım ya...her daim dualarımdasınız..Rabbim inşallah sizlerede nasip edecek..hiç kendini üzme canım...Rabbim tez vakitte göndersin mucizelerinizi inşallah...:) hepimiz senin yerinde olmak için can atıyoruz tatlım ... hamilelelrin duası kabul olurmuş bizi de dualarında unutma olurmu ?
saol zeynom...inşallah tatlişim...minnosummmmmmyerim senin kızını da sekerlerinide... ayy..süperrrrrrr tatlıdır simdi hersey masallah canım.... Leylos dogunca inş. resim isterükk ona göre...
meleğim nasılsın canımkuzu inan çalışmak daha iyi evde bi iş yapmadan pestilimiz çıktı sıcaklardan sanki dağ dağ üstüne koymuş gibi yorgun hissediyom kendimi
leyloşum balım nasılsınızleyloşum şimdiden mızmızlanıyoz asıl sıcaklar başlayınca ne yapcaz bilmiyom
zeynom çiçeğim nasılsın kuzudayan bacım şunun şurasında kışa ne kaldıki
ececim yawyum kaç gündür görünmüyosun nasılsınneler yapıyosun eşin burdamı yoksa yine gurbetemi gitti
maonyam yani hiç özelin kalmadı herşeyini biliyozbak iyi yol kendini balım nasılsın bu arada senle uğraşmaktan yeni sorabildim
zeynom çiçeğim nasılsın kuzudayan bacım şunun şurasında kışa ne kaldıki
:
tatlım 3 yıldır istiyoruz . ama kavuşamadık henüz
leyloşum sen şekermi dedin sorsana buseme zeloş teyzesinede verirmi şekerlerinden
meleğim nasılsın canımkuzu inan çalışmak daha iyi evde bi iş yapmadan pestilimiz çıktı sıcaklardan sanki dağ dağ üstüne koymuş gibi yorgun hissediyom kendimi
zelalcam canım benim yerimeded dinlen allah ım evimde oturacagım günler gelicekmi acaba
yawyum ne dinlenmesi insan sıkıntıdan patlıyo evde kendimi alıyom bi o çekyata çarpıyom sonra kalkıyom öbür çekyataiyiki sizler varsınız
yawyum ne dinlenmesi insan sıkıntıdan patlıyo evde kendimi alıyom bi o çekyata çarpıyom sonra kalkıyom öbür çekyataiyiki sizler varsınız
ay ben kıyamam buseme benim mert cömert yiğenim Allahıma emanet olsun Rabbim korusun küçük kızımızı
tam cevap yazdım elektrik gitti geldi canım ya...her daim dualarımdasınız..Rabbim inşallah sizlerede nasip edecek..hiç kendini üzme canım...Rabbim tez vakitte göndersin mucizelerinizi inşallah...
saol zeynom...inşallah tatlişim...
saol zeloşum..iyiyiz çok şükür...sen nasılsın canım?
kuzu sen iste ben herzaman sana esprik yaparımpuhahhhaaaaaaaasüperrrrrrrr!!!
tatlım hiçççç moralini bozma sen daha gencsindir.. bak biz burda 30'luk cıtırlarız... daha vaktin cok, moral cok önemli...
Tavsiyem (naçizane) 1- ates ölçmeye basla, birde cektirmediysen mutlaka rahim filmi cektir....
aynen... birde arada bilgisayar bası oluyor tabee...
valla bende istanbuldayken 2 farklı isim vardı.. böyle nerdeyse 7/24 calisan bir insandım... simdi burda bir tembelim, bir rahatım sorma gitsin.. gerci o kadar yıllık calisma hayatından sonra iyi gelmedi desem yalan olur yani...
kuzu yeter artık senin emekli olma zamanın gelmiş sen kotanı istanbulda doldurmuşsun kıbrısa bi şey kalmamışyat kalk keyfine bak balımmmmmm
ne özelii kızzz,ben size herşeyimi sölüom özel falan yok bende.özel bölgem bilem ortadaaamaonyam yani hiç özelin kalmadı herşeyini biliyozbak iyi yol kendini balım nasılsın bu arada senle uğraşmaktan yeni sorabildim
aaaaaaaaaaaaa,, herkesciklerr gitmişşşşşşşşşşşşşşş
ne özelii kızzz,ben size herşeyimi sölüom özel falan yok bende.özel bölgem bilem ortadaaa
ben geldim şekerimmm.saatlerdir ağdayla uğraşıyrm.
sen ne temiz kızsın öyle maşallah...önce ev, sonra sen, sırada kim varr?
metuşş kız evi salı günü sildikya kadınla.şimdi gözüme her yer tozlu gözüküo.annem dio sen bu gidişle titizlik hastası olacaksın ama elimde değil.kalkıp bidahamı silsem mopla.
metuşş kız evi salı günü sildikya kadınla.şimdi gözüme her yer tozlu gözüküo.annem dio sen bu gidişle titizlik hastası olacaksın ama elimde değil.kalkıp bidahamı silsem mopla.
tızım benim evi götürüyorlar..hızını alamadıysan bana beklerim tugbişim...senin ev bal dök yala olmuş oranın kotası dolmuş..sen bana yardıma gel şekercim..bu arada sıhhatler olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?