Sabırla Bebeğini Bekleyenler

:) hepimiz senin yerinde olmak için can atıyoruz tatlım ... hamilelelrin duası kabul olurmuş bizi de dualarında unutma olurmu ?
tam cevap yazdım elektrik gitti geldi canım ya...her daim dualarımdasınız..Rabbim inşallah sizlerede nasip edecek..hiç kendini üzme canım...Rabbim tez vakitte göndersin mucizelerinizi inşallah...
minnosummmmmm yerim senin kızını da sekerlerinide... ayy..süperrrrrrr tatlıdır simdi hersey masallah canım.... Leylos dogunca inş. resim isterükk ona göre...
saol zeynom...inşallah tatlişim...

saol zeloşum..iyiyiz çok şükür...sen nasılsın canım?

zeynom çiçeğim nasılsın kuzu dayan bacım şunun şurasında kışa ne kaldıki

:

puhahhhaaaaaaaa süperrrrrrrr!!!

tatlım 3 yıldır istiyoruz . ama kavuşamadık henüz

tatlım hiçççç moralini bozma sen daha gencsindir.. bak biz burda 30'luk cıtırlarız... daha vaktin cok, moral cok önemli...
Tavsiyem (naçizane) 1- ates ölçmeye basla, birde cektirmediysen mutlaka rahim filmi cektir....

yawyum ne dinlenmesi insan sıkıntıdan patlıyo evde kendimi alıyom bi o çekyata çarpıyom sonra kalkıyom öbür çekyata iyiki sizler varsınız

aynen... birde arada bilgisayar bası oluyor tabee...

valla bende istanbuldayken 2 farklı isim vardı.. böyle nerdeyse 7/24 calisan bir insandım... simdi burda bir tembelim, bir rahatım sorma gitsin.. gerci o kadar yıllık calisma hayatından sonra iyi gelmedi desem yalan olur yani...

Son düzenleme:
ay ben kıyamam buseme benim mert cömert yiğenim Allahıma emanet olsun Rabbim korusun küçük kızımızı şekerlerini alırmıyım ben meleğimizin leyloşum ben iyiyim balım halsizliği saymassak tabi
kuzu sen iste ben herzaman sana esprik yaparım

kuzu yeter artık senin emekli olma zamanın gelmiş sen kotanı istanbulda doldurmuşsun kıbrısa bi şey kalmamış yat kalk keyfine bak balımmmmmm

kızlar benim bilgisayar cok ısındı acil biraz dinlendirmem gerekiyor... sonra gene görüsürüz sekerler.... byee:79::79::79::79:

yawyular ben gidim pilavımı yapayım sonra yine gelirim sizi Allaha emanet ediyom öpt.byyyyy

maonyam yani hiç özelin kalmadı herşeyini biliyoz bak iyi yol kendini balım nasılsın bu arada senle uğraşmaktan yeni sorabildim
ne özelii kızzz,ben size herşeyimi sölüom özel falan yok bende.özel bölgem bilem ortadaaa
aaaaaaaaaaaaa,, herkesciklerr gitmişşşşşşşşşşşşşşş

ben geldim şekerimmm.saatlerdir ağdayla uğraşıyrm.

sen ne temiz kızsın öyle maşallah...önce ev, sonra sen, sırada kim varr?

metuşş kız evi salı günü sildikya kadınla.şimdi gözüme her yer tozlu gözüküo.annem dio sen bu gidişle titizlik hastası olacaksın ama elimde değil.kalkıp bidahamı silsem mopla.

metuşş kız evi salı günü sildikya kadınla.şimdi gözüme her yer tozlu gözüküo.annem dio sen bu gidişle titizlik hastası olacaksın ama elimde değil.kalkıp bidahamı silsem mopla.

tızım benim evi götürüyorlar..hızını alamadıysan bana beklerim tugbişim... senin ev bal dök yala olmuş oranın kotası dolmuş..sen bana yardıma gel şekercim..bu arada sıhhatler olsun.

tızım benim evi götürüyorlar..hızını alamadıysan bana beklerim tugbişim... senin ev bal dök yala olmuş oranın kotası dolmuş..sen bana yardıma gel şekercim..bu arada sıhhatler olsun.

cnmmmm keşke aynı şehirde olsakta gelsemmmmmmkaç para vericen kız bana

çok acıktım.2dilim kepek ekmeğinn üstüneyimm.

açlık krizine girdimm.gidimde yemek yiyim.buralardayı m ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…