saol tatlişim... paramııııııı duymamış olayım...arkadaşlık arasında paramı olur tızzzımmmmcnmmmm keşke aynı şehirde olsakta gelsemmmmmmkaç para vericen kız bana
çok acıktım.2dilim kepek ekmeğinn üstüneyimm.
açlık krizine girdimm.gidimde yemek yiyim.buralardayı m ama
Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 1 ziyaretçi)
LeYLa_21 tweety7883+
ayşegülllllll hg tatlişim...nasılsın bakalım?
iyiyim canım sen nasılsın bakalım
kimseee yazmıyor bana. hem gelin diyorsunuz hem de yazmıyorsunuz???????????((((((((((((
anam sen yemekte vermezsin bana :18::18::18:
saol tatlişim... paramııııııı duymamış olayım...arkadaşlık arasında paramı olur tızzzımmmmbedavaya getirmeyi planlıyorum... ağaya beleşşşşşşş tugbişim...
ayyyyyyyy banada banada...bende acıktım valla...ya akşam biri mangal yaptı öyle bir koktuki varya eşimi zor zaptettim..canın çektiyse hemen gidip alayım bizde yapalım dedi ama yollamadım..saat ilerlemişti...bu akşam inşallah yapmayı planlıyorum...midemi mangala saklıyorum...ne kadar oburum dimi
sıcaktan bence herkes evinde mayışık bi şekilde yatıodurrrkızların çoğu gelmedi bugün...millet altın gününe mi gittiki tuğbişim...
geldimmmmm kızzztuğbaaaaaaa bırak yemeği yaaaaaaaaaaa..gelde iki muhabbet edek...birazdan mesai bitecek zaten...:76::76::76::76::76::76::76:
kimseee yazmıyor bana. hem gelin diyorsunuz hem de yazmıyorsunuz???????????((((((((((((
anam sen yemekte vermezsin bana :18::18::18:
sıcaktan bence herkes evinde mayışık bi şekilde yatıodurrr
geldimmmmm kızzz
hoş geldin tatlım
mesai bitti tatlım..ben çıkıyorum..görüşmek üzeri tuğbişim...
YouTube - ‪Barismanco - Nenni Bebek‬‏
izlemenizi tavsiye ederimmm
nehirrrrrrrrrrr nasılsın tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?