Sabırla Bebeğini Bekleyenler

cnmmmm keşke aynı şehirde olsakta gelsemmmmmmkaç para vericen kız bana
saol tatlişim... paramııııııı duymamış olayım...arkadaşlık arasında paramı olur tızzzımmmm bedavaya getirmeyi planlıyorum...ağaya beleşşşşşşş tugbişim...
çok acıktım.2dilim kepek ekmeğinn üstüneyimm.

açlık krizine girdimm.gidimde yemek yiyim.buralardayı m ama

ayyyyyyyy banada banada...bende acıktım valla...ya akşam biri mangal yaptı öyle bir koktuki varya eşimi zor zaptettim..canın çektiyse hemen gidip alayım bizde yapalım dedi ama yollamadım..saat ilerlemişti...bu akşam inşallah yapmayı planlıyorum...midemi mangala saklıyorum... ne kadar oburum dimi

kızların çoğu gelmedi bugün...millet altın gününe mi gittiki tuğbişim...

tuğbaaaaaaa bırak yemeği yaaaaaaaaaaa..gelde iki muhabbet edek...birazdan mesai bitecek zaten...:76::76::76::76::76::76::76:

tuğbaaaaaaa bırak yemeği yaaaaaaaaaaa..gelde iki muhabbet edek...birazdan mesai bitecek zaten...:76::76::76::76::76::76::76:

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 1 ziyaretçi)
LeYLa_21 tweety7883+

ayşegülllllll hg tatlişim...nasılsın bakalım?

anam sen yemekte vermezsin bana :18::18::18:
kızların çoğu gelmedi bugün...millet altın gününe mi gittiki tuğbişim...
sıcaktan bence herkes evinde mayışık bi şekilde yatıodurrr
geldimmmmm kızzz
kimseee yazmıyor bana. hem gelin diyorsunuz hem de yazmıyorsunuz???????????((((((((((((

hoş geldin tatlım

kız metuuu ordaysan üç defa kapıya vurrrrrrrr

kız ruh gibi bi varsın bi yoksunnn:90:

canlarımmmm netimizde sorun var bütüngün yoktu yine nedenini anlayamadım. herşey normal görünüyodu ama net yoktu. baktım gelmiş gireyim dedim. inşallah herkes iyidir... hava çok sıcaaaaaakkkkkkkkkkkkk patlamış mısır gibi oldum sıcağı görünce ne şeklim belli ne şemalim duşa ggiriyorum ben yine görüşmek üzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…