slm bende bebeğim olsun diye mücadele veriyorum
umarım herşey gönlünüzce olur çok zor yıpratıcı bir süreçmiş bu
selam tatlım, oncelikle hosgeldin... kendinden bahset biraz istersen... evet zor bi surec ama moral cok onemli, buradaki kızlar hep birbirimize destek olmaya calısıyoruz seker...
evet seker hem de cok iyi bi arkadaş oluyor bana.... yavru iken yatagimizin altında bulduk biliyomusun... yukarıdan dusmus, pencereden girmiş eve..
canım ben bugün incir karışımına havuçta ekledim inş. çatlamaya yardım eder korkuyomda ya çatlamassa:18::18::18::18:
selam kızlar ben de bebişini sabırla bekleyenlerdenim
canım catlar, merak etme sen, simdi seninn bu ayın farklı hem, cok dert etme icine, bu ay rahat ol bence...
selam kızlar ben de bebişini sabırla bekleyenlerdenim
ay kıyamam ben ona size sığınmışsizde ne güzel sahip çıkmışsınız :13:
hg canıminş. Rabbim sabrını ödüllendirsin yuvanı bi bebişle süslesin kaç yıllık evlisin biraz kendini tanıtsana canım:26:
zeynocum sanki bana bugün çatladı gibi geliyo kasık ağrılarım dindi ve gazım oluyo Allahtan adam evde değil
selam tatlım, oncelikle hosgeldin... kendinden bahset biraz istersen... evet zor bi surec ama moral cok onemli, buradaki kızlar hep birbirimize destek olmaya calısıyoruz seker...
aminn ne güzel dua canım o öyle4 yıldır evliyim 3 yıldır bebiş için uğraşıyoruz.peki sen?
bi sakıncası yoksa şu ateş yönetemini bana da anlatırmısınız?:26: bugün adetimin onuncu günü şimdi başalayabilirmiyim?:26:selam fıstık,gezentilik mi yapıyodun? hehe...
yarın ates yukselmeye baslar o zaman, bu aksamı mutlaka degerlendirin o zaman canım
Rabbim kısmet eder inşallah hayırlısıyla canımcanım dua bizim en büyük silahımız elimizden geldiğince kullanmamız lazım inş. Rabbim cümlemizin dualarını kabul ederpeki canım herhangi bi sorununuz varmı:26:ben 12 yıllık evliyim tüp aşılama yaptırdım tutmadı bende hipotroid var tek tüpümde tıkalı eşimdede morfoloji sayısı düşük Rabbim acısın halimize hepimizi güldürsün inş. sabırla bekliyoz bizde nasip
selam fıstık,gezentilik mi yapıyodun? hehe...
yarın ates yukselmeye baslar o zaman, bu aksamı mutlaka degerlendirin o zaman canım
benim işler karışık biraz çukulata kistim var
laporoskopi oldum 6 ay sonra yine kistim aynı boyuttaydı
doktor son sansın tüp bebek olduğu nu söylüyor
hı kaçaklar bir bir düşüyolarhg canım nerelerdeydin
sara hosgeldin tatlım,bugun internetim gitti aniden, simdide vınnladım da geldim, hala yok, aniden yok oldum ya soyleyeyim dedim tatlımm
zeynocum sanki bana bugün çatladı gibi geliyo kasık ağrılarım dindi ve gazım oluyo Allahtan adam evde değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?