Sabırla Bebeğini Bekleyenler

slm bende bebeğim olsun diye mücadele veriyorum
umarım herşey gönlünüzce olur çok zor yıpratıcı bir süreçmiş bu

hg canım inş. Rabbim bebişini biran önce yollar kucağını doldururevet zor bi süreç ve başına gelmeyenin anlıyamıyacağı birşeybiz burda hepimiz birbirimizi anlayıp destek oluyoz çok güzel bir arkadaşlığımız oluştu sende aramıza hg canım

sara hosgeldin tatlım, bugun internetim gitti aniden, simdide vınnladım da geldim, hala yok, aniden yok oldum ya soyleyeyim dedim tatlımm

ay kıyamam ben ona size sığınmışsizde ne güzel sahip çıkmışsınız:13:

selam tatlım, oncelikle hosgeldin... kendinden bahset biraz istersen... evet zor bi surec ama moral cok onemli, buradaki kızlar hep birbirimize destek olmaya calısıyoruz seker...

benim işler karışık biraz çukulata kistim var
laporoskopi oldum 6 ay sonra yine kistim aynı boyuttaydı
doktor son sansın tüp bebek olduğu nu söylüyor

aminn ne güzel dua canım o öyle 4 yıldır evliyim 3 yıldır bebiş için uğraşıyoruz.peki sen?

canım dua bizim en büyük silahımız elimizden geldiğince kullanmamız lazım inş. Rabbim cümlemizin dualarını kabul ederpeki canım herhangi bi sorununuz varmı:26:ben 12 yıllık evliyim tüp aşılama yaptırdım tutmadıbende hipotroid var tek tüpümde tıkalı eşimdede morfoloji sayısı düşük Rabbim acısın halimize hepimizi güldürsün inş. sabırla bekliyoz bizde nasip

selam fıstık, gezentilik mi yapıyodun? hehe...

yarın ates yukselmeye baslar o zaman, bu aksamı mutlaka degerlendirin o zaman canım
bi sakıncası yoksa şu ateş yönetemini bana da anlatırmısınız?:26: bugün adetimin onuncu günü şimdi başalayabilirmiyim?:26:

Rabbim kısmet eder inşallah hayırlısıyla canım pko eşimde ileri hareketlilikde sorun var

selam fıstık, gezentilik mi yapıyodun? hehe...

yarın ates yukselmeye baslar o zaman, bu aksamı mutlaka degerlendirin o zaman canım

bakalım bende bekliyom doğru çıkcakmı diye:26::26:canım eşim gececi evde yok sabah çalışsam olurmu bide incirli havuç işe yararmı dersin boşuna içmiş olmayayım bari:120::120::120::120:

benim işler karışık biraz çukulata kistim var
laporoskopi oldum 6 ay sonra yine kistim aynı boyuttaydı
doktor son sansın tüp bebek olduğu nu söylüyor

farklı doktorlarada gittin mi? cunku burda cok hikayeler var, asla olmaz denilen insanlar hamile kalıyor, birde tup bebekle oluyorsa ona da sukur demek lazım, bir caresi var yani en azından di mi?

hı kaçaklar bir bir düşüyolar hg canım nerelerdeydin

canım atvde eyvah eyvah vardı eşimle onu izledik.şimdi bitti bende geldim.

sara hosgeldin tatlım, bugun internetim gitti aniden, simdide vınnladım da geldim, hala yok, aniden yok oldum ya soyleyeyim dedim tatlımm

olsun canım ben senin yüreğinin güzelliğini biliyorum.sen haber vermeden gitmezsin.

zeynocum sanki bana bugün çatladı gibi geliyo kasık ağrılarım dindi ve gazım oluyo Allahtan adam evde değil

zeloşum bu akşamı değerlendir canım.inşallah dün akşamıda değerlendirmişsidir.ondan sonra gelsin bebişler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…