iyi akşamlar eceeeeeee
iyi akşamlar canım nasılsınnnn
allah a şükür valla nolsunnnnnnn yorgun bitkinnnnn :)
oh iyi etmişsin canım için açılır gerçi benim kaynanamlarda içim kapanıyodahoşbulduk canlarımmmmm nasılsınızzzzzzz keyifler iyidir inşallahhhh özledim sizi ya dün giremedim nete kayınvalidemlere gitmiştik
gene beni kalbimden vurdun saram kuşum ballı lokumum benimiyiyim canımın içi bacım gözümün bebeği bacım sen nicesin
evet ya ecem nerelerdesin artık bizi boşluyonkıslarrr tşkr ederimmmm aminnn canlarım inşallahh çok tşkr ettim herkeseee nasılsınız kıslarr epeydir görüşemiyoruzzz
allah razı olsun iyi valla sıcaktan bunalım gidiyoruzzzz :) işten geldim bugün bi gğzel temişlik yaptım ohhhhhhhhh mis gibi miş gibi oturuyommmmmmmmmmmmsiz naptınız ben yokkeneeeeee
oh iyi etmişsin canım için açılır gerçi benim kaynanamlarda içim kapanıyodabizde seni özledik balım
gene beni kalbimden vurdun saram kuşum ballı lokumum benim
evet ya ecem nerelerdesin artık bizi boşluyonsen bizi hiç özlemiyomusun biz seni çok özlüyoz
ohhhhhh güle güle otur canımyarın artık tatilinin keyfini çıkarırsın
oh iyi etmişsin canım için açılır gerçi benim kaynanamlarda içim kapanıyodabizde seni özledik balım
gene beni kalbimden vurdun saram kuşum ballı lokumum benim
evet ya ecem nerelerdesin artık bizi boşluyonsen bizi hiç özlemiyomusun biz seni çok özlüyoz
ohhhhhh güle güle otur canımyarın artık tatilinin keyfini çıkarırsın
kızlar bu cevaplar ne olmuş ya
yetercim nasılsın yeğenin gelmiş keyfin yerindedir o halde
çalışıyormussun sen canım
mrb canımmm bugün benimde eşimin dogum günü ama eşim yanımda yok bende telefonda kutladım artıkk
canlarım eşlerinizin doğum günü kutlu olsunn..bir yastıkta kocayınn
ece ve nehir
eşlerinizin doğum günü kutlu olsunnnn yeni yaşlarında yenilikler güzelikler sizlerle olsun
nehircim eşinin doğum günü kutlu olsun sen egemiz ve eşin bir ömür boyu mutlulukla yaşayın
ay kızlar ne güzel ececim ve nehirim ikinizin eşide aynı gün doğmuş hep beraber bebişlerinizle mutlu huzurlu sağlıklı sıhhatli yıllar dilerim eşlerinizin doğum günleri kutlu olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?