Sabırla Bebeğini Bekleyenler

hoşbulduk canlarımmmmm nasılsınızzzzzzz keyifler iyidir inşallahhhh özledim sizi ya dün giremedim nete kayınvalidemlere gitmiştik
oh iyi etmişsin canım için açılır gerçi benim kaynanamlarda içim kapanıyoda bizde seni özledik balım
iyiyim canımın içi bacım gözümün bebeği bacım sen nicesin
gene beni kalbimden vurdun saram kuşum ballı lokumum benim
kıslarrr tşkr ederimmmm aminnn canlarım inşallahh çok tşkr ettim herkeseee nasılsınız kıslarr epeydir görüşemiyoruzzz
evet ya ecem nerelerdesin artık bizi boşluyonsen bizi hiç özlemiyomusun biz seni çok özlüyoz
allah razı olsun iyi valla sıcaktan bunalım gidiyoruzzzz :) işten geldim bugün bi gğzel temişlik yaptım ohhhhhhhhh mis gibi miş gibi oturuyommmmmmmmmmmm siz naptınız ben yokkeneeeeee

ohhhhhh güle güle otur canım yarın artık tatilinin keyfini çıkarırsın

bak bak diyenede bak canım sen bizi boşluyorsunnn ne zamandırr girmiyorsun topige girsende karşılaşamıyoruz bakıyorum ben kimse yok geri çıkıyorumm

hiiiiii evimin yanında okul var artık seçim gürültüsü olmaz inşallah şöyleeee kocişle balkona bi kahvaltı masası allaaaaahh :)

ay kızlar ne güzel ececim ve nehirim ikinizin eşide aynı gün doğmuş hep beraber bebişlerinizle mutlu huzurlu sağlıklı sıhhatli yıllar dilerim eşlerinizin doğum günleri kutlu olsun

sağol canım allah herkesin sevdiklerine uzun uzun ömürler versin inşallah.

günaydın kızlar herkese içinden geçtiği gibi mutluluk ve huzur dolu bi gün diliyorum

günaydın kızlar herkese içinden geçtiği gibi mutluluk ve huzur dolu bi gün diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…