Sabırla Bebeğini Bekleyenler

günaydın kızlar herkese içinden geçtiği gibi mutluluk ve huzur dolu bi gün diliyorum

Günaydin kizlar benim reglim gecikti ve kan testi yaptirdim ve degerim cok düsük cikti 12 tekrar yaptirdim belki yükselir diye ve sonucu Sali günü alacam benim icin duy edermisiniz bebegim annesine tutunsun diye Rabbim sizlerinde gönüllerindekini hakkinda hayirli kilsin....

haskenacım gözün aydın canım allah hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin.değerin düşük diye üzülme canım belki geç döllenme olmuştur inşallah değerin katlanarak büyür ve bebeğin sana sıkı sıkı tutunup 9 ay 10 gün sonra ıngaaaaaaa diyerek kucağına gelir dualarımız seninle kendine iyi bak Allaha emanet ol öptüm byyyy

canım inş. değerin yükselir bebişin sağ salamet kucağına gelir sakın stres yapma bebişinide üzme inş. herşey yolunda gider canım

merhaba hamıslerrrr...nasılsınız bakıyım..oylar verıldımı?bebıslerınız ılk vatandaslık gorevlerını yerıne getrdımı?

kuzular ben bugün olmayabilirim görümcemin eşi rahatsızmış oraya gidebilirim gelmessem merak etmeyin canlarımmmm

du bide bunu deniyim diğerinde bi şey yokmuş zaten
eeeeeee bi fark yok bu tableler ne işe yarıyo acaba???????
hıı böle odacıklar oluyomuş demekki:)))))

Son düzenleme:

canım gözün aydın evet değerin biraz düşük ama eğerki katlarsa sorun yok demektir
inşşş her şey yolunda gider

günaydın...
geç döllenme aklı karıştıran bir durum. benimde öyle oldu inşallah gelmiştir bebeğin saklambaç oyununu btirsin de kavuşun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…