Günaydin kizlar benim reglim gecikti ve kan testi yaptirdim ve degerim cok düsük cikti 12 tekrar yaptirdim belki yükselir diye ve sonucu Sali günü alacam benim icin duy edermisiniz bebegim annesine tutunsun diye Rabbim sizlerinde gönüllerindekini hakkinda hayirli kilsin....
Günaydin kizlar benim reglim gecikti ve kan testi yaptirdim ve degerim cok düsük cikti 12 tekrar yaptirdim belki yükselir diye ve sonucu Sali günü alacam benim icin duy edermisiniz bebegim annesine tutunsun diye Rabbim sizlerinde gönüllerindekini hakkinda hayirli kilsin....
günaydın kızlar herkese içinden geçtiği gibi mutluluk ve huzur dolu bi gün diliyorum
günaydın kızlar herkese içinden geçtiği gibi mutluluk ve huzur dolu bi gün diliyorum
SLM KIZLAR HERKESE HAYIRLI PAZARLARRRRRRR neden simge koyamıyom ??????
merhaba hamıslerrrr...nasılsınız bakıyım..oylar verıldımı?bebıslerınız ılk vatandaslık gorevlerını yerıne getrdımı?
kuzular ben bugün olmayabilirim görümcemin eşi rahatsızmış oraya gidebilirim gelmessem merak etmeyin canlarımmmm
leyloşum dr a gitcektin hala bi haber vermedin seni ve busemizi merak ediyoz canımmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?