Sabırla Bebeğini Bekleyenler

aaaaaaaa ben bilmiyodum sağol canımmmmm

kişisel resimler eklemek sanırım yasakmış ama albümünde yayınlayabilirsin canım bacım seni çok seviyom men ceza almanı aramızdan gitmeni istemiyorum

birde buradaki resimleri üye olan olmayan herkes görebilir ama albümünü sadece arkadaşların görür canım

evet canım sıcak normal yanim... aaaaa sen renkli yazmamıssın ama??:26::26::26:

bide bende bilmiyodum yasak oldugunu.... hmm.... e ben gecen nisan dugün diye bi bölüm varmıs öylesine oralara baktım millet herseyini patır catir eklemis topikte??? onlar nasıl oluyor?? bölümü ayrı diye mi? neyse cok önemli diil.. evek bencede en iyisi albume koymak ordan da istedigin sekilde izin ayarını yapabiliyosun zaten....

[/B]
tatlım geçen edanda resimlerini eklemişti yeterde öyle dedi ordan biliyorum bide renkli yazmak bu yeni şekliyle sıkıcı oluyo eskiden daha kolaydı

olurmu hiç nehircim elimden gelen bişey olsa seve seve yardım ederim her zaman ben

Son düzenleme:
[/B]

tatlım geçen edanda resimlerini eklemişti yeterde öyle dedi ordan biliyorum bide renkli yazmak bu yeni şekliyle sıkıcı oluyo eskiden daha kolaydı

yok doğrudur tatlım... ben bilmiyodum..zaten kurallarla ilgili pekbisey bilmiyorum.... evek biras daha zor olmus böyle renkli yasmak......

nehircim silmeyi şöyle yapıyosun mesaj düzenleme yi tıkla sonra gelişmiş düzenleme varya oraya tıkla sonra altta eklenti ekleyi tıkla senin resmin orada tikli olarak duruyo o tik işaretini kaldır sonra çık değişiklikleri kaydet de bu kadar

[QUOTE=nehir1001;19669994]iyi kalpli arkadaşım benim çok sağol[/QUOTE]

yukarıya nasıl sileceğini yazdım gördünmü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…