aynen canım ya bu gidişle bende bi kadın tutacam canım hiç bişey yapmak istemiyo
süpersin canım ama resim yayınlamak yasak diye biliyorum istersen albümünde yayınla buradan sil ceza almanı istemem bu arada çok güzel ve tatlısın egemizde maşallah aynı sen
oleeeeeeey evet nihayet günlerden sonra ilk kez tatlı bacım menim
aaaaaaaa ben bilmiyodumsağol canımmmmm
kişisel resimler eklemek sanırım yasakmış ama albümünde yayınlayabilirsin canım bacım seni çok seviyom men ceza almanı aramızdan gitmeni istemiyorum
kişisel resimler eklemek sanırım yasakmış ama albümünde yayınlayabilirsin canım bacım seni çok seviyom men ceza almanı aramızdan gitmeni istemiyorum
silemiyorum
silersin yarım saat içinde mesaj düzenleme aktiftir kendi resim eklediğin mesajın mesaj düzenlemesine tıkla oradan sil herhangi bi şey yaz kaydet
aynen canım ya bu gidişle bende bi kadın tutacam canım hiç bişey yapmak istemiyo
süpersin canım ama resim yayınlamak yasak diye biliyorum istersen albümünde yayınla buradan sil ceza almanı istemem bu arada çok güzel ve tatlısın egemizde maşallah aynı sen
oleeeeeeey evet nihayet günlerden sonra ilk kez tatlı bacım menim
onu yaptım da yazı gitti resim kalıyo
Allah Allah ya zaten bu mesaj yazmayıda değişmişler sinir bişey olmuş acaba onudamı değiştiler dur ben bi bakayım
evet canım sıcak normal yanim... aaaaa sen renkli yazmamıssın ama??:26::26::26:
bide bende bilmiyodum yasak oldugunu.... hmm.... e ben gecen nisan dugün diye bi bölüm varmıs öylesine oralara baktım millet herseyini patır catir eklemis topikte??? onlar nasıl oluyor?? bölümü ayrı diye mi? neyse cok önemli diil.. evek bencede en iyisi albume koymak ordan da istedigin sekilde izin ayarını yapabiliyosun zaten....
deneme metuka pistttttttdeneme
[/B]
tatlım geçen edanda resimlerini eklemişti yeterde öyle dedi ordan biliyorum bide renkli yazmak bu yeni şekliyle sıkıcı oluyo eskiden daha kolaydı
deneme denemee
kuzuuu msnninde sorun mu varr hiç göremiyom seniiii
deneme denemee
kuzuuu msnninde sorun mu varr hiç göremiyom seniiii
olurmu hiç nehircim elimden gelen bişey olsa seve seve yardım ederim her zaman ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?