Sabırla Bebeğini Bekleyenler

Toplam 1 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 0 ziyaretçi)

nehir1001,

yanlız kaldım nerdesiniz kızlar:126:

günaydın kızlarrrrr
ben has gideceğim eşime mr çektireceğim bu gün yokkum merak etmeyin olurmuu

pike metuka eveterlar süper olmuşşşşşşşşşş

ama saramın ismi var altta ben görüyorum onu... acebe armut mu deseydik??:26::26::26:saraaaaa gelsene bacımmmmmm

canım topişğe bakmıştım ama çok uykum vardı gittim

saraaaaaaaaaaaaaaa armuttttttttttttttttttttttttttttttt

elma armut kesmez kiraz,karpuz,kavun deseydiniz gelirdim hemen

pikee sen de gitmişin..ben de başka topiklerde gezerimm o zamannnn:96::96::96::96::82::82::82::82:

babababababa hemende bizi boynuzluyon kız metuş oldum şimdi

günaydın kızlarrrrr
ben has gideceğim eşime mr çektireceğim bu gün yokkum merak etmeyin olurmuu

günaydın yetercim kolay gelsin canım Allah yardımcın olsun

leyloş cumartesi doktor kontrolün vardı bacım nasıl geçti merak ediyoz hadi gel artıkın bize sonucu söyle:26::26::26::26::26::26::26::26::26:

leyloş cumartesi doktor kontrolün vardı bacım nasıl geçti merak ediyoz hadi gel artıkın bize sonucu söyle:26::26::26::26::26::26::26::26::26:

hiç habersiz bırakmazdı allah korusun acaba ters giden bişeymi var benimde yarın kontrolüm var. evlenme yıl dönümümü üstelik doktordan sonra güzel güzel planlar yaptık allah içimize sindirsin inşallah.

AMİN nehirim inş. yarın güzel haberler alır sonrada kocişinle ağız tadıyla evlilik yıldönümüzü kutlarsınız canım sen ve egem Allaha emanet olun canlarım korkma inş. leyloşumla busemde iyidir inş. leyloş müjdelerle gelcek

zeynom bebeğim senmi geldin hg nasılsın balım

tatlım nasıl olimm iyiyim.. biliyosun daha önce arada bi tüttürüyodum simdi o da gidince bazen ara ara bi gerilim geliyo üstüme.. ehehe..sonra azcukk kızıyom geciyo...iste pikeyle, esimle felan ugrasip duruyorum vakit gecsin diye.. nasıl istanbula gidesim varr nasil ama........

sen nasılsın balım, kusura bakma benim cenem düstü biraz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…