Sabırla Bebeğini Bekleyenler

tatlım daha önce doğum gününüzü de kutlamıstım ama senden alıntı yapaccağıma kendimden alıntı yapmısım o yüzden pek anlasilmadi galiba, evlilik yıldönümüz de kutlu olsun... Allah bir ömür boyu mutlu , huzurlu kılsın sizi insallah...

kuzuu seni bu aralar pek bi dalgın gördümmm

seni çeneli seni yavyum boş ver tüttürmeyi hazır bıraktın senden kıymetlimi iyi olmana sevindim balım inş. hep iyi ol bide Rabbim hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli bi evlat nasip etsin kucağına al mutluluğun tamamlansın evin şenlensin inş. kuzu tatilde gelin istanbula ne zaman tatile çıkıyo eşin hemen kendinizi istanbula atın bende iyiyim canım dün yoktum görümceme gittim gece döndüm şimdide öle kös kös oturuyom

oleyyy metuska da geldi.... zelal hadi azcuk oynayalım, ne zamandır oynamadıkk:92::92::92::92::92::92:
oynayalım valla paslandık balım yaaaaaaaaa:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
eyyyyyyyyyyyy ahaliiii nassııığğıızzzzzzzzzzzzz

metukam bebeğim senin bu bakışı pek hayırlı görmedim ben pek çapkın bakıyosun
nasılsın sarı kelebeğim

amin canım, cok saol bacim.. insallah Rabbim en kısa hayırlı zamanda sizlere de hayırlı, sağlıklı evladlar nasip etsin canım.. cümlemizin kucağı dolsun, neşesi artsın insallah...

evet canım ins, tatil baslar baslamaz gidicez istanbula....

keske beraber otursaydık o zaman cok güzel olurdu bence...

Son düzenleme:
kuzular gök gürlüyo yağmur gelmeden çamaşırlarımı toplayayım

topla canum, islanmasin, kolay gelsin...

pek oynayasım yok ama,,, sizin için huluhop çevirebilirimmmm

benimde pek halim yok aslında ama iste hareket te bereket vardır tatlım.. :92::92::92::92::92::92::92::92::92: zelostan önce ben topladım camasırlarını onları sallimmmmm.. ehehee

pek oynayasım yok ama,,, sizin için huluhop çevirebilirimmmm
hululop yetmez balım hadi tam kıvırrrrrrr
anladın sen onuuu
:18::18::18::18:
topla canum, islanmasin, kolay gelsin...

benimde pek halim yok aslında ama iste hareket te bereket vardır tatlım.. :92::92::92:zelostan önce ben topladım camasırlarını onları sallimmmmm.. ehehee
hamarat bacım toplamış sallıyo bile maşallah bacıma
kuzuuu sen kaç saattee çamaşırları topluyon bakiimmm

şeyyyyyy yani kemmmm kümmmmmm kuzu balkonuda süpüreyim dedim sonra ıslanınca çamur oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…