canlarım aranıza yeni katıldım bende dün test yaptım pozitif çıktı fakat 2,3 gündür mide yanması oluyor daha erken degilmi anladım birşey:18:
hiç habersiz bırakmazdı allah korusun acaba ters giden bişeymi varbenimde yarın kontrolüm var. evlenme yıl dönümümü üstelik doktordan sonra güzel güzel planlar yaptık allah içimize sindirsin inşallah.
tatlım daha önce doğum gününüzü de kutlamıstım ama senden alıntı yapaccağıma kendimden alıntı yapmısım o yüzden pek anlasilmadi galiba, evlilik yıldönümüz de kutlu olsun...Allah bir ömür boyu mutlu , huzurlu kılsın sizi insallah...
eyyyyyyyyyyyy ahaliiii nassııığğıızzzzzzzzzzzzz
tatlım nasıl olimm iyiyim.. biliyosun daha önce arada bi tüttürüyodum simdi o da gidince bazen ara ara bi gerilim geliyo üstüme.. ehehe..sonra azcukk kızıyom geciyo...iste pikeyle, esimle felan ugrasip duruyorum vakit gecsin diye.. nasıl istanbula gidesim varr nasil ama........
sen nasılsın balım, kusura bakma benim cenem düstü biraz...
kuzuu seni bu aralar pek bi dalgın gördümmm
oynayalım valla paslandık balım yaaaaaaaaaoleyyy metuska da geldi.... zelal hadi azcuk oynayalım, ne zamandır oynamadıkk:92::92::92::92::92::92:
eyyyyyyyyyyyy ahaliiii nassııığğıızzzzzzzzzzzzz
seni çeneli seni yavyum boş ver tüttürmeyi hazır bıraktın senden kıymetlimi iyi olmana sevindim balım inş. hep iyi ol bide Rabbim hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli bi evlat nasip etsin kucağına al mutluluğun tamamlansın evin şenlensin inş. kuzu tatilde gelin istanbula ne zaman tatile çıkıyo eşin hemen kendinizi istanbula atın bende iyiyim canım dün yoktum görümceme gittim gece döndüm şimdide öle kös kös oturuyom
oleyyy metuska da geldi.... zelal hadi azcuk oynayalım, ne zamandır oynamadıkk:92::92::92::92::92::92:
oynayalım valla paslandık balım yaaaaaaaaa:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
metukam bebeğim senin bu bakışı pek hayırlı görmedim ben pek çapkın bakıyosun
nasılsın sarı kelebeğim
kuzular gök gürlüyo yağmur gelmeden çamaşırlarımı toplayayım
pek oynayasım yok ama,,, sizin için huluhop çevirebilirimmmm
hululop yetmez balım hadi tam kıvırrrrrrrpek oynayasım yok ama,,, sizin için huluhop çevirebilirimmmm
anladın sen onuuu
hamarat bacım toplamış sallıyo bile maşallah bacımatopla canum, islanmasin, kolay gelsin...
benimde pek halim yok aslında ama iste hareket te bereket vardır tatlım..:92::92::92:zelostan önce ben topladım camasırlarını onları sallimmmmm.. ehehee
kuzuuu sen kaç saattee çamaşırları topluyon bakiimmm
offfffffffffffffff sıkıldımmmmmmmmmmmmmm herkes biyerlere gittiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?