Sabırla Bebeğini Bekleyenler

kızlarrrrrr sağolun iyi dileklerinizz için canlarım benim bu yaşadıklarımı atlatmamın en büyük destekçi sizler ve dualrınız
geldik çok şükürrrr biraz yorulduk ama olsun mr çektirdi temuzza radevu aldıkk mr o zaman yorumlayacak dr şimdilik yeni bir sıkıntımız yok hamdolsun

cnm ben kaç gündür yoktum topikte geldimde kısa kaldım.eşin çıktı galiba hastaneden??gözün aydın cnm.

bide eşin tekrar nie hastaneye yattıı??onu sorucaktım biraz zaman geçsinde dedim

allah katında ,duadan daha değerli bir şey yoktur.
Dua,kazayı savuşturur.
Dua,inanmış kişinin silahı,dinin direği,göklerin ve yerin nurudur
hz.muhammed (sav)
'' ....duanız olmasa ne değeriniz var?..furkan suresi/77''

cnm ben kaç gündür yoktum topikte geldimde kısa kaldım.eşin çıktı galiba hastaneden??gözün aydın cnm.

bide eşin tekrar nie hastaneye yattıı??onu sorucaktım biraz zaman geçsinde dedim

CANIM BENDE KAÇ ZAMANDIR DZĞÜN GELEMİYORUMM topiğee
kuzm eşin daha iyi çok şükür ..... ya şu anki sorunumuz prolaktini ilaçlarla düşürmeye çalışıyor dr lar ama aynı zamanda başka hormonlarda düşüyor bu durumda vücuta dengesizliğe yol açıyorrr kan değerlerini dengelemeye çalışıyorlar şimdilik aynı zamndada beyindeki kitle aldıkları kısmı kontrol altında tutmaya çalışıyorlar yenilemesin diyeee

rabbim dua eden ve dua edilen kularından eylesin inşşş

cnm benim allah yardımcın olsun.eşinin tansiyonumu vardı??neden beyin kanaması geçirmiş cnm??

yetercim çok geçmiş olsun canım Allahım her daim yardımcınız olsun bu zor günler geride kaldığında kucağında bebğinle bu günleri hatırlayıp gülersin inşallah canım bacım

yetercim çok geçmiş olsun canım Allahım her daim yardımcınız olsun bu zor günler geride kaldığında kucağında bebğinle bu günleri hatırlayıp gülersin inşallah canım bacım

inşşşşşşşşş saram inşşşşşşşşşşşşş

bugün kimsecikler gelmediiii.sohbet edemedik.yrn yine evde yokum.

bende çıkayım bari,grşmk dileğiyle herkese selam

:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…