Sabırla Bebeğini Bekleyenler

aaaa gerçektenmi tahminim doğru çıktı demekki.benimde işlerim vardı ara ara bakıyorum topiğe ama denk gelemiyoruz tatlım ya özledim seni

kızlarrrrrrrrr gelip gidiyorum kimseler yok
şimdiçıkacağım işlerim var

aaaa gerçektenmi tahminim doğru çıktı demekki.benimde işlerim vardı ara ara bakıyorum topiğe ama denk gelemiyoruz tatlım ya özledim seni

bende özledim tatlım, yaz geldi dağıldık, umarım sonra telafi ederiz bu zamanları.. sana kolay gelsin canım islerinde .. kendine iyi bak...

selam kızlarr nasılsınız​

:79::80::79::80::79::80::79::80::79::80:
:80::79::80::79::80::79::80::80::79:

hepinize çoooook teşekkür ederim kızlar ne güzel mesajlar yamışsınız! son iki gün kaldı doktora gitmemize sonucu bildiririm burdan inşallah =)))

yetercim ne işin var canım nasılsın

canım dr eşimin raporunu uzatı onların muasebeye ve sgk verilmesi gerekiyordun sonrada kardeşim dr gideckti onun oğluyla ilğilendim daha doğrusu dışarıya çıktık dolaştık parka falan gittik eşimide arkadaşları çıkartmışlardııı ancak geldim canımmm

anladım yetercim Allah kolaylık versin sana topiği renklendirmişsin canım sağol

selammmmmmmmmmm
doktor kontrolümüz gayet iyi geçti. ege ve ben 600ar gram almışızboyu 40 cm olmuş. güzel güzel izledik oğlumu. resimlerini aldık geldik. evlilik yıl dönümümüz diye kuşadasına gittik. gezdik azcık ama benim ayaklarım şişti ve sırtım aĞRIdı diye tadını pek çıkaramadık döndük. egeye bi kaç cici aldık. girip yazayım dedim. yorgunum çıkçam hemen. dizimde başlamış. eğer toparlanısam diziden sonra girerim

nehircim senin ve egenin iyi olmasına sevindim canım egemiz ciclerini iyi günlerde giysin inşallah sende kendine dikkat et çok yorma kendini az kaldı dayan nehircim

kızlar leyladan henüz bi haber yok dimi merak ediyorum onu bizi habersiz bırakmazdı umarım herşey yolundadır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…