ayy evet gercekten bal rengi gözüm...yok tatlım daha gelen giden olmadı...merak etme durmam, aslında hiç sevmiyorum klima, hemen hasta oluyorum ama baktık ki durulacak gibi degil sıcak oldugunda salonunun 2 cephesi komple cam yapmislar ve bu isin daha yazı var..
sen nasılsın tatlım,arada geliyorum topiğe kimse olmayınca biraz durup cıkıyorum...
kızlarrrrrrrrr gelip gidiyorum kimseler yok
şimdiçıkacağım işlerim var
aaaa gerçektenmi tahminim doğru çıktı demekki.benimde işlerim vardı ara ara bakıyorum topiğe ama denk gelemiyoruz tatlım ya özledim seni
yetercim ne işin var canım nasılsın
canım dr eşimin raporunu uzatı onların muasebeye ve sgk verilmesi gerekiyordun sonrada kardeşim dr gideckti onun oğluyla ilğilendim daha doğrusu dışarıya çıktık dolaştık parka falan gittik eşimide arkadaşları çıkartmışlardııı ancak geldim canımmm
anladım yetercim Allah kolaylık versin sana topiği renklendirmişsin canım sağol
selammmmmmmmmmm
doktor kontrolümüz gayet iyi geçti. ege ve ben 600ar gram almışızboyu 40 cm olmuş. güzel güzel izledik oğlumu. resimlerini aldık geldik. evlilik yıl dönümümüz diye kuşadasına gittik. gezdik azcık ama benim ayaklarım şişti ve sırtım aĞRIdı diye tadını pek çıkaramadık döndük. egeye bi kaç cici aldık. girip yazayım dedim. yorgunum çıkçam hemen. dizimde başlamış. eğer toparlanısam diziden sonra girerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?