Sabırla Bebeğini Bekleyenler

çook şükür bitaneeem iyii
olmanıza çook sevindim en kötü günün
hep öyle geçsinn canııım

yaahoooooooo
allahım çook güzelll bi haber kızlar gerçekten çooook ama çoooooook sevindimm
dündendir hep haberleri alıyorum çook güzelll ya allah en kısa
zamanda bizide mutlu etsin allah bi ömür boyu seni bebeğini ve eşini hep mutlu
etsin bi tanneeeemmmm
kızlar hatırlarsanız bi ara amcamın kızı tüp bebek için gelmiş demiştim
çok şükürki oda ve dün belki 3 4 kişiden
haberleri aldım çoook mutlu oldum yaaaaaaaaaa

çook geçmişş olsunn bitanemm allah acil şifalarr versinn

kuzu kendini çok yorma basit yemekler yap afiyet olsun öpt.byyyyyyyy

yok tatlım merak etme yormuyorum kendimi, Allah'tan eşim cok yardıımcı oluyor bana her konuda sağolsun..

Allah razı olsun canım, bende herzaman herkes için dua ederim, sonuçta halimizi biz anlıyoruz, derdimiz ortak.. Darısı başınıza insallah..
benim tüplerde bir sorun yokmus rahim filmi cektirdigimde bişey çıkmadı ama filmden 2 ay sonra hamile kalmak nasip oldu, belki işe yaradı film cektirmek hani bazen yapışıklık oluyor falan..belki öyle bisey vardı bilmiyorum.. nasip, kısmet .. sonuçta bende bu ay tüp bebek düsünüyodum yani...

cümlemizin hakkında hayırlısı olsun,

Allah başımızdan eksik etmesin analarımızı, acil şifalar olsun..

canımmmmm şoklardayımmmmmmmçok sevindimmmmmmmmmmm sağlıcakla inşşşşşşşşşşşşşşşşşş

canım cokkkkkkk tatlısın .. amin canım insallah cümlemizi... dualarınızı eksik etmeyin canım benden de, hayırlısı ile kucağıma almak nasip olsun..
insallah sırayla herkes yavrusuna kavussun, topigimiz gülsün, hep hamile kalınsın (ve sağlıkla doğurulsun) insallah...canım darısı başına, sende katıl...

canım rabbim şifa versin geçmiş olsun

sağol bitanem allah hiç bizaman yüzünün,
solmasına izin vermesin allah
her zaman mutlu etsin sizi
allah acisız bebişini kucağına almayı nasip etsin inşalaaahhh
neye katılıyım anlamadım canım :26::26::26::26:

pikemmmm gözlerim doldu yemin ederimki. allahım birer birer güzel haberler gönderiyobize. nasıl sevindim anlatamam.hadi bakalım güzel ama zor bi yolun başına geldin. allahım kolaylık versin. sorunsuz bir hamilelik geçirirsin inşallah. ve de sağsalim gelsin miniğin kollarınabekleyişin sıkıntıların üzüntülerin hepsi silincek kalbinin sesini duyunca... mutluluk gözyaşların süzülcek bu aralar ne güzel... doktora gittinmi? gitmediysen ne zaman gidiceksin?

şiiiiiiiiiii ben ne diyorum size az kaldı az gelicek bebişler arka arkaya çok çok az kaldı

canımmmm çok çok geçmiş olsun. acil şifalar versin allahım. haber ver gelince unutma. dualarımız anneciğinle merak etme sen.

son yazdığım cevaptan itibaren cevapladım ilk önce. şimdi geldi bugüne nasılsınız canım arkadaşlrım? herkes işte güçte tabi bi ben aylak kaldım bugün. gideyimn bende ütümü bitireyim bari kendinize iyi bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…