kızlar nasılsınızzz şu işleri bir bitireyim sizlerle kaynatacağım
ben temizlik yapmaya gidiyommm....görüşürüz şekerlerrrrrrrr
selammmmmmmmmmm
doktor kontrolümüz gayet iyi geçti. ege ve ben 600ar gram almışızboyu 40 cm olmuş. güzel güzel izledik oğlumu. resimlerini aldık geldik. evlilik yıl dönümümüz diye kuşadasına gittik. gezdik azcık ama benim ayaklarım şişti ve sırtım aĞRIdı diye tadını pek çıkaramadık döndük. egeye bi kaç cici aldık. girip yazayım dedim. yorgunum çıkçam hemen. dizimde başlamış. eğer toparlanısam diziden sonra girerim
günaydın kızlarrr.nasılsınız görüşmeyeli.ben bugün evdeyimm ve orucum.
Ya Allah...
Arkadaşlar hayırlı bir haberim var inş.
hamileyim..Allah'ım uzun bir bekleyisten sonra kısmet etti çok şükürler olsun...
Arkadaşlar darısı sizlerin başına insallah, inanıyorum ki herkes sırası geldiğinde bu mutluluğu yaşayacak inşallah..
sizler benim can yoldasimsiniz, hepinizi cok seviyorum, lütfen dualarınızı bizden eksik birakmayın, ben de sizler için duacıyım..
canıııııııım hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah çok sevindim canııııımayağını iyi sürü peşinden bizde gelelim zeynoooom
kızlar annemin kanaması durmuo 51 yaşında.çok kan kaybedioo.yatak falan ne varsa batmış.şimdi annemi doktora götürücem.acil randevu aldım.diğer doktoru ameliyat olman şart rahmin büyüme yapmış dedi.bakalım bu ne diyecek.dua edin kızlar.gelince tekrar haber veririm.allaha emanet olun
kuzu kendini çok yorma basit yemekler yap afiyet olsun öpt.byyyyyyyy
Allah razı olsun canım, bende herzaman herkes için dua ederim, sonuçta halimizi biz anlıyoruz, derdimiz ortak.. Darısı başınıza insallah..benimde her duamda bu topikteki herkes var.senle konuşmamıza rağmen hep seninde adını sölğüodum pikopolatada nasip et allahım die.çok şükür sen kurtuldun cnm.
bide bişi sorucam sana yanılmıosam seninde tüplerde sorun vardı???
size sorun neydi bu ay nelere dikkat ettin
Allah başımızdan eksik etmesin analarımızı, acil şifalar olsun..kızlar annemin kanaması durmuo 51 yaşında.çok kan kaybedioo.yatak falan ne varsa batmış.şimdi annemi doktora götürücem.acil randevu aldım.diğer doktoru ameliyat olman şart rahmin büyüme yapmış dedi.bakalım bu ne diyecek.dua edin kızlar.gelince tekrar haber veririm.allaha emanet olun
Ya Allah...
hamileyim..Allah'ım uzun bir bekleyisten sonra kısmet etti çok şükürler olsun...
Arkadaşlar darısı sizlerin başına insallah, inanıyorum ki herkes sırası geldiğinde bu mutluluğu yaşayacak inşallah..
sizler benim can yoldasimsiniz, hepinizi cok seviyorum, lütfen dualarınızı bizden eksik birakmayın, ben de sizler için duacıyım..
yaahoooooooo
allahım çook güzelll bi haber kızlar gerçekten çooook ama çoooooook sevindimm
dündendir hephaberleri alıyorum çook güzelll ya allah en kısa
zamanda bizide mutlu etsin allah bi ömür boyu seni bebeğini ve eşini hep mutlu
etsin bi tanneeeemmmm
kızlar hatırlarsanız bi ara amcamın kızı tüp bebek için gelmiş demiştim
çok şükürki odave dün belki 3 4 kişiden
haberleri aldım çoook mutlu oldum yaaaaaaaaaa
:6
:
kızlar annemin kanaması durmuo 51 yaşında.çok kan kaybedioo.yatak falan ne varsa batmış.şimdi annemi doktora götürücem.acil randevu aldım.diğer doktoru ameliyat olman şart rahmin büyüme yapmış dedi.bakalım bu ne diyecek.dua edin kızlar.gelince tekrar haber veririm.allaha emanet olun
canımmmmm şoklardayımmmmmmmçok sevindimmmmmmmmmmm sağlıcakla inşşşşşşşşşşşşşşşşşş
canım cokkkkkkk tatlısın .. amin canım insallah cümlemizi... dualarınızı eksik etmeyin canım benden de, hayırlısı ile kucağıma almak nasip olsun..
insallah sırayla herkes yavrusuna kavussun, topigimiz gülsün, hep hamile kalınsın (ve sağlıkla doğurulsun) insallah...canım darısı başına, sende katıl...
saol yeterimminsallah darisi başınıza olur tatlım, sizlerinde güzel haberlerini alırız...
sevincimiz artarak coğalır inşallah...
nehircim senin ve egenin iyi olmasına sevindim canım egemiz ciclerini iyi günlerde giysin inşallah sende kendine dikkat et çok yorma kendini az kaldı dayan nehircim
Ya Allah...
canıııııııım hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah çok sevindim canııııımayağını iyi sürü peşinden bizde gelelim zeynoooom
çook şükür bitaneeem iyii
olmanıza çook sevindim en kötü günün
hep öyle geçsinn canııım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?