aaaaaaaaaaaaaa zeynommmmm...çok sevindim bebeğimmmm..ne güzel bir haber bu...Rabbim sana ve yavruna sağlık sıhhat ve uzun ömürler versin.....
tamamına erdirsin.......
sıradakilerrr tutun zeynonun elinden bakıyımmm....
kızlarr tutmayın beniii....çok duygulandımmmm ağlıcam galibaaaa
zeynommmmmmmmm
aaaaaaaaaaaaaa zeynommmmm...çok sevindim bebeğimmmm..ne güzel bir haber bu...Rabbim sana ve yavruna sağlık sıhhat ve uzun ömürler versin.....
tamamına erdirsin.......
sıradakilerrr tutun zeynonun elinden bakıyımmm....
kızlarr tutmayın beniii....çok duygulandımmmm ağlıcam galibaaaa
zeynommmmmmmmm
zeynom balım bu ne güzel bi müjdeRabbim sağ salamet kucağına almayı nasip etsin inş. mercimeğini Rabbim sana bağışlasın darısı bizlerin başına iyi sürü ayağını :92::92::92::92::92::92::92::92:
tuttum elinizden bende veeee yemeğe gidiyom bu sevinçli haberin üzerine artıkın ben çok güzel bi yemek yerim
canım bacım.. insallah sıra sizlerde... amin canım.. insallah tez zamanda sizin sıraniz gelir canım benim...
zeloşşşşşşşşşşşşşş duydun muu zeyno hamişşşşşşşşşşşşşşşşşşş
balım bizim dualarımız senle meleğinle berabersende bize çok dua et hamişlerin duası kabul olurmuş inş. sırasıyla hepimiz arkandan geliriz
kızlar birazdan cikarim, esim gelicek yemeğe sonra görüsürüz sekerler
hıhı biz de arkadan gitcezzzanladın sen onuu
saol tatlımm.canım maonim benim sende bizim dualarımızdasın gülümben iyiyim balım hep aynı şeyler birazdan kalkcam evi temizlicem bide dün kızkardeşime gittim onların kuşu vardı bakamıyolardı ben aldım artık bide mavişim var sen neler yapıyosun oruçluymuşsun Allah kabul etsin canımm
allah kolaylık versin cnmsağol canım maonyaaam bende uğraşıyorum öyle evle işlerle hep aynı hamam aynı tas
Ya Allah...
Arkadaşlar hayırlı bir haberim var inş.
hamileyim..Allah'ım uzun bir bekleyisten sonra kısmet etti çok şükürler olsun...
Arkadaşlar darısı sizlerin başına insallah, inanıyorum ki herkes sırası geldiğinde bu mutluluğu yaşayacak inşallah..
sizler benim can yoldasimsiniz, hepinizi cok seviyorum, lütfen dualarınızı bizden eksik birakmayın, ben de sizler için duacıyım..
evet çiçeğim duydum ve içimde bi umut daha filizlendi Rabbim hep böle güzel haberler almayı nasip etsin inş.
hıhı biz de arkadan gitcezzzanladın sen onuu
saol tatlımm.
demek bide kuşun olduuuu
allah kolaylık versin cnm
hayırlı olsun.rabbim bizlerede nasip etsin.sen bana tüp bebek aşamamda bişi yazmadın ama yinede ben sana yazayım
ah güzelcim.. yazmadım doğru, ama üzüldüm, dua ettim senin için.. sonuçta burada hepimizin tek dileği evladlarımıza kavusmak... senin haberini aldığımda ben de babennemi kaybettim ogün hep ağladım zaten, ve doğum günümdü üstelik.. insallah yavruna kavuşursun canım sende...
saol tatlımm.
demek bide kuşun olduuuu
allah kolaylık versin cnm
hayırlı olsun.rabbim bizlerede nasip etsin.sen bana tüp bebek aşamamda bişi yazmadın ama yinede ben sana yazayım
kızlar annemin kanaması durmuo 51 yaşında.çok kan kaybedioo.yatak falan ne varsa batmış.şimdi annemi doktora götürücem.acil randevu aldım.diğer doktoru ameliyat olman şart rahmin büyüme yapmış dedi.bakalım bu ne diyecek.dua edin kızlar.gelince tekrar haber veririm.allaha emanet olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?