günaydınnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
günaydın kızlarrr.nasılsınız görüşmeyeli.ben bugün evdeyimm ve orucum.
ayyy canımmm Allah kabul etsin maonim.....
günaydın kızlarrr.nasılsınız görüşmeyeli.ben bugün evdeyimm ve orucum.
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
unuturmuyum cnm benim her duamda varsınız
merhaba maonyam Allah kabul etsin orucunu dualarında bizide unutma
Hayırlı günler kızlarrrrrrrrrrr:)))))))))))))
cnm nasılsın,neler yapıosun
Hayırlı günler kızlarrrrrrrrrrr:)))))))))))))
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
cnm nasılsın,neler yapıosun
kuzu aşk olsun seni duyanda hiç gelmiyom sancakaaaaaaaaaaaaaaaa zeloş gelmişşşşşşşşşşşşşşşşşşş
hoşgeldin zeloşum
merhaba zeynoooom
Ya Allah...
Arkadaşlar hayırlı bir haberim var inş.
hamileyim..Allah'ım uzun bir bekleyisten sonra kısmet etti çok şükürler olsun...
Arkadaşlar darısı sizlerin başına insallah, inanıyorum ki herkes sırası geldiğinde bu mutluluğu yaşayacak inşallah..
sizler benim can yoldasimsiniz, hepinizi cok seviyorum, lütfen dualarınızı bizden eksik birakmayın, ben de sizler için duacıyım..
Ya Allah...
hamileyim..Allah'ım uzun bir bekleyisten sonra kısmet etti çok şükürler olsun...
Arkadaşlar darısı sizlerin başına insallah, inanıyorum ki herkes sırası geldiğinde bu mutluluğu yaşayacak inşallah..
sizler benim can yoldasimsiniz, hepinizi cok seviyorum, lütfen dualarınızı bizden eksik birakmayın, ben de sizler için duacıyım..
canıııııııım hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah çok sevindim canııııımayağını iyi sürü peşinden bizde gelelim zeynoooom
Ya Allah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?