Sabırla Bebeğini Bekleyenler

unuturmuyum cnm benim her duamda varsınız

cnm nasılsın,neler yapıosun

canım maonim benim sende bizim dualarımızdasın gülüm ben iyiyim balım hep aynı şeyler birazdan kalkcam evi temizlicem bide dün kızkardeşime gittim onların kuşu vardı bakamıyolardı ben aldım artık bide mavişim varsen neler yapıyosun oruçluymuşsun Allah kabul etsin canımm

Ya Allah...

Arkadaşlar hayırlı bir haberim var inş.

hamileyim.. Allah'ım uzun bir bekleyisten sonra kısmet etti çok şükürler olsun...
Arkadaşlar darısı sizlerin başına insallah, inanıyorum ki herkes sırası geldiğinde bu mutluluğu yaşayacak inşallah..

sizler benim can yoldasimsiniz, hepinizi cok seviyorum, lütfen dualarınızı bizden eksik birakmayın, ben de sizler için duacıyım..

canıııııııım hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah çok sevindim canııııım ayağını iyi sürü peşinden bizde gelelim zeynoooom

aaaaaaaaaaaaaa zeynommmmm...çok sevindim bebeğimmmm..ne güzel bir haber bu...Rabbim sana ve yavruna sağlık sıhhat ve uzun ömürler versin.....

tamamına erdirsin.......

sıradakilerrr tutun zeynonun elinden bakıyımmm....

kızlarr tutmayın beniii....çok duygulandımmmm ağlıcam galibaaaa

zeynommmmmmmmm

saol tatlım benim, sürümem hic.. hemde nasıl.. darısı başınıza inşallah bacım benim..

zeynom balım bu ne güzel bi müjde Rabbim sağ salamet kucağına almayı nasip etsin inş. mercimeğini Rabbim sana bağışlasın darısı bizlerin başına iyi sürü ayağını:92::92::92::92::92::92::92::92::92:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…