yetercim dualarına amin diyorum canım nasılsın eşin nasıl
canım sağol ben iyiyim iyiy olmaya çalışıyorum eşim pek iyi değil (bunları artık yazmak istemiyorum sizi sıktığımı düşünyorum)beyindeki kist yeniden büyüdü ve bunabağlı olarak bir çok sıkıntı sorun gelişti işte bunlarla uğraşıyorum rabbim ardım etsin hepimize inşşş
yetercm çook geçmiş olsun
allah en kısa zamanda acil şifalar verir inşalaah
canım sağol ben iyiyim iyiy olmaya çalışıyorum eşim pek iyi değil (bunları artık yazmak istemiyorum sizi sıktığımı düşünyorum)beyindeki kist yeniden büyüdü ve bunabağlı olarak bir çok sıkıntı sorun gelişti işte bunlarla uğraşıyorum rabbim ardım etsin hepimize inşşş
çook sağolun kızlar çok tşk ederim darısı inşalaah en kısa zamanda
sizlerin başına duam sizlerle kızlar allah en kısa zamanda
bebişleri gönderir inşalaaaahhhhh
sara nereye gitin canim
ALLAH yardimcilari olsun bizim burda gunduz fazla haber vermiyorlar ancak aksama izliyebilirim ...........burdayım canım ama Van da büyük deprem olmuşhaberleri izliyorum Allah yardımcıları olsun
yetercim çok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun eşine de şifa versin sen sıkıntılarını yazdığında bizi sıkmıyosun en azından beni sıkmıyosun emin ol.istediğin zaman istediğini yazabilirsin seni dinlerim ve hiç sıkılmam.dualarım seninle canım menim.
canim benim cok cok gecmis olsun ALLAH acil sifa versin en kisa zamanda ........ en kisa zamanda hersey yoluna girer canim sen guclu ol ........
iyi akşamlar kızlarr.uzun zamandan beri vınımın kotası olmadığı için girmedimmm.nasılsınızzz ne var ne yokkk
iyi akşamlar kızlarr.uzun zamandan beri vınımın kotası olmadığı için girmedimmm.nasılsınızzz ne var ne yokkk
yok cnmm vının azizliğine uğradım kotamı erken bitirdimmm giremedim onun içinhoş geldin maonyacım,bende seni bi süre uzak kalmak istedi falan zannettimdi.
maonyam hoşgeldin ayın 23 ü nihayet geldi hanasılsın canım ne var ne yok güzel gelişmeler varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?