Sabırla Bebeğini Bekleyenler

yetercim dualarına amin diyorum canım nasılsın eşin nasıl

canım sağol ben iyiyim iyiy olmaya çalışıyorum eşim pek iyi değil (bunları artık yazmak istemiyorum sizi sıktığımı düşünyorum)beyindeki kist yeniden büyüdü ve bunabağlı olarak bir çok sıkıntı sorun gelişti işte bunlarla uğraşıyorum rabbim ardım etsin hepimize inşşş

çook sağolun kızlar çok tşk ederim darısı inşalaah en kısa zamanda
sizlerin başına duam sizlerle kızlar allah en kısa zamanda
bebişleri gönderir inşalaaaahhhhh

yetercm çook geçmiş olsun
allah en kısa zamanda acil şifalar verir inşalaah

yetercim çok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun eşine de şifa versin sen sıkıntılarını yazdığında bizi sıkmıyosun en azından beni sıkmıyosun emin ol.istediğin zaman istediğini yazabilirsin seni dinlerim ve hiç sıkılmam.dualarım seninle canım menim.

canim benim cok cok gecmis olsun ALLAH acil sifa versin en kisa zamanda ........ en kisa zamanda hersey yoluna girer canim sen guclu ol ........

canim benim cok cok gecmis olsun ALLAH acil sifa versin en kisa zamanda ........ en kisa zamanda hersey yoluna girer canim sen guclu ol ........

sağolun kızlarrr allah razı olsunnn sizi seviyorummm inanaki kardeşleim gibisiniz rabbim kimseye dert verip dermen aratmasınnn hayatım o kadar zorlaştı kiiii rabbim kolaylık çıkış yolu versinnn inşş

iyi akşamlar kızlarr.uzun zamandan beri vınımın kotası olmadığı için girmedimmm.nasılsınızzz ne var ne yokkk

hoş geldin maonyacım,bende seni bi süre uzak kalmak istedi falan zannettimdi.
yok cnmm vının azizliğine uğradım kotamı erken bitirdimmm giremedim onun için
maonyam hoşgeldin ayın 23 ü nihayet geldi ha nasılsın canım ne var ne yok güzel gelişmeler varmı

saracımmmm çok özledim siziiii

gelişme yok cnm malesef.sadece hayatımdaki tek değişiklik plates ve fitnıss yapıoyrm hafta içi hergünnnzayıflaya bilmek için ama 1gram gitmiooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…