Sabırla Bebeğini Bekleyenler

selam kızlar......hepinizi çok özledim kayınvalidem burda o yüzden giremiyorum........

dün eşimin ısrarıyla sabah idrar testi yaptım kop koyu çizgiyi gördüm ama inanmadım hemen kana gittik çok şükür pozitif.....18 günüm geçmişti..........bu gün de dr a gittim çok şükür keseyi gördük 6 haftalıkmışım .....kızlar hala inanamıyorum..sabaha kadar uyuyamadım...........bir de çok bulantım var ....adet sancısı gibi sancım olduğundan dr um progestan verdi...........rabbim en kısa zamanda isteyen herkese versin.....kızlar sizi unutmadım dünden beri sürekli hayırlı evlat için sizlere dua ediyorum......

sağolun kızlarrr allah razı olsunnn sizi seviyorummm inanaki kardeşleim gibisiniz rabbim kimseye dert verip dermen aratmasınnn hayatım o kadar zorlaştı kiiii rabbim kolaylık çıkış yolu versinnn inşş

canim benim bizde seni cok seviyoruz uzme kendini ALLAH derdi verdiyi gibi dermaninida verir ....sen yeterki birakma kendini senin guclu olman lazim ki kocana yardimci olman icin ...........ALLAH yardimcin olsun tum dualarim seninle ...........

ALLAH annali babali buyutur insalla ...haftanin ilk gunu bu nekadar guzel bir haber ....devamida olur insalla ...... tey tey bir bebis daha

cnmmm çok sevindimm darısı bizlere olsun inşşşş.allah kucağına almayıda nasip etsin
gunaydin kizlarrrrrrrrrrrrrrrrr yeni bir hafta yeni umutlar

cadıııcımm nasılsınnnnnnn

bayadır giremedim ben özledim ya si,zleri prensesssss ne güzel karşıladın beni allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin.
allahım isteyen herkese nasip etsin. bu güzel duyguyu allahuım herkese yaşatsın...çok sevindim inanki. kendine dikkat et...
umarım herkes iyidir ilk önce yazmak istedim çünkü ne zaman girsem ege uyanıyogirip bi,şey yazamamış oluyorum. şimdi ege uyanmazsa geçmişe bakıcam

Merhaba kızlar, nasılsınız...
haliyle yasanan güncel olaylar karsisinda bende cok üzgünüm, pek birsey yapasım yok... ama sizleride merak ettim... umarım herkes sag ve salimdir.... daha da iyi olun insallah...

prensess tebrik ederim canım, Allah tamamına erdirsin....darısı bekleyen diger arkadaslarımızın basına olsun insallah....

sara sen neyaptın gecmise bakmadım...kardelen nasıl gidiyor hamilelik? cadi yeni transferin hayırlı olsun.. kızlar herkese ayrı ayrı güzellikler dilerim ilk sorucaklarımı sorayim dedim...

nehir senin ismini gördüm.. bacım nasılsın? Egecik yoruyormu annesini? iyi olun tatlım...
görüsmek üzere........

tebrikler edancım...Allahım hayırlı eylesin hemşerim...
kızlarrrrrrrrrrrr hamiileyiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmm........

tebrikler prensescim...hayırlı olsun tatlım...

prensesim canım gözün aydın çok sevindim Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah

iyim canim hep ayni deysen birsey yok bende ......sen nasilsin nasil gidiyor hamilelin ...........canim bat gunum 29 ekim biran once gelsinde hersey yolundaysa bu ay bebisleri transfer etmeye gidicam

cadıcım inşallah bu sefer bebişlerin sana sıkı sıkı tutunur sende hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim dersin

sporun hayırlı olsun canım inşallah kilo verir bebeğine kavuşursun

nehircim nasılsın ege nasıl bende seni özledim kendine iyi bak Allaha emanet ol öptüm çok

zeynoooooooooooooom canım ben iyiyim bi telaş bi koşturmaca gidiyorum bana dua et çok yoğunum nete pek bakamıyorum sen nasılsın inşallah iyisin öpüyorum seni çok

çok accık ta diyet eklersen bu tempoya,çok güzel zayıflarsın canım.
spor her açıdan insana iyi geliyo,bende iki ay gitmiştim hatırlarsanız.
prenses çok sevindim canım,rabbim sağ salim kavuşmanızı nasib etsin.
senin sat ne zamandı canım?
iyim canim hep ayni deysen birsey yok bende ......sen nasilsin nasil gidiyor hamilelin ...........canim bat gunum 29 ekim biran once gelsinde hersey yolundaysa bu ay bebisleri transfer etmeye gidicam
29 ekim bizim evlilik yıldönümümüz
çok şükür hamilelik şimdilik güzel,yani bi değişiklik yaşamadım ama istirahat edmemi söyledi dr um,sanırım yaşımdan dolayı endişeleniyo.
inşallah senin için de çok güzel bi dönem olur bu bat tan itibaren cadıcım.
güzel gidiyo canım,inşallah hep böyle olur.
zeynoooooooooooooom canım ben iyiyim bi telaş bi koşturmaca gidiyorum bana dua et çok yoğunum nete pek bakamıyorum sen nasılsın inşallah iyisin öpüyorum seni çok

hayırdır,toparlanmaya mı başladınız siz?

kızlar selam,biz bugün kontroldeydik,çok şükür kesemizi gördük,geç döllenme olabilir dedi dr umuz,bayramdan sonra kalp atışları için gelirsin dedi,bol bol istirahat verdi.

Tatlımmmm... evet canım cidden yogunsundur su aralar, insallah hayırlara vesile olsun canım bu tasinmalar... Rabbim göbükünü doldursun ins..

canım kendine dikkat et, sagligini koru .........

Leylaaaaaa... taze anne Busecik nasıl, öpücükler yolluyorum prensese ve san tatlım

canim benim bizde seni cok seviyoruz uzme kendini ALLAH derdi verdiyi gibi dermaninida verir ....sen yeterki birakma kendini senin guclu olman lazim ki kocana yardimci olman icin ...........ALLAH yardimcin olsun tum dualarim seninle ...........

SAĞOL KUZUM ALLAH RAZI OLSUNNNN hepinizden sizi seviyorumm hemde çokkkkk hepiniz ayrı ayrııııısiz benim yol kader arakadaşlarımısınız

kızlarrr son günlerde ne kadar çok hamiş haberi aldımmm rabbim artırsın hepsinede sağlıkla kucaklamayı nasip etsinnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…