- 7 Mart 2011
- 7.371
- 8.045
- 398
- 36
selam cadı cım,nasılsın canım?
senin bat ne zaman tatlım?
sağolun kızlarrr allah razı olsunnn sizi seviyorummm inanaki kardeşleim gibisiniz rabbim kimseye dert verip dermen aratmasınnn hayatım o kadar zorlaştı kiiii rabbim kolaylık çıkış yolu versinnn inşş
iyi akşamlar kızlarr.uzun zamandan beri vınımın kotası olmadığı için girmedimmm.nasılsınızzz ne var ne yokkk
selam kızlar......hepinizi çok özledim kayınvalidem burda o yüzden giremiyorum........
dün eşimin ısrarıyla sabah idrar testi yaptım kop koyu çizgiyi gördüm ama inanmadım hemen kana gittik çok şükür pozitif.....18 günüm geçmişti..........bu gün de dr a gittim çok şükür keseyi gördük 6 haftalıkmışım .....kızlar hala inanamıyorum..sabaha kadar uyuyamadım...........bir de çok bulantım var ....adet sancısı gibi sancım olduğundan dr um progestan verdi...........rabbim en kısa zamanda isteyen herkese versin.....kızlar sizi unutmadım dünden beri sürekli hayırlı evlat için sizlere dua ediyorum......
cnmmm çok sevindimm darısı bizlere olsun inşşşş.allah kucağına almayıda nasip etsinselam kızlar......hepinizi çok özledim kayınvalidem burda o yüzden giremiyorum........
dün eşimin ısrarıyla sabah idrar testi yaptım kop koyu çizgiyi gördüm ama inanmadım hemen kana gittik çok şükür pozitif.....18 günüm geçmişti..........bu gün de dr a gittim çok şükür keseyi gördük 6 haftalıkmışım .....kızlar hala inanamıyorum..sabaha kadar uyuyamadım...........bir de çok bulantım var ....adet sancısı gibi sancım olduğundan dr um progestan verdi...........rabbim en kısa zamanda isteyen herkese versin.....kızlar sizi unutmadım dünden beri sürekli hayırlı evlat için sizlere dua ediyorum......
gunaydin kizlarrrrrrrrrrrrrrrrr yeni bir hafta yeni umutlar
tebrikler edancım...Allahım hayırlı eylesin hemşerim...selam kızlar nasılsınız sizleri çoook özledim
internetimiz kesilmişti uzun zaman oldu gelmeyeli
herkes çook iyi inşalaahh görüşmeyeli neler değişti acaba
size güzel bi haberim olacak ben 12 haftalık gebeyim
sizlerdende güzel haber alırım inşalaahh
inşalaaah herkes hamiştir kızlar sizinle değildim ama
yürüğim sizlerleydi kızlar sizleri çoook seviyorummm
Eki Görüntüle 277109
kızlarrrrrrrrrrrr hamiileyiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmm........
selam kızlar......hepinizi çok özledim kayınvalidem burda o yüzden giremiyorum........
iyim canim hep ayni deysen birsey yok bende ......sen nasilsin nasil gidiyor hamilelin ...........canim bat gunum 29 ekim biran once gelsinde hersey yolundaysa bu ay bebisleri transfer etmeye gidicam
yok cnmm vının azizliğine uğradım kotamı erken bitirdimmm giremedim onun için
saracımmmm çok özledim siziiii
gelişme yok cnm malesef.sadece hayatımdaki tek değişiklik plates ve fitnıss yapıoyrm hafta içi hergünnnzayıflaya bilmek için ama 1gram gitmiooo
bayadır giremedim ben özledim ya si,zleriprensesssss ne güzel karşıladın beni allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin.
allahım isteyen herkese nasip etsin. bu güzel duyguyu allahuım herkese yaşatsın...çok sevindim inanki. kendine dikkat et...
umarım herkes iyidir ilk önce yazmak istedim çünkü ne zaman girsem ege uyanıyogirip bi,şey yazamamış oluyorum. şimdi ege uyanmazsa geçmişe bakıcam
Merhaba kızlar, nasılsınız...
haliyle yasanan güncel olaylar karsisinda bende cok üzgünüm, pek birsey yapasım yok... ama sizleride merak ettim... umarım herkes sag ve salimdir.... daha da iyi olun insallah...
prensess tebrik ederim canım, Allah tamamına erdirsin....darısı bekleyen diger arkadaslarımızın basına olsun insallah....
sara sen neyaptın gecmise bakmadım...kardelen nasıl gidiyor hamilelik? cadi yeni transferin hayırlı olsun.. kızlar herkese ayrı ayrı güzellikler dilerim ilk sorucaklarımı sorayim dedim...
nehir senin ismini gördüm.. bacım nasılsın? Egecik yoruyormu annesini?iyi olun tatlım...
görüsmek üzere........
tebrikler edancım...Allahım hayırlı eylesin hemşerim...
tebrikler prensescim...hayırlı olsun tatlım...
çok accık ta diyet eklersen bu tempoya,çok güzel zayıflarsın canım.yok cnmm vının azizliğine uğradım kotamı erken bitirdimmm giremedim onun için
saracımmmm çok özledim siziiii
gelişme yok cnm malesef.sadece hayatımdaki tek değişiklik plates ve fitnıss yapıoyrm hafta içi hergünnnzayıflaya bilmek için ama 1gram gitmiooo
prenses çok sevindim canım,rabbim sağ salim kavuşmanızı nasib etsin.selam kızlar......hepinizi çok özledim kayınvalidem burda o yüzden giremiyorum........
29 ekim bizim evlilik yıldönümümüziyim canim hep ayni deysen birsey yok bende ......sen nasilsin nasil gidiyor hamilelin ...........canim bat gunum 29 ekim biran once gelsinde hersey yolundaysa bu ay bebisleri transfer etmeye gidicam
güzel gidiyo canım,inşallah hep böyle olur.Merhaba kızlar, nasılsınız...
haliyle yasanan güncel olaylar karsisinda bende cok üzgünüm, pek birsey yapasım yok... ama sizleride merak ettim... umarım herkes sag ve salimdir.... daha da iyi olun insallah...
prensess tebrik ederim canım, Allah tamamına erdirsin....darısı bekleyen diger arkadaslarımızın basına olsun insallah....
sara sen neyaptın gecmise bakmadım...kardelen nasıl gidiyor hamilelik? cadi yeni transferin hayırlı olsun.. kızlar herkese ayrı ayrı güzellikler dilerim ilk sorucaklarımı sorayim dedim...
nehir senin ismini gördüm.. bacım nasılsın? Egecik yoruyormu annesini?iyi olun tatlım...
görüsmek üzere........
zeynoooooooooooooom canım ben iyiyim bi telaş bi koşturmaca gidiyorum bana dua et çok yoğunum nete pek bakamıyorum sen nasılsın inşallah iyisin öpüyorum seni çok
zeynoooooooooooooom canım ben iyiyim bi telaş bi koşturmaca gidiyorum bana dua et çok yoğunum nete pek bakamıyorum sen nasılsın inşallah iyisin öpüyorum seni çok
kızlarrrrrrrrrrrr hamiileyiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmm........
canim benim bizde seni cok seviyoruz uzme kendini ALLAH derdi verdiyi gibi dermaninida verir ....sen yeterki birakma kendini senin guclu olman lazim ki kocana yardimci olman icin ...........ALLAH yardimcin olsun tum dualarim seninle ...........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?