güzel gidiyo canım,inşallah hep böyle olur.
hayırdır,toparlanmaya mı başladınız siz?
kızlar selam,biz bugün kontroldeydik,çok şükür kesemizi gördük,geç döllenme olabilir dedi dr umuz,bayramdan sonra kalp atışları için gelirsin dedi,bol bol istirahat verdi.
SAĞOL KUZUM ALLAH RAZI OLSUNNNN hepinizden sizi seviyorumm hemde çokkkkk hepiniz ayrı ayrııııısiz benim yol kader arakadaşlarımısınız
kızlarrr son günlerde ne kadar çok hamiş haberi aldımmmrabbim artırsın hepsinede sağlıkla kucaklamayı nasip etsinnnn
maonyam kız hiç selamda vermiyon
cnmmm benimm senin burda oldunu görmedim kimse yok sandım
Merhaba kızlar, nasılsınız...
haliyle yasanan güncel olaylar karsisinda bende cok üzgünüm, pek birsey yapasım yok... ama sizleride merak ettim... umarım herkes sag ve salimdir.... daha da iyi olun insallah...
prensess tebrik ederim canım, Allah tamamına erdirsin....darısı bekleyen diger arkadaslarımızın basına olsun insallah....
sara sen neyaptın gecmise bakmadım...kardelen nasıl gidiyor hamilelik? cadi yeni transferin hayırlı olsun.. kızlar herkese ayrı ayrı güzellikler dilerim ilk sorucaklarımı sorayim dedim...
nehir senin ismini gördüm.. bacım nasılsın? Egecik yoruyormu annesini?iyi olun tatlım...
görüsmek üzere........
nehircim nasılsın ege nasıl bende seni özledim kendine iyi bak Allaha emanet ol öptüm çok
pikem: çok şükür iyiyim. sen nasılsın? ege yoruyo ta bi bazen çıldırıcak gbi olmuyo değilim yaniama genel anlamda huysuz bi bebek değil sadece kucaK İLGİ DELİSİ. BİDE SÜREKli konuşmamızı istiyo ninniler uyduruyoruz saçmasapan alıştık birbirimize.gülücüklere tepkilere başladı keyifli olmaya başladı artık korkmuyorum oynuyoruz rahat rahat.
saram: iyiyiz tatlım sen nasılsın? ege agulara başladı teyzesi Artık diğer insanlardan ayırabiliyo babasını bide beni. gülücükler karnını hoğlata hoplata gülmeleride var. sabahları çok keyifli oluyo ama sonrasında değişken.... kimigün çok sakin kimi gün çıldırmış gibisende allaha emanet olsun canımbenşim görüşürüz...
Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)
nehir1001, maonyaaa+,
naber maonyam
Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)
nehir1001, maonyaaa+,
naber maonyam
yarın benim doğum günüm 22 yaşını bitiriyorum.10gün sonrada evlilik yıl dönümüm 3.yıla giriozzz.içim o kadar acıyorkii anltamam.beni sizden başka kimsede anlamaz zaten onun için içimi dökmek istiyrm patlamak üzereyim.
2.5yıldır tedavilerden hiç bi sonuç alamadım.tüp bebekten sonra kafamdan iyce attım bebek sorununu artık ağlamaıodum biri sorunca bozulmuodum.antep gibi bi bölgede helede 3.yılına giriosun çevrenin baskısını sorularını meraklı bakışlarını tahmin edersiniz.2ay önce evlenen kuzenimin eşi hamileymiş.durumları iyi değil çok borçları var hep dua ediodum allahım nolursun onları çabuk bebek ver benim kadar uğraştırma diee onların doktora gidecek paraları bile yok die.hatta geçen hafta teyzeme salırıp ağladım dilerim gelinini rabbim benim kadar uğraştırmaz çabuk zamanda gebe kalır die.gebe olduğunu herkes benden sakladııı.çok zoruma gitti.allahım sen benim kalbimi biliosun ben o kız için sana dua ettimmm hep,ama çevremdekiler sanki ben onu kıskanacakmışım gibi bana sölemedilerr sen benim kalbime göre ver dieee kendimi paraladımeşimin ailesii onuda duyarlarsa bana daha çok yüklenirlerr bu benim suçum değilll biliyrm ama hem ben çok hassazım hemde çevrem çok acımasız.insanlardan kaçar oldumm. dayanamıyrm artıkkk allaha isyan etmek istemiyrmm ama göz yaşlarımı tutamıyrmmm.ben bu kadarmı kötü bi insanımm kuru ekmeğimi bile herkesle paylaşırımm bi yaşlı görsem ona muhakak yardım ederimm bazen diyorumm demekki ben kötüymüşüm. ben neyin bedelini ödüyorum bilmiyrmm tek bildiğim artık dayanamayacak kadar acı çekiyrm
yarın benim doğum günüm 22 yaşını bitiriyorum.10gün sonrada evlilik yıl dönümüm 3.yıla giriozzz.içim o kadar acıyorkii anltamam.beni sizden başka kimsede anlamaz zaten onun için içimi dökmek istiyrm patlamak üzereyim.
2.5yıldır tedavilerden hiç bi sonuç alamadım.tüp bebekten sonra kafamdan iyce attım bebek sorununu artık ağlamaıodum biri sorunca bozulmuodum.antep gibi bi bölgede helede 3.yılına giriosun çevrenin baskısını sorularını meraklı bakışlarını tahmin edersiniz.2ay önce evlenen kuzenimin eşi hamileymiş.durumları iyi değil çok borçları var hep dua ediodum allahım nolursun onları çabuk bebek ver benim kadar uğraştırma diee onların doktora gidecek paraları bile yok die.hatta geçen hafta teyzeme salırıp ağladım dilerim gelinini rabbim benim kadar uğraştırmaz çabuk zamanda gebe kalır die.gebe olduğunu herkes benden sakladııı.çok zoruma gitti.allahım sen benim kalbimi biliosun ben o kız için sana dua ettimmm hep,ama çevremdekiler sanki ben onu kıskanacakmışım gibi bana sölemedilerr sen benim kalbime göre ver dieee kendimi paraladımeşimin ailesii onuda duyarlarsa bana daha çok yüklenirlerr bu benim suçum değilll biliyrm ama hem ben çok hassazım hemde çevrem çok acımasız.insanlardan kaçar oldumm. dayanamıyrm artıkkk allaha isyan etmek istemiyrmm ama göz yaşlarımı tutamıyrmmm.ben bu kadarmı kötü bi insanımm kuru ekmeğimi bile herkesle paylaşırımm bi yaşlı görsem ona muhakak yardım ederimm bazen diyorumm demekki ben kötüymüşüm. ben neyin bedelini ödüyorum bilmiyrmm tek bildiğim artık dayanamayacak kadar acı çekiyrm
hey bende buydayımama çıkıyorum iyi geceler kızlar
maonyam bende bunların hepsini yaşadım. ağladım üzüldüm kahroldum hatta eşime boşanalım istersen bile dedim.umudum bitti insanlaer bitirdi. yüklendikçe yüklendiler. ağladıça tedavim geriledi. geriledikçe umudum bitti hep bi adım geri gittim. şimdi sakin ol ve dur düşün... o gereksiz acımasız insanlar dahamı önemli bebeğinden??? onlara üzülüp bebeğini erteliyosun önce bunun bilincinde ol. stres yok bitanem... neyin bedelini ödüyosun onu allah bilir. yada gerçekten bedelmi ödüyosun onudaallah bilir. ama şundan eminim allah hayırlı zamanı bilir o zamanda gönderir meleğini. sadece zaman... canın yansada zamana karşı geleemezsin beklenecekse beklenecek. kuşum bak sen rahat ol. güzel günlerin varmış anlamlı. bende tam doğum günümün gecesinde hamile kaldımbakarsın sanada doğum günü hediyesi olur bebeğin ne belli... sen herzaman iyi ol. kalbini kirletme allah gönlünün güzelliğinden hayırlı zamanı bekliyo olamazmı yani... tatlım seni çok iyi anlıyorm. korkularını endişelerini biliyorm hiç yabancı değil. üzülme nolursun bak benide üzdün şimdi dayanman lazım sen iyi olmazsan bebeğin nasıl gelsin sana annesi? hayallere devam et. güzel şeyler düşün. zaman sana güzel şeyler getircek buna inan
iyiki sizler varsınızz bu yönümü asla çevreme yansıtmıyrmm çünkü benim bu durumumdan çok mutlu olan insanlar varrr.bazen çok güçlü oluyrm bazen böylee bitmişşş.tatlım tam çıkacaktım yazdıklarını görünce yazmadan çıkamadım.
öncelikle doğum günün kutlu olsun evlilik yıldönümünüzde kutlu olsun eşinle beraber hep mutlu olun
canım bu yaşadıkların ne senin ne eşinin ne de başka birinin suçu sakın böyle düşünüp kendini kahretme daha çok gençsin elbet anne olacaksın hemde çok iyi bi anne bugünleride gülerek hatırlayacaksın Allaha inan güven vakti saati geldiğinde bebeğin sana gülümseyerek gelecektir.insanlarıda boşver herkes ne yaparsa kendi değerini belirler onları Allaha havale et.senin kalbinin güzelliği elbet senide aydınlatacak tatlım.sen kötü değilsin bi daha sakın bunu söylemeburada seni seven anlayan arkadaşların var bunuda unutma
iyiki sizler varsınızz bu yönümü asla çevreme yansıtmıyrmm çünkü benim bu durumumdan çok mutlu olan insanlar varrr.bazen çok güçlü oluyrm bazen böylee bitmişşş.
canım ayrıca kusuruma bakma derdine odaklandım. doğum günün ve evlilik yıldönümünüzde kutlu olsun.. mutlu bir yıl geçirin şansınız bol olsu. bu yıl leylek uğrasın evinize inşallahhhhhhhhhhh
canım sende iyiki varsın. değerlisin bizim için... kimselere açık verme kuşum sevindirme kimseleri... allahım nazarlardan korusun seniş. sağlığına dikkat et üzülüp ağlama. güçlüsün ama normal bazen isyan ediyoruz film kopuyo dönem dönem hakılsın ama gel bize anlat kimseye anlatma kim dost kim düşman bilinmez...
biliyorum da artık taşınma zamanı geldi çattı mı demek istemiştim kız.tatlım biz tayinciyiz demiştim ya.
keseyi görmenize sevindim inşallah herşey hep yolunda gider ve bebişini kucağına alırsın.
canım,hayır daha çok yeni,duymuş olamassın,çok teşekkür ederimkardelennnnnnnn
cnm sen gebemsn??acaba duydumda unuttummu.eğer tebrik etmediysemm şimdi edeyim bariiii cnm benim bebişin hayırlı olsun darısı bizlerin başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?