Sabırla Bebeğini Bekleyenler

geçmiş olsun canım inşallah bu gördüğün son kırmızı kart olur yeğenim gelene kadar

bende iş güç uğraşıyorum çok işim var cadıcım çok

insalla canim gelmesi iyi oldu simdi yumurtalarda gelisip catlarsa transvere gidicem ........insalla bu sefer tutunur bebisler yoksa kafayi yemek uzereyim .....sana kolay gelsin canim istemi isin var yeda evimi topluyorsun

insalla canim gelmesi iyi oldu simdi yumurtalarda gelisip catlarsa transvere gidicem ........insalla bu sefer tutunur bebisler yoksa kafayi yemek uzereyim .....sana kolay gelsin canim istemi isin var yeda evimi topluyorsun

inşallah canım bu sefer tutunacak annelerine bebişlerin Allah yardımcın olsun canım.

tatlım ben gidip ev tuttum döndüm şimdi evi toplayacam ooooof gözümde çok büyüyo Allah yardımcım olsun

inşallah canım bu sefer tutunacak annelerine bebişlerin Allah yardımcın olsun canım.

tatlım ben gidip ev tuttum döndüm şimdi evi toplayacam ooooof gözümde çok büyüyo Allah yardımcım olsun

cok zor ev tasimak bilirim sana kolay gelsin .......... bebislere gelince insalla tutunurlar esimede buyuk surpriz yaparim esim burda olmucak turkiyeye izine gidiyor insalla tuturlar bu sefer

ben iyiyim canım sen nasılsın

ne yemek yapacan dur ben sana bi fikir vereyim zeytinyağlı biber dolması ve cacık

canım yorgunum yaaa bu ha sişleri yoruyor benii zetinyağlı pırasa bilav salata yaptımmm

cok zor ev tasimak bilirim sana kolay gelsin .......... bebislere gelince insalla tutunurlar esimede buyuk surpriz yaparim esim burda olmucak turkiyeye izine gidiyor insalla tuturlar bu sefer

inşallah canım dualarım seninle

canım yorgunum yaaa bu ha sişleri yoruyor benii zetinyağlı pırasa bilav salata yaptımmm

kıyamam canım menim bi çay yap dinlenmene bak.

menünde çok güzelmiş afiyet olsun tatlım

pırasayı yumurtalı kızartmayı denedinmi hiç yetercim çok güzel oluyo

pırasaları haşladıktan sonra sıkıp bi kaba al içine 2 yumurta kır biraz pul biber ve tuz katıp karıştır.bi tavada bi baş soğanı ince ince kıyıp kavur pırasalı karışımı da içine döküp önce bi yüzünü sonra diğer yüzünü kızart kek gibi dilime enfes oluyo.

sağol bebeğimmm
hımmmmmmmmm denemedim ama denerim bir gün ben ot oburum zaten yeşil olan her şeyi yerimm

selincim nerelerdesin nasılsın güzel haberlerin varmı bize

cadıcım inşallah bu sefer bebişlerin sana sıkı sıkı tutunur canım menim

iyiyim tatlım sen nasılsın? yok be güzelim nerdeee

amiiiiiiin canım.hayrı da unutmayalım değil mi

sağol canım inan ki hep dualarımdasınız......

siz de benim canım inan öyle mutlu oluyorum ki güzel haberlerinizle devamı gelir inşallah güzelliklerin

paylaşımın için teşekkürler tatlım Allah razı olsun

afiyet olsun canim yemeyinde hazir dinlen biraz has isleri hic cekilmiyor ALLAH kolaylik versin

sağol kuzummm başım ağrıyor uzandım ama uyuyamadımm (gündüz uyuyamam pek)geçmedi başımın ağrısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…