geçmiş olsun canım inşallah bu gördüğün son kırmızı kart olur yeğenim gelene kadar
bende iş güç uğraşıyorum çok işim var cadıcım çok
insalla canim gelmesi iyi oldu simdi yumurtalarda gelisip catlarsa transvere gidicem ........insalla bu sefer tutunur bebisler yoksa kafayi yemek uzereyim .....sana kolay gelsin canim istemi isin var yeda evimi topluyorsun
inşallah canım bu sefer tutunacak annelerine bebişlerin Allah yardımcın olsun canım.
tatlım ben gidip ev tuttum döndüm şimdi evi toplayacam ooooof gözümde çok büyüyo Allah yardımcım olsun
ben iyiyim canım sen nasılsın
ne yemek yapacan dur ben sana bi fikir vereyimzeytinyağlı biber dolması ve cacık
cok zor ev tasimak bilirim sana kolay gelsin .......... bebislere gelince insalla tutunurlar esimede buyuk surpriz yaparim esim burda olmucak turkiyeye izine gidiyor insalla tuturlar bu sefer
canım yorgunum yaaa bu ha sişleri yoruyor beniizetinyağlı pırasa bilav salata yaptımmm
kıyamam canım menim bi çay yap dinlenmene bak.
menünde çok güzelmiş afiyet olsun tatlım
pırasayı yumurtalı kızartmayı denedinmi hiç yetercim çok güzel oluyo
pırasaları haşladıktan sonra sıkıp bi kaba al içine 2 yumurta kır biraz pul biber ve tuz katıp karıştır.bi tavada bi baş soğanı ince ince kıyıp kavur pırasalı karışımı da içine döküp önce bi yüzünü sonra diğer yüzünü kızart kek gibi dilime enfes oluyo.
inşallah canım dualarım seninle
cadıcım ben çıkıyorum sonra yine gelirim öptüm byyyyyy
canım yorgunum yaaa bu ha sişleri yoruyor beniizetinyağlı pırasa bilav salata yaptımmm
selincim nerelerdesin nasılsın güzel haberlerin varmı bize
cadıcım inşallah bu sefer bebişlerin sana sıkı sıkı tutunur canım menim
teşekkür ederim canım,benim sat 16 eylül dr hesabına göre 5+2 yiz bugün.benim hesabıma göre de 5+7
teşekkür ederim.
rabbim hepimize gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı kılarak nasib etsin inşallah.
sağol canım inan ki hep dualarımdasınız......
slm güzel anne adayları ;
bugünden itibaren 10gün zilhicce ayının son günleri miladi takvimin son günleri yanii.zekariyya peygamberin duasının kabul olduğu günler.hacıların hacda olduğu günler.zekariyya peygamberin yaşlı olduğu halde çoçuk sahibi olduğu günler.gece kalkıp teheccüd namazı kılmak 6 rekat çok sevapmış ne muratlar varsa kabul olurmuşşş.sizle paylaşmak istedimmmmm
afiyet olsun canimyemeyinde hazir dinlen biraz has isleri hic cekilmiyor ALLAH kolaylik versin
sağol kuzummm başım ağrıyor uzandım ama uyuyamadımm (gündüz uyuyamam pek)geçmedi başımın ağrısı
selincim merhaba canım nasılsın
sağol kuzummm başım ağrıyor uzandım ama uyuyamadımm (gündüz uyuyamam pek)geçmedi başımın ağrısı
metuuuuuuuuş gelmiş hoşgelmiş
Selamun aleykum kızlar. Güzel kardeslerim nasilsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?