Sabırla Bebeğini Bekleyenler

kızlar sizi seviyorummmmmmmm

selincim nerelerdesin nasılsın güzel haberlerin varmı bize

bir suredir birakmistim canim bu ay gitmeyi dusunuyorum 6 bebisim beni bekliyo ..... herseyin hayirlisi .... sen nasilsin sende ne var

cadıcım inşallah bu sefer bebişlerin sana sıkı sıkı tutunur canım menim

selincim nerelerdesin nasılsın güzel haberlerin varmı bize

cadıcım inşallah bu sefer bebişlerin sana sıkı sıkı tutunur canım menim

insalla canim benim ..... bakalim once adet olmam lazim yine leke deyilde ..duzgun olmam lazim ... sonrada ovulasiya olmam lazim bunlar ikisi normal olursa sira bebislere gelir ....... umarim bu ay yine hayal kiriklina uramam

güzel haberlerle gel inşşşşş
inş yeterimmm inş
bize genetik test yapmadilar bunu sana dok.onerdi yada sen mi istedin .......... iyi haberlerle gel canim insalla hersey yolundadir
doktorumu değiştirdim gider gitmez bana dedi yaş 22 yumurtanın bu kadar tembel olmasının sebebini neden araştırmamışlar diğer doktorlatr sana genetik test yapmalıyız dedi.ve ben o ay adetliyken yumurtlamıştımm.2günümde 18mm de yumurtam vardıııı
inşallah testinin sonucu güzel çıkar maonyam

inşşşş sarammmm

kızlar çok sağolun hepinizi çok seviyorum.............

kadelenciğim sen de mi hamilesin ?çok sevindim canım..........benim sat 6 eylül keseyi gördük 6 haftalıkmışım............senin sat ne zamandı?
teşekkür ederim canım,benim sat 16 eylül dr hesabına göre 5+2 yiz bugün.benim hesabıma göre de 5+7

teşekkür ederim.
rabbim hepimize gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı kılarak nasib etsin inşallah.

Son düzenleme:

sağol canım inan ki hep dualarımdasınız......

hayırlı cumalar kızlar
rabbim şu mübarek günde istediklerimizi nasib etsin inşallah

slm güzel anne adayları ;

bugünden itibaren 10gün zilhicce ayının son günleri miladi takvimin son günleri yanii.zekariyya peygamberin duasının kabul olduğu günler.hacıların hacda olduğu günler.zekariyya peygamberin yaşlı olduğu halde çoçuk sahibi olduğu günler.gece kalkıp teheccüd namazı kılmak 6 rekat çok sevapmış ne muratlar varsa kabul olurmuşşş.sizle paylaşmak istedimmmmm

Son düzenleme:
canlar nasılsınız ben has işlerim vardı yeni geldim daha yemek yapacağımm

merhaba kızlar herkesin cuması mübarek olsun Rabbim gönlünüzden geçen tüm dileklerinizi hayırlı kılarak kabul etsin

Son düzenleme:

paylaşımın için çok sağol canım kalkabilirsem kılmayı düşünüyorum.inşallah Allah dualarımızı kabul eder

iyim canim bu sabah kirmizi karti gordum ............. sen nasilsin ne yapiyorsun

geçmiş olsun canım inşallah bu gördüğün son kırmızı kart olur yeğenim gelene kadar

bende iş güç uğraşıyorum çok işim var cadıcım çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…