günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrr hayırlı cumalar.......
dr dan geliyorum çok şükür bebeğimi de kalp atışını da gördüm geçen seneki düşükten sonra çok korkuyodum çok şükür 7+2 haftalıkmışım 1 hafta geriden takip ediyorum.........
rabbim en kısa zaman da hepinize yaşatsın bu duyguyu her zaman dualarımdasınız........
Kızlar merhaba,
nasılsınız.. ne güzel önümüz bayram, gezmeler, ziyaretler ve yemekler.......
bizde burda kendi halimizde takilcaz, ne gelen var ne giden bize... bizde gidemedik yorucu olur diye...
biz iyiyiz sekerler, sizlerde iyi olun insallah.........
slm kızlarr.bugün nedendir bilmem bi ağlama krizindeyim.hangi şarkısyı duysam ağlıyrm,bi bebek görsem ağlıyrm.haberlerde çocuklar bi müzeye gitmiş ona bile ağladım bunu yazarken bile ağlıyrm.
insan olamayan bebeğini özlermi ben özlüyorummmacaba olsa kime benzer diyorum yine bayramm yine bir sürü çevrede hamile ve yeni doğum yapmış kadınlar gıcık gıcık ne kadar tembelmişsin laflarını koca karıların ilaç tavsiyelerinii kiminin sevinişini kiminin benim için üzülüşüşünü doktor tavsiyelerini duyuyucamm bebeğim olana kadar uzaya çıkmak istiyorumm.geçenelrde kuzenimin bebeğine annem diye seslendimm çok utandımmmmm gerideeee şakaya vurdummm.bazen onu kendi bebeğim sanıyrmm gözlerimi kapatıpp kokusunu içime çekiyrm.çok korkuyrmm yaa hiç anne olamazsammm
hepimize hayırlı bayramlar,rabbim gönlümüzde ne varsa hakkımızda hayırlı kılarak nasib etsin inşallah şu mübarek günler hürmetine.
kızlar biz çok şükür dün kalp atışlarını duyduk,rabbim isteyen herkeze en kısa zamanda nasib etsin inşallah.
canlarımmmmmm iyi bayramlar
canlarımmmmmm iyi bayramlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?